Незалежний сайт Требухів - наш дім Субота, 20.04.2024, 09:57
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Важливі питання » Сесії Требухівської сільської ради » 47-а сесія Требухівської сільської ради 14/09/2015 (47-а сесія Требухівської сільської ради 14/09/2015)
47-а сесія Требухівської сільської ради 14/09/2015
Тертишник_ОлегДата: Вівторок, 22.09.2015, 13:53 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline






 
zaraДата: Вівторок, 22.09.2015, 14:55 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Статус: Offline
цікава особа Леонід Іванович Солодкий справжня опозиція яка ВСЕ знає, ВСЕ бачить,проти ВСЬОГО виступає, але реально на виїздах він не буває,де реально знаходяться ділянки не знає ,завжди заклопотанний і завжди "тоді я не зміг"))) що реально окрім крику він робить....не зрозуміло.
 
Тертишник_ОлегДата: Середа, 23.09.2015, 09:57 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
Цитата zara ()
цікава особа Леонід Іванович Солодкий справжня опозиція яка ВСЕ знає, ВСЕ бачить,проти ВСЬОГО виступає, але реально на виїздах він не буває,де реально знаходяться ділянки не знає ,завжди заклопотанний і завжди "тоді я не зміг"))) що реально окрім крику він робить....не зрозуміло.
 Це Ви даремно. Все він знає .
На цю сесію ним була подана заява на виступ - де він хотів розповісти (із наданням конкретних документів) про те, як фальсифікують документи очільники сільської ради. Про це він вже " з голосу" нагадує Васильєву на початку сесії ( у відео має бути). Васильєв його "засунув!" у розділ "різне". Але так і не дав йому - депутату, виступити! Нормально?
Так, дійсно, його репліки дещо емоційні і необізнана людина буде сприймати це негативно. Але і людину можна зрозуміти. Він обурений масовою фальсифікацією рішень сесій, зокрема щодо виділення земельних ділянок. Він член земельної комісії, знає, що ділянки не надавались, а рішення про їх виділення є! Як тут не будеш обурений?

Щодо виїздів.

Я тут взагалі не зрозумів Вашого коментаря. 21 вересня та вчора Ви прокоментували статтю про саботаж виїзної земельної комісії .
Солодкого Ви там, вочевидь, бачили. Хто саботує добре зрозуміло.

Стосовно того "де знаходяться земельні ділянки - він не знає".

Розумієте, він і не повинен знати! Він не спеціаліст у даній сфері. Він звичайна людина, який має відповідну освіту, десь працює, як і  інші, хоча в той же час обраний депутат і діє скоріше за волею своєї совісті. Для цього його люди і обирали. Чи не так? А тому він  не може і не зобов'язаний  бути спеціалістом у геодезії. Їм за це заробітну плату не платять. Погодьтесь, що це логічно та вірно.

Натомість у нас є аж ДВА спеціаліста-землевпорядника, яким за це платять заробітну плату. Зверніть увагу на назву посади :
1. Спеціаліст - тобто спеціаліст у певній галузі (землевпорядній)
2. Землевпорядник -  говорить само за себе.

Щодо кваліфікації одного основного землевпорядника .

Як Вам наявність освіти тільки   "инженер-технолог химического производства" ?
І з такою освітою вона "пройшла" конкурс на цю посаду! В знанні комп'ютера, наприклад,  - нуль без палички і т.д. Як таку людину "вибрали" на конкурсі? Так, щоб зайняти цю посаду, потрібна освіта в галузі геодезії! Обов'язкове прийняття на посаду за конкурсним відбіром!
 
zaraДата: Середа, 23.09.2015, 12:56 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Статус: Offline
да зрозуміло що відомо і про фальсифікацію ..та й про все інше) Друга справа,що складається враження, що більшого розголосу та резонансу набувають ГУЧНІ справи, а звичайні люди, то так...для галочки.Так, 21-го вересня виїхали....і все. Розумієте, що мене обурює...як на базарі- одне одному очі колють..а от у нього ..а от у неї. Звичайне і буденне питання - які ділянки були виданні за цей час ВСІМ членам земельної комісії та їх родичам? Що , стосується "десь працює, як і інші, хоча в той же час обраний депутат і діє скоріше за волею своєї совісті" не за волею совісті - а народу який свого часу обирав депутатом. Я хочу сказати, що люструвати потрібно ВСІХ членів земельної комісії. А, голову і "компашку" ще й двічі)

Добавлено (23.09.2015, 12:56)
---------------------------------------------
ще виникає прохання - а поясніть мені як темному чоловікові))))- а які функціональні обов'язки мають наші славні депутати? Що вони мають робити? Дякую, за відповідь.

 
Тертишник_ОлегДата: Середа, 23.09.2015, 14:09 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
Почну із кінця, бо спочатку сумбур, ще не розібрався сходу про що мова. smile

По-перше, Ви не чоловік, а жінка smile Принаймні на фотографіях одягаєтесь, як жінка . ( Це був гумор smile )
По-друге у депутатів не може бути функціональних обов'язків. У них тільки громадський обов'язок - зарплату, як у інших країнах, їм не платять. Можу сказати тільки свою особисту думку, на рахунок, що вони там мають робити. Звісно можна розповідати про громадський обовязок і тому подібне, але все зводиться до простої банальності - підняти чи не підняти руку. Нажаль це так - вже два роки за цим наблюдаю. Тому для себе зробив висновок - депутат (за відсутності заробітної плати) має діяти (звісно це в ідеалі) за позовом своєї совісті та честі. Для того його люди і обрали. Якщо хтось обирав для асфальтування вулиці чи освітлення, то це майже нереально зробити одному депутатові. Він за свої кошти цього не зробить , бо їх немає . smile А "вибити" це асфальтування, якщо ти не кум чи горлопан просто нереально...
Що мають робити депутати і для чого вони потрібні? Більш (на законодавчому рівні) говорить ЗУ "Про місцеве самоврядування" та ЗУ "Про депутатів місцевих рад". Але ж це в ідеалі.

Щодо люстрації. Тут із "кастрацією" путати не потрібно. Одне іншого не стосується взагалі. Почитайте той закон про люстрацію (Очищення влади) будете неприємно здивовані.

Щодо чуток на базарі.

Як роблю я. Ніколи не вірю комусь. Тут жирнюча крапка. Вірити потрібно тільки своїм очам.
Наприклад, неділі дві назад ходила там жіночка і розповідала, що я алкоголік та наркоман. І що? Мені тепер бігти у витверезник лікуватись ? Погодьтеся, якщо вірити всьому, що хтось десь щось сказав, то я мав би бути вже під крапельницею або у божевільні, ще в тюрязі, ще... ну далі все вже не згадаю :). Причому добровільно сам мав там бути, бо "одна бабця сказала" !

Щодо ділянок, членів земельної комісії. Не знаю чому Вас зацікавили саме ці депутати - можливо знову бабця, але ж ніхто не заважає Вам дослідити це питання. А голослівно наговорювати на людей, навіть якщо він і депутат і член земкомісії - це не до мене, вибачте. Є документи, факти - нема питань. Я чутки не розповсюджую (звісно окрім чуток про себе - їх я з радістю повторю).


Цитата
резонансу набувають ГУЧНІ справи, а звичайні люди, то так...для галочки.

Ну чому ж так відразу. Я особисто скільки і як міг в межах своїх можливостей завжди допомагаю простим людям, яких гноблять в с/р зокрема. Це ж саме можу сказати і про депутатів земельної комісії за виключенням мельниченко, ковбаса, смик. Просто на сайті це не пропагується.

Я нікого не захищаю, і не збираюсь. Якщо хтось щось не те робить, відразу йду проти. Мені ніхто не свої  і не чужі. Люди мають бути нормальними і все.
От, наприклад земкомісія 07.08.2015 частина третя із 52 хвилини. Син Солодкого подав заяву. Вона м'яко кажучи не зовсім відповідає чинному законодавству. Леонід Іванович не правознавець . От і вийшло непорозуміння. Можливо я десь в емоційній формі , але дав зрозуміти, що так не по закону, потрібно йти іншим шляхом. Згодом Солодкий перестав настоювати на цій заяві (відео на цій сесії, що зверху). Якось так...

Якщо на базарі несуть всяку єресь та нісенітниці не потрібно вірити, потрібно пересвідчитись, а вже потім звинувачувати.

У нас у селі балом править - БРЕХНЯ!!! І це основне проблема.
 
zaraДата: Середа, 23.09.2015, 14:52 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Статус: Offline
По-перше -Молодець) проведенне дуже детальне дослідження) Честно і відверто - да байдуже мені,насправді, Солодкий,Мельниченко чи хтось інший...Персонального знайомства ні з ким з депутатів не маю). Єдиний посил з мого боку-є група людей яких обрала громада,незалежно від освіти,посади і т.д. Данний колектив РЕАЛЬНО впливає на життя КОНКРЕТНОЇ людини, яка звернулась з тим чи іншим питанням в сільську раду. І,саме ЦІ люди виносять рішення. На це рішення може впливати багато факторів - необізнаність,викревленна інформація,людські емоції і відносини, і ще багато чого іншого ),тому наступного разу,обираючи того чи іншого потрібно- ДУМАТИ!!!! Проблема не тільки в голові а в системі в цілому, хоча звучить це досить пафосно. Просто,обираючи депутат,голову и т.д. ми не думаємо як він/вона буде функціонувати....от і все.Так люди "ведуться" на обіцянки асвальту,кращого житяя і.т.д. І це нормально-всі хочуть жити краще.Але щось ми робимо не так ось тут в селі.....по життю. І якщо цього не аналізувати,не спілкуватися і не вести дискусію - навіщо тоді сайт? Просто байдуже продивитися/прогорнути те що цікаво і все.... З приводу його величності БРЕХНІ))))) - а ви ніколи не брехали)))))?Жарт.БРЕХНЯ керує не тільки нашим селом- а цілою країною. Можете не відповідати ....
 
Тертишник_ОлегДата: Четвер, 24.09.2015, 23:31 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
Тут мені один мєнт -начальник міліції області, місяці три назад сказонув - є таке поняття "благая ложь". Он яке виправдення придумав smile . (Відео ще не викладував, руки не дійшли). Це так - відступ по життю взагалі... wink Люди.... Хотів тут написати змінюються. Потім передумав. Ні, люди не змінюються. Вони такі, якими народились. Вони або брешуть або у них просто язик не зможе повернутись збрехати.

Сайт якраз для спілкування. Діалог намагаюсь вести, будь з ким. Нажаль, таких людей, як Ви дуже мало... Вірніше, не так,  скажу більше - як ми.

Щодо вибору депутатів.

Три дні зранку до вечора впритул їзджу по вулицям, спілкуюсь, підбираю нормальних кандидатів. Нормальних - це значить тих, за кого сходу (без обіцянок) проголосують люди. І знаєте, що бачу? НОРМАЛЬНІ у всіх відношеннях, як правило, говорять : "Олег, ми тебе підтримаємо, але не хочемо лізти у ту грязь...." Отак. Тому і пролазять до влади всякі подонки. Сьогодні пішов третій день ... Ще список не "добив". До цього, дві неділі робив прикидування. Думав буде простіше. Не виходить... Доб'ю всерівно. Жодного округу без моєї людини не залишу!!! Далі й побачимо, за що будуть голосувати - за нормальних по совісті чи за обіцянки. Головне, щоб прийшли на вибори.

Справа в тому, що їх громада не обирала! Все було сфальсифіковано. Знаю, про що кажу. Якщо кажу - ВСЕ, то це на 98%.

Щодо "особистого знайомства із ними не маю".

Вам не цікаво хто у Вас депутат на вулиці? Вам всерівно? Вам без різниці, що він повинен звітувати раз у рік перед своїми виборцями. Вам плювати чи зробив він щось для людей, які за нього голосували? Тоді звісно, що ні - Ви його не знаєте, ні, відповідно, він Вас тимпаче. Отак . Аби взяли та й поцікавились- "А хто там ЁПРСТ у мене депутат, що зробив, йди сюди, чому дорога не асфальтується, чому сніг не чистять, чому освітлення немає, куди йдуть десятки мільйонів гривень бюджету? А, не знаєш ? - Пішов геть, нафіг ти, рукопідтримач потрібен!" Було б більше толку, аніж тут обговорювання влаштовувати.

ps Хто у вас на вулиці депутат?

А, стоп, згадав. smile Я теж, мабуть, у вас висувався . Так от, особисто був задоволений результатом - зайняв друге місце. І крім того, що подав зайву - більше нічого не зробив, - не ходив, не просив не агітува, не обіцяв. Просто подав заяву - мені було цікавий сам процес.
Але є нюанс - різниця в голосах була близько 10-12. Але от незадача - 18 бюлетнів нікому не видавали, але вони проголосували smile Не судився, бо взагалі не мав права приймати участь у виборах - тоді був зареєстрований у Броварах. smile  Та і свій інтерес задовільнив повністю - побачив процес і зрозумів, як, що і де вібувається.

Щодо детального дослідження.

Я його не робив. Вірніше - це працює "автопілот". smile Я ж бувший інспектор по розшуку викраденого тренспорту, служив у Броварському МРЕВ ДАІ. Роки служби даремно не проходять. Все відбувається автоматично. І навіть більше - все відбувається само-собою. Ніяких особливих зусиль не прикладаю. В цьому немає ніякого сенсу. Рано чи пізніше все таємне стає явним.
 
zaraДата: П'ятниця, 25.09.2015, 09:16 | Повідомлення # 8
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Статус: Offline
насправді погоджуюся з тим, що Ви написали вище) хіба що з приводу "благая ложь" ....розумієте все в житті відносно, вважаю є варіанти коли брешуть,але нікого при цьому не кривдять...друге питання-де брехати? І навіщо? Одна справа - розповідати дитині, що Дід Мороз таки існує і тихенько підкладати подарунки під ялинку)))) І ,зовсім другий варіант - отак нахабно відбирати в людей їхнє,кровне ...при цьому забираючи останню надію на якусь справедливість в цьому світі. Всі наші вчинки і слова мають в основі якусь мотивацію - матеріальну чи моральну. Якщо, обман іде з меркантильних основ - це підло і ніколи не принесе нічого хорошого в майбутньому,навіть якщо здалося -все добре,"пронесло", але життя завжди "наздоганяє". Але,то так-лірика.....)))
З приводу того,що мені все одно хто в мене бепутат - ні! Та ,на жаль, реєстцію маю теж в Броварах, і право голоса не маю. Мій депутат- голова земельної комісії -Пан Анатолій) І скажу честно, поки життя не заставило звернутися до наших можновладців/депутатів , було чітке розуміння того, що в НАШОМУ селі все йде нормально, якщо закон на твоєму боці - тобі не відмовлять,ти ж нікого не ображаеш,ні в кого нічого не відбираєш - і це твоє,кровне...це та земля яку обробляв твій дідусь,на якій ти виріс і пас коров))) і було чітке розуміння - не образять,почують. Це ж ТВОЇ люди.Це ТВОЄ село. Ілюзій більше не має.
Я хочу Вам сказати -ДЯКУЮ за Ваш сайт! Завдяки йому можні прокинутися зі сплячки!Зрозуміти!
І,будь ласка, Ви пояність людям - це не просто якісь там вибори ,десь там в світі, якихось там людей - це ЇХНЄ життя. І вибір впливає на життя їхніх дітей. Можна сидіти в своєму дворі і думати -мене це не стосується... я нікуди не хожу,мені нічого не треба - але життя змінюється і ми разом з ним.
І , починати треба з відкючення "функції байдужості".
 
Тертишник_ОлегДата: П'ятниця, 25.09.2015, 14:02 | Повідомлення # 9
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline
applause Дякую Вам. У мене немає слів. Все в точку.
 
Форум » Важливі питання » Сесії Требухівської сільської ради » 47-а сесія Требухівської сільської ради 14/09/2015 (47-а сесія Требухівської сільської ради 14/09/2015)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть