Незалежний сайт Требухів - наш дім Субота, 20.04.2024, 00:56
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Важливі питання » Сесії Требухівської сільської ради » 29-та позачергова сесія 6-го скликання (29-та позачергова сесія 6-го скликання)
29-та позачергова сесія 6-го скликання
Тертишник_ОлегДата: Вівторок, 22.10.2013, 21:00 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
Відбулась 29 позачергова сесія 6 скликання Требухівської сільської ради .
 

Відеоматеріал в повному обсязі . Особисто мені дана сесія дуже сподобалась з точки зору організації її проведення. Так сама сесія тривала близько всього-на-всього однієї години. (Все ж наявність відеокамери дисциплінує smile ) Але були й кричущі факти, а саме приватизація землі під багатоквартирним будинком по вул. Броварській,20. І як зазначила Охріменко Т.А. : " Ми цю землю їм (тобто мешканцям будинку) будемо в оренду здавати. Ну як це назвати ? Як кажуть :"Без слів". Доречі, це стосується всіх багатоквартирних будинків !!!! Робіть висновки.... Організовуйтесь, інакше всі ваші гаражики і сарайчики, якщо не знесуть , то плату за це всім виставлять. Не сумнівайтесь.
Також, Охріменко Т.А., Васильєв В.А, Мельниченко та Куць Н.А. все ж таки визнали -- генерального плану села у нас немає.
До того ж Васильєв В.А. повідомив, що ніякої узгоджувальної комісії по детальному плануванню центральної частини села проводитись не буде, оскільки вони провели  громадські слухання "не зовсім по закону" ( читай -- НЕЗАКОННО). І в результі необхідно буде провести іще одні слухання !!! Рахую, що свою роботу ми зробили якісно -- хоча б на деякий час відстрочили дерибан нашого озера.



 
Тертишник_ОлегДата: Вівторок, 22.10.2013, 21:10 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
Ось власне сам дерибан



а це реакція сільської влади на протести жителів будинку №20 по вул. Броварській, чию землю сільрада прихватизувала

 
Форум » Важливі питання » Сесії Требухівської сільської ради » 29-та позачергова сесія 6-го скликання (29-та позачергова сесія 6-го скликання)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть