Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 18.04.2024, 17:42
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Березень » 23 » Крига зрушила? Або земельна комісія 20.03.2014р.
17:24
Крига зрушила? Або земельна комісія 20.03.2014р.

 



    20.03.2014р. відбулось засідання земельної комісії Требухівської сільської ради.

   Основними питаннями, на мою думку, була спроба висловити недовіру секретарю земельної комісії - Мельниченко Олені Василівні, а також, намагання, все ж таки, знайти відповідь на запитання : "Куди вона поділа журнали ведення протоколів засідання земельних комісій?"


   Все почалось із того, що на одній їз сесій сільської ради, а саме - 33-ій позачерговій сесії, яка відбулась ще 24 січня 2014 року депутати - члени земельної комісії, підняли питання відсутності журналів протоколів земельних комісій за період 2011-2012 р.р. 


  На запитання  Чайки Н.М. до Васильєва : "Де знаходяться журнали?


                                           Васильєв: " Я знаю, але я не знаю". 


  Далі, піднялась Мельниченко О.В., яка і несе відповідальність за зберігання документації земельної комісії, оскільки є її секретарем: "Вони вилучені правоохоронними органами, я їх дома не храню." 


   От тільки одне "АЛЕ" - "забула" сказати, якими саме правоохоронними органами, коли вилучені, коли будуть повернуті, і,головне - де протокол вилучення, який обо'язково має складатись в таких випадках.


 


   На це депутат Грінченко О.М. слушно зауважив : "Це - воровство."


   Звісно, депутатів такі "відмазки" Васильєва В.А. і Мельниченко  О.В. не влаштовували.


Проте Васильєв В.А. у своїй манері "заспокоїв" - "потім розберемось"....


 


  Тут можна переглянути відео цієї сесії. (Ця розмова - відео із 1 години 04 хв. 47 сек.)


 


    Таким чином, проходить ДВА місяці, а Васильєв і досі "розбирається" - журналів як не було, так і не має... Земельна комісія працює без своїх же журналів протоколів!!!


 


    Вочевидь, не тільки нас усіх  намагаються тримати в дурнях, а і всю земельну комісію та депутатів!!!


   Але ж не так все сталося, як гадалось аля-"Васильєв&Co".


 


   12.03.2014р., мною написано інформаційний запит на ім'я Васильєва В.А., з проханням надати для ознайомлення журнали протоколів земельної комісії в період із 2010р. по 2013р. включно. 


 




У відповідь, отримую чергову відписку - журнали витребувані якимись "міфічними" правоохоронними органами. А за 2013р. можуть надати якісь копії і то за певну плату 


( 1грн.21коп. за аркуш). Непоганий бізнес!!! 


 




 


Але є одне "АЛЕ" - я ж не просив копії, а саме оригінал для ознайомлення. 


 


  Відразу  19.03.2014р. звернувся до Васильєва В.А. і до Охріменко Т.А. (як-не-як вся сільська рада "у її ног").  Відповідь у стилі Адамівни : " Я до земельної комісії ніякого відношення не маю, звертайся або в прокуратуру (там їх вже який рік "прикриває" прокурор наш - Гарнік), або до земельної комісії." 


   Що ж, спочатку звернувся до земельної комісії (все є у відео), а також  і до правоохоронних органів - міліції( викликав їх прямо на засідання земельної комісії). Пізніше буде звернення і в прокуратуру, і не до Гарніка. Ваша "криша" вже протікає, але ще вітром перемін її не здуло.  Але то пізніше...


  Подав, також і відповідний запит - вже не рахую, навіть, який :


 


 


 


                  Протоколів засідань земельних комісій - НЕМА !!!


  Із, майже таким, запитом до Васильєва звернулись і члени земельної комісії.


Мабуть,  ситуація, коли вони виконують роль "підставних пішаків", їх вкрай "засмутила"...


 




 


  Повернусь до засідання земельної комісії.


 


    На самому початку Васильєв В.А., який не являється членом земельної комісії, намагався сплутати карти і протягнути першим питанням до розгляду - "План розвитку села на 2014 рік".


 



    Але, Ємельяненко А.М. все ж, зачитав заяву від членів земельної комісії до голови сільської ради, в якій фактично звинуватив секретаря земельної комісії у тому, що вона "займається підробленням документів щодо виділення та надання земельних ділянок", лише за період 2011-2012р.р. отримала у свою власність та у власність соєї сім'ї близько 1 гектара землі, її діяльність створює перешкоди в роботі органу місцевого самоврядування, а питання виділення їй земельних ділянок взагалі не розглядалось на сесіях сільської ради !!! 


    Проте, всі рішення підписані головою сільської ради Васильєвим В.А. та землевпорядником Охріменко Т.А. !!!  


 


Серйозне звинувачення у кримінальних злочинах!!!


 




 




 


   Що ж "політав" і я над Требуховом. 


 


Відразу скажу -"вертоліт"  дещо застарівший, тому інформація може бути не повною. smile Але маємо те, що маємо...


Так Олена Василівна має 0,9524 Га :


 


Перше фото - в районі вул.Лугова


 


Друге в с.Переможець.




 


 


 Її донька Катерина 0,24 Га :


 


Перше фото - с.Переможець


 


 


друге - за "Панусичкою"




 


 


 Чоловік Володимир, всього-навсього 0,12 га  по дорозі в напрямку с.Дударків, зліва:


 




 


   Таким чином, сім'я володіє 1,3124 Га. Із них, як мінімум три ділянки - під забудову. І це при тому, що інформація не повна...  Навіщо їм стільки?!!! 


 


  Голова земельної комісії Ємельяненко А.М. намагався ( але якось кволо) поставити питання про недовіру серетарю Мельниченко О.В.  


 


   Тут знову вступився Васильєв В.А. 


 Виявляється - наш голова не знає процедури висловлення недовіри секретареві!!! А тому не знає, що робити. На слушне зауваження депутата Каленченка С.М., а також, повторне, моє, що у нас присутній юристконсульт - Чеченєва, нехай розповість, яка процедура відсторонення секретаря земельної комісії, юристка - відразу хутко зникла. Мабуть пішла вичитувати в інтернеті, яка ж там процедура...


  Васильєв, в свою чергу, поквапився зам'яти дане питання і, в своєму стилі, повідомив - надасть відповідь через 5 днів. 


   Моя особиста думка із цього приводу - не через 5-ть днів, а пізніше, Васильєв&Co видадуть черговий перл - наша секретар земельної комісії Мельниченко О.В. найкраща в усій Київській області !!! І видасть їй чергову грамоту, іще й премію на молоко. Скільки ж нервів потратила!!!


    Також голова сільської ради Васильєв В.А., вкотре намагався пропіаритись, притягнувши на засідання земельної комісії спортсменів, які займаються у нас в селі в секції боксу. При цьому заявив, що пропонує надати їм на вибір два приміщення. Але, до чого тут саме ЗЕМЕЛЬНА комісія не пояснив. Це питання (надання приміщень у користування) -  має розглядатись якраз на сесії сільської ради, і аж ніяк не на земельній комісії!!!


   В кінці-кінців депутат Каленченко С.М. змішав всі плани Васильєва&Co . Прямо заявив - під приміщенням котельні мається 40 соток землі, її терміново потрібно виділити спотрсменам під спортивний майданчик і визначити цільове призначення - "під спорткомплекс". Ніякого будівницітва багатоквартирного будинку !!! Адамівна спробувала посперечатись у своєму стилі - багато слів, але до купи їх зліпити не можна :) 


    Все ж вирішили винести це питання на сесію .


    На найближчій сесії (має відбутись 31-го березня) побачимо, як наші депутати переймаються долею спотривної молоді. 



 



   Цікавим було також представлення Васильєвим програми розвитку на 2014 рік. Якщо коротко, то гасло таке:


 


  Грошей ні на що немає, але - "давай включимо в програму, авось щось буде"... 


 


   І це замість того, щоб реально дивитись на речі, запланувати щось дієве та таке, щоб можна дійсно виконати.     


    Подивився хоча б на асфальтне покриття в центрі села, або на аварійні дерева по дорозі в напрямку  м.Бровари. Десятий раз йому повторюю - дочекаєшся, що когось привалить і будуть постраждалі, а то й -  трупи... Мовчанка... Що ж почекаємо...


   


 Докладніше про засідання земельної комісії у відео.


 


 


 







 

Переглядів: 2242 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: комісія
Всього коментарів: 5
avatar
1 zara • 19:02, 24.03.2014
цікаво дізнатися про "земельні статки" не тільки одного з членів комісії, а взагалі і про надбання дітей,сестер і т.д.))))
avatar
2 Тертишник_Олег • 19:31, 24.03.2014
smile smile Всім це, звісно, цікаво. Відразу скажу, те що є - це вже просто бомба. Хто така секретар земельної комісії ?!! Ніхто . Її задача - просто вести протокол земельної комісії. Як вона мені казала перед виборами 2010 року, листаючи журнал черги на земельні ділянки(тоді такий був) : "Олег, ти подивися скільки вони нахапили, а у моєї сім'ї нічого немає..." Як бачимо за 4-ри роки вже є. І не мало.... А всі інші - Васильєв, Охріменко, депутати  - достатноьо є . І це не враховуючи "підставних" і "далеких" родичів. Давайте прізвища, кого із родичів знаєте, будем працювати над цим...
avatar
3 zema • 21:07, 24.03.2014
Дааа... в у нас тут свої, требухівські, януковичі з межигір`ями...
avatar
4 zema • 02:09, 28.03.2014
Просто можна на цитати пускать:

"Нічого правочинного ми не робили!"  lol fool "СБУ, обоз, забрали... і коли вони приходять - вони всєгда забирають".  hands
-Ви незаконно отдали документи!
-Ну незаконно вони і вернуть!  cry
avatar
5 zema • 02:58, 28.03.2014
Одне із запропонованих приміщень - це пожежне депо.Цікаво, як пождепо зібрався віддавати під спорткомплекс Васильєв? Те, в якому з його "молчалівого согласія" зберігалися хімікати, які чуть не потруїли весь Требухів???!!!
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть