Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 29.03.2024, 13:16
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Важливі питання » Сесії Требухівської сільської ради » 30-та позачергова сесія Требухівської сільської ради (17.10.2013р.)
30-та позачергова сесія Требухівської сільської ради
Тертишник_ОлегДата: Вівторок, 22.10.2013, 21:19 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
1.Дерибан землі та зміна цільового призначення із ОСГ на "будівництво та обслуговування житлового будинку" продовжується . При цьому відсутній генеральний план села. Звісно, що відсутня і схема зонування і детальне планування. Оскільки схема зонування і детальне планування може бути розроблено і базується тільки на генеральному плані. Нагадаю, відповідно до закону "Про регулювання містобудівної діяльності" :



Натомість "нашій" владі закони не писані. Якщо гроші проплачені - питання потрібно протягувати через сесію ( за останніми даними виділення сотки землі тягне на 1000$ . Дана інформація надійшла від одного із порядних депутатів. До нього вже додому приходять люди та скаржаться, що за виділення земельної ділянки вимагають 80 000 грн.). І протягують, завдяки некомпетентності депутатів.
При цьому голова земельної комісії киває чомусь на землевпорядника, а землевпорядник (от же ж диво в нашому селі - всім керує, якась землевпорядниця і навіть, головою села теж. А лишень потрібно вдуматись- ну хто такий землевпорядник? Його задача землю міряти і все...) киває на депутатів . Мовляв: "Я ні до чого, так депутати вирішили.
А чим вона "забиває" голову депутатам?  Завдяки відео, шановні депутати, у вас в спокійній обстановці є можливість уважно подивитися та послухати той "бред" і нісенітницю , що лунає з її вуст . Вслухайтесь. Там же набір слів і більше нічого . Жодного значущого вислову немає. Тільки лопотіння та твердження, що "тута всьо законно".
Що більше всього дивує - голова сільської ради взагалі ніби не причому.
Веде собі сесію, прикидається таким собі "тихарцем" і красота.

Але, шановні депутати, члени земельної комісії, голово земельної комісії. Наскільки я розумію порядок має бути таким. Заява по виділенню землі чи зміні цільового призначення, розглядається спочатку на комісії, де розглядаєтюся законні підстави до вирішення будь-якого питання. Якщо порушень немає , то голова комісії виность на сесію дане питання з формулюванням рекомендвано чи не рекомендовано прийняття будь-якого рішення (так званий проект рішення). А потім вже депутати обговорюють і приймають шляхом голосування , чи відхиляють проект рішення. У нас же на сесії керує всім землевпорядник Охріменко Т.А. (подивіться уважно відео) . Навіть голові вона рота затикає :"Подожди Васільєв, я типа говорю"

Шановні депутати, голова та члени земельної комісії, здається мені, за протизаконні дії відповідатиме не землевпорядник і не голова - їх підпису ніде не має !!! Незаконні рішення приймаєте саме ви....

2. Жителі будинку №20 по вул.Броварській в с.Требухів відстояли своє право на прибудинкову територію. На попередній сесі,ї з подачі того ж землевпорядника, депутати були введені в оману та проголосували за переведення прибудинкової території під багатоквартирним будинком у власність сільської ради.
Далі саме відео без редагування. Як є

:)

 
Форум » Важливі питання » Сесії Требухівської сільської ради » 30-та позачергова сесія Требухівської сільської ради (17.10.2013р.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть