Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 25.04.2024, 12:42
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Січень » 28 » ОНОВЛЕННЯ!!! Акція протесту біля стін Броварської районної ради 27.01.2014р.
11:42
ОНОВЛЕННЯ!!! Акція протесту біля стін Броварської районної ради 27.01.2014р.
  27.01.2014р. біля стін Броварської районної ради відбулась мирна акція протесту жителів Броварщини проти злочинної політики влади. 
   Вчорашня мирна акція біля стін Броварської міської ради повсякчас балансувала на межі. Її учасників неодноразово провокували на протистояння, однак громадянам вистачило витримки й зваженості, щоб не вдаватись до насильства. Ні антимітинг, ні «тітушки», ні хитрощі міського голови, ні непоступливість голови райдержадміністрації не вивели людей з рівноваги. Натомість рішучість та наполегливість мітингувальників змусили міліцію наказати молодикам підозрілої зовнішності залишити адмінбудівлю та пройти через «коридор ганьби». Детально на сайті Маєш право - знати

  Депутату Верховної Ради  Павлу Різаненко та депутатам місцевих рад вдалось потрапити на 4-й поверх адмінбудівлі, до актового залу, де були виявлені місцеві міліціонери в повному бойовому обмундируванні упереміш із місцевими "тітушками",.    Останні в свою чергу вели себе зухвало, палили біля актового залу адмінприміщення, на зауваження не реагували. 
   Міліціонери, натомість не звертали на це ніякої уваги. Ще б пак - вони ж сиіли з ними в актовому залі пліч-о-пліч!!! Фактично "кришуючи"  цю падаль, яка продала свою душу за мізерні гроші. Так, начальник Броварської міліції  Семікоп С.М. повідомив, що ця падаль прийшла захистити  райраду від.... от тільки я навіть не знаю, що написати ... ВІд кого ця алкашня захищала владу? 
   Що саме більше мене обурило, що серед "тітушок" були і мешканці нашого села.
   ГАНЬБА !!!
   В кінці-кінців терпець людей урвався і вони змусили міліціонерів вигнати "тітушків" із приміщення Броварської районної ради. І це була перемога !!! Маленька, але перемога. Люди, не сидіть біля зомбоящиків. Виходьте щодня до будівлі Броварської райради, висловіть свою позицію... свої думки, мрії тощо, очільникам Броварщини.
   Детальніше все у відео, яке так і називається : " Титушки в приміщенні Броварської РДА" :

   
   



Оновлення : На цих двох фотографіях, за деякою інформацією також хлопці з Требухова !!! Хто їх впізнав, повідомте більш повну інформацію . Країна має право знати своїх "тітушок"
Своїм зовнішнім виглядом не зовсім схожий на «тітушку звичайного», а швидше на персонажа, яких молодь називає "хіпстери”. Як і більшість своїх колег, з активістами та журналістами спілкуватись відмовлявся, постійно намагався бути ближчим до свого «хазяїна» Юрія Лісовського – одного з організаторів «тітушок». Женя ще зовсім молодий, 1992 року народження, у себе на сторінці Чудецький зазначає, що закінчив СЗОШ №7, проживає за адресою вул. Кирпоноса. Більше інформації про Євгена наразі немає.
Сергій Підгорецький
Фото Сергія викликало найбільше обурення броварчан, щойно воно явилось в Мережі. Підгорецький виявився чи не наймолодшим «тітушком», присутнім того дня в актовій залі Броварської РДА. Як зясувалось, Сергій – мешканець села Требухів, за повідомленням читачів – начебто вже закінчив місцеву середню школу. Відразу після появи свого фото, Підгорецький видалив власну сторінку в мережі Вконтакте.
Інформація про вищезгаданих осіб і сайту Маєш право знати
Наразі повне відео про дані події перебуває в стадії опрацювання, будь-ласка дочекайтесь :




Переглядів: 1448 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: протест, тітушки
Всього коментарів: 3
avatar
1 zema • 20:35, 28.01.2014
Дааа... титушки ныне не те...

avatar
2 Тертишник_Олег • 00:28, 29.01.2014
\Нажаль відео було видалене, відновлюю за іншим посиланням
avatar
3 advokat • 18:47, 05.02.2014
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть