Незалежний сайт Требухів - наш дім Субота, 04.05.2024, 02:36
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Листопад » 30 » Майдан після бійні- Михайлівська площа. ВСІ НА ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ СТРАЙК.
20:33
Майдан після бійні- Михайлівська площа. ВСІ НА ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКИЙ СТРАЙК.
   Сьогодні зранку, після інформації про бійню на Майдані Незалежності, ми вирішили негайно поїхати на Михайлівську площу і яку тільки можемо надати допомогу постраждалим - купили деякі продукти, чай, каву, одноразовий посуд,  продукти харчування, звичайні домашні припаси. 
  Доречі, дуже багато людей прийшли саме з метою принести харчові припаси мітингуючим, а також  здавали власні кошти на підтримку мітингуючих.
   Близько 13:00 на Михайлівській площі було чимало народу. Люди прийшли не за чиїмсь закликом, а за своїм внутрішнім покликом. Як мені здалось, в порівнянні із людьми, що були біля Українського дому декілька днів тому, це були вже інші люди. Значна кількість громадян налаштовані рішуче. Все частіше звучали заклики до зміни влади, ось, наприклад, один із них : " Зека геть...",  Вочевидь, влада перейла допустиму межу. Фактично необгрунтовані силові дії, з відвертим побиттям  мирних мітингарів справила ефект підірваного динаміту. Людей обурили вовкодави, що по живому рвали людську плоть.
    І народ все прибував. Близько 17:00 було приблизно  тисяч десять мітингуючих. І це при тому, що основний загальний збір був призначений на 12:00 в неділю .
    Виступали в основному такі опозиціонери як Кириленко та Стецків, помітив також Турчинова. Дісно вразила позиція так званих керівників опозиційних партій. У мене особисто і, мабуть, не тільки в мене виникало цілком слушне запитання : " ДЕ ВОНИ Є?" . Іх просто не було цілий день до 18:00. Відразу ж подумалось - якби Тимошенко була б на волі, то вона б стояла певно від самісінького ранку і навтіь ночувала б в палатках. І іще одне питання - чому зняли мітинг біля Українського дому і тим самим кинули мітингуючих студентів на Майдані на призволяще ? Де були ці лідери,  коли людей били дубинками? Чесно кажучи не розумію я таких "лідерів". Ніяких прапорів, транспарантів , фактично ніякої підтримки опозиційних партій я не помітив. Люди самі здавали свої кошти, приносили продукти,писали транспаранти від руки на аркушах паперу тощо...
Також прозвучала інформація про те, що у Львові всі університети оголосили страйк, а Лвівський "Беркут" відмовився розганяти Львівський майдан.
    Пізніше все ж таки з'явились Тягнибок, Кличко, Яценюк та повідомили про створення штабу спротиву і закликали до загальноукраїнського страйку.
    Всіх, кого хоч трішки хвилює майбутня доля країни, закликаю прийти на Михайлівську площу та до пам'ятника Т.Г.Шевченку о 12:00 в неділю.
 Всі вирушайте до Києва. 
За кожну краплю крові карателі    повинні відповідати. 

    Нижче короткий відеоогляд.




Переглядів: 1376 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: революція, майдан, протест, україна
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть