Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 03.05.2024, 06:56
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2015 » Грудень » 14 » Воїни Сварога на стражі у голови Требухівської сільради
01:55
Воїни Сварога на стражі у голови Требухівської сільради

 
   Під час виборчих перегонів нинішній голова Требухівської сільської ради до переліку своїх чеснот, вказаних у передвиборчій програмі, вніс свою релігійність - є парафіянином православної церкви та походження - корінний требухівець з діда-прадіда



 


  



   Чесно кажучи, як ці якості могли вплинути на його професіоналізм при виконанні посадових обов`язків - невідомо. Але можна припустити, що походження корінного требухівця, спонукатиме на відстоювання потреб громади нашого села та залучення до цього таких же требухівців, як і він сам, а належність до православ`я - впровадження засад християнської моралі при виконанні своїх посадових функцій.
   Як це почало відбуватися на практиці, ми могли бачити на сесіях Требухівської сільради, коли проведенням однієї з них, керував... житель сусідніх Княжич:




   Та в міжсесійний період, коли новообраний голова примушував писати заяви на звільнення за власним бажанням деяких працівників сільської ради:







   Але на заваді протиправній діяльності "требухівського Піночета" став сільський активіст Олег Тертишник, який зафіксував свавілля голови та оприлюднив їх в мережі Інтернет.
   Куць В. В. не придумав нічого кращого, ніж спробувати боротися з "кривдником" його ж методами, а саме - замовивши публікацію в деяких "Воїнів Сварога" матеріал, який за задумом, повинен скомпрометувати сільського активіста. От тільки на відміну від Олега Івановича, який висвітлює виключно задокументовані факти, Віталій Володимирович нічого, крім бруду, брехні та пліток, запропонувати на суд громадськості не взмозі.
   Та хіба це спинить амбітні прагнення місцевого царька поквитатися з холопом, який посмів йому суперечить?
   І ось, 8 грудня цього року в інтернет-виданні "Правдиві новини", в рубриці "Тема тиждня"(!), виходить матеріал, автором якого є Геннадій Боценюк, під назвою "«Сільський опоблок» заважає збирати допомогу для військових"

 
  
  Обговорювати ту маячню божевільного, що міститься в так званій статті, немає ніякого сенсу, а от акцентувати увагу на двох моментах - варто.
   По-перше - це особа автора матеріалу, Геннадія Боценюка. Окрім того, що він являється абсолютно бездарним журналістом, весь талант якого - це публікація низькосортної "заказухи", в повсякденному житті Геннадій Миколайович є лідером всеукраїнської язицьницької секти під назвою "Великий вогонь", що сповідує слов`янське братство та відродження на території України споконвічно-батьківської віри - язицництва.


 

   

   Уявили картину: теперішній голова сільради, що ледь не розгатив собі лоба об паперть, демонструючи свою вдавану  релігійність, замовляє статтю у не сповна розуму сектанта-"журнашлюшки", готового за пайку писати матеріали на будь-які теми, навіть в яких він зовсім не розбирається! Замовляє матеріал, в якому обливає брудом звичайного жителя Требухова, не згодного з політикою нового голови.
   З Боценюком то все зрозуміло - гроші не пахнуть, але як же православні моральні принципи набожного Віталія Володимировича? Чи на війні всі засоби стають у пригоді? Якщо так, то наступного разу нехай не розмінюється на дрібниці, а заказує "джинсу" у тижневнику сатаністів, чи "воінствующих" атеїстів.
   І другий момент, на який варто звернути увагу - це вплив даного інтернет-видання в суспільстві. Іншими словами: на що розраховував Куць, публікуючи "заказуху" у виданні, яке окрім хворого на голову редактора цього видання, читає ще декілька таких же хворих на голову його послідовників?


 
 
 

   І що найцікавіше в цій феєрії абсурду, влаштованій новообраним головою - розпіарив цей матеріал... сам Тертишник, зробивши посилання на нього в одній із соціальних мереж!
   З таким самим успіхом наш голова міг опублікувати цю "джинсу" десь в "Вечірньому Магадані", "Новинах Улан-Батора" або розпечатати та наклеїти на паркані - суспільний резонанс серед жителів Требухова був би такий самий.
   Що наступного разу викине Віталій Володимирович - одному лише богу відомо, але здається, що господь таки вирішив покарати нашого голову, в той спосіб, про який нам розповідає мусульманська мудрість.


 








Переглядів: 1853 | Додав: zema
Всього коментарів: 10
avatar
1
1 Тертишник_Олег • 16:03, 21.12.2015
От мені все ж стало цікавим, як цей "Воїн Сварога", "духовний наставник Білого Братства" віднесеться до того, що всі, за чиїм замовленням він  побрехеньку написав, є прибічниками не тільки РПЦ, але й однієї, недавно правлячої партії?

То хто у нас тепер збирає допомогу в селі воїнам? Хто у нас керувати зібрався? Хто є насправді "ОПОБЛОКОМ"? Ось викладу один скріншотік , кому цікаво - там навіть номери партійних квитків є.
Загалом - ДО ВАШОЇ УВАГИ!!!

avatar
4 ВанХелсинг • 16:37, 23.12.2015
А чому не показуєш номер партійного квитка члена Партії регіонів Лобка Миколи?
чи він уже перефарбувався, як ті хто тітушок возили в Маріїнський парк, а зараз революціонери-патріоти?
avatar
2
5 Тертишник_Олег • 01:02, 24.12.2015
По-перше, він його спалив, разом із прапором. Навіть відео зняв. biggrin
По-друге, куцем він не "рулить".
По-третє, навряд чи він ту побрехеньку замовляв...
avatar
6 ВанХелсинг • 11:59, 24.12.2015
Спалив посвідчення регіонала  smile
і відео зняв  smile
а у всіх кому зв"язками з Азаровим і Федоренком погрожував вибачився?
avatar
2
7 Тертишник_Олег • 12:42, 24.12.2015
До чого тут, до цього матеріалу, ВІН?!!! Він його, що писав, чи коментував? У вас любов?
avatar
8 ВанХелсинг • 15:53, 24.12.2015
Ну ти ж за правду.
Дак і пиши про всіх хто замараний у регіонах.
avatar
0
9 Тертишник_Олег • 03:39, 25.12.2015
Я за правду, але одночасно,  я і за ПОРЯДНІСТЬ!

Мова в цьому матеріалі йде про СЄКТАНТІВ! Якщо когось, а саме тебе, турбує номер квитка якогось члена партіїї,  то без проблем можу надати.
Але, пояснюю - у нас в селі П'ЯТЬ осередків було! Це 152 людини!!!  Всі ПІБ у мене є . Разом із ПОВНОЮ інфою, про всіх! Не вважаю за потрібне висвітлювати ЇХ!!! Дехто із них нормальні і порядні люди.
Я так вважаю! Маю право?
Крім того близько ТРЬОХ СОТЕНЬ сотників і десятників, так званих, зі всієї України!
І що, ти вимагаєш, щоб я їх оприлюднив? Це хіба стосується даного матеріалу про   --- СЄКТАНІВ?
Вважаю, що ні... Вибач, я людей в принципі люблю...
avatar
0
10 Тертишник_Олег • 03:45, 25.12.2015
Я знав і знаю людей, як  ти кажеш "замараних" у регіонах. Але серед них є порядні і, повір, дуже порядні люди... Я  клеймо ні на кого не вішаю...
avatar
2 Lisichka • 10:04, 22.12.2015
Олег, там четко видно, что заказуха. Где видео, хотя бы какие-то подробности, где , на какой улице, кому мешал помогать.......... никакой конкретики. Ясное желание облить тебя грязью!!!! Я вообще в шоке от "верующего" товарища.
avatar
0
3 Тертишник_Олег • 16:15, 22.12.2015
Поняття віри у кожного різне. А особливо у сектантів - то взагалі АТАС. Власне - стаття саме про це.
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть