Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 29.03.2024, 15:42
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Важливі питання » Фальсифікація та підробка » Підрахуй, секретар Куць Н.К. (Як підробила протокол 41-ї сесії секретар Куць Н.К.)
Підрахуй, секретар Куць Н.К.
Тертишник_ОлегДата: Субота, 28.02.2015, 00:52 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 56
Статус: Offline

В даній статті мова піде про те, як ми спробували звернути увагу депутатів на  фальсифікацію  протоколів сесій секретарем сільської ради Куць Н.К., разом із головою Требухівської сільської ради Васильєвим В.А.

Тож, 15 січня 2015 року, перед  засіданням 42-ї сесії, Лук'яненко Р.В. спробував акцентувати увагу депутатів Требухівської сільської ради на тому, що із голосами депутатів ніхто не рахується. Фактично плювати вони (Куць Н.К. + Васильєв В.А.) хотіли на депутатів...
Так на 41-й сесії за надання премії Васильєву і за надання дозволу на викуп "Старого ставка" проголосувало відповідно 15 та 14 депутатів. І дані рішення таким чином є не правомочними, оскільки потрібно не менше 16-ти голосів "ЗА". Проте секретар сільської ради нахабно сфальсифікувала протокол і записала по 18 голосів "ЗА" в кожне рішення, внісши  незаконно по три "віртуальні"голоси на кожне рішення в протокол засідання сесії.
Про це вже повідомлялось раніше

Хто і як намагався виправдати дану підробку документів детально :




Як бачимо деякі депутати, а саме Штакун Н.К.- голова комісії із забезпечення законності, спробувала виправдати дії Куць Н.К.
Інші чекали тільки моменту, коли  нарешті почнеться сама сесія - начхати, що їхні голоси нікому не потрібні. Їм би попіднімати руку хто-зна за що і навіщо, а там "хоч трава не рости".

Що ж до самої фальсифікації , то відео до Вашої уваги :



До яких пір відбуватиметься таке неподобство, невігластво і відкрите нехтування законом ?

wink Тертишник Олег
 
Форум » Важливі питання » Фальсифікація та підробка » Підрахуй, секретар Куць Н.К. (Як підробила протокол 41-ї сесії секретар Куць Н.К.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть