Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 28.03.2024, 22:27
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Березень » 4 » Недолуге перефарбовування нашого голови сільської ради
17:23
Недолуге перефарбовування нашого голови сільської ради
.  Щойно був у Требухівській сільській раді.

   Наш голова Васильєв В.А., регіонал, який свого часу перейшов із БЮТ до партії регіонів.  

   Але, навіть, після перших вбитих героїв - 
Сергія Нігояна, Михайла Жиздневського та Юрія Вербицького  Васильєв В.А.   продовжував возити, за командою колишнього голови  райдержадміністрації Іваненка П.П., людей  на так званий антимайдан до Броварської РДА на підтримку влади убивць. 


 
   В даний момент він намагається перефарбуватись. Проте робить це у своєму стилі  - недолуго.
Його дружина (інформація неперевірена)  разом і з землевпорядником  Охріменко Т.А. поїхали, саме зараз, варити борщі на майдан. 


 
   Сьома сотня майдану, на чолі із Колєсніком О.С. ("бутилка"), приїхала до сільської ради, начебто для самооборони . От тільки постають питання :
1. Кого і від кого вони обороняють?!!!
2. Скільки грошей їм платить Васильєв за свою охорону?
3. Чи можуть справжні герої майдану охороняти регіонала? 


 
 Всі ці питання просто необхідно поставити Правому Сектору. І вони вже ставляться. Не сумнівайтесь. Процес іде. Ми не дозволимо недобитому регіоналу, що возив людей на антимайдан на підтримку кривавої влади, продовжувати перефарбовуватись в черговий раз!
 
   Повернусь до відвідування сільської ради. 
 
Чомусь, коли  туди приїзджаю, відразу зустрічаю нашого голову, і кожного разу він намагається подати мені руку для привітання. Цього разу я руку не подав,  сказав тільки, що ніколи не подам руки людині, в якої вони по лікоть в крові. Чому по лікоть в крові? Та тому, що він і його вся партія фактично тримала руку із снайперською гвинтівкою, яка стріляла в людей. 

 
 
   Буквально на днях все ж подав руку бувшому  голові РДА Іваненку П.П. -  він і регіонал, але він все ж чоловік - мав сміливість приїхати і написати заяву про свою відставку. 

 
 
    Наш же голова, до цього часу хизується фотографією, що вісить у фойє сільськогї ради.

ГАНЬБА

 
 Як можемо бачити на фото - голова РДА Іваненко П.П. (сидить в кріслі Васильєва), рядом - сам Васильєв В.А, а над ними портрет - ката-януковича. Це фото до цих пір вісить у фойє сільської ради... Прийшлось трішки допомогти відкрити очі Васильєву  - чорний перманентний маркер став доречним. Може хоч зараз зніме ... smile  



На фото можна клікнути і воно збільшиться...


 

 
 
 
 Дана стаття  має своє продоження....
 
Вчора, 05.02.2014р. відбулось засідання земельної комісії. Звісно ми прибули для фіксації на відео, щоб об'єктивно довести до відома громади те, як відбувається це засідання, які питання розглядались тощо.... (на даний момент йде завантаження на ютуб, буде викладено завтра).
 
  Моєму подиву не було меж. Виявляєтья фото із якуковичем красується на своєму місці, а маркер змитий за допомогою спирту дбайливою рукою секретаря сільської ради Куць Надії Костянтинівни. Ось як це виглядало на той момент (відео):
 
 

 

 
 
   Ну що ж, гасло "Янукович - наш президент" в дії!!! 

Сьогодні 06.03.2014р. я повторно звернув увагу нашого регіоналівського керівництва сільської ради - народ боровся не за те, щоб у фойє сільської ради  до цих пір красувався портрет ката- януковича!
 
   Оскільки Васильєва В.А. вкотре не виявилось на робочому місці, довелося зробити це у письмовій формі - знову виділив всіх маркером і дописав ГАНЬБА - хай повилазить:
 


 



 
   Коли я виходив із сільської ради, приблизно о 14:05, портрет був знятий, а із кабінету секретаря відчувався запах спирту.... Мабуть, знову відмиває .... 

 
 
Завтра побачимо...  


 
 
 
   Зважаючи на інтервенцію Росії, порадимо нашому голові  запастись також портретами Путіна В.В.

 
 
 









 
     Олег Тертишник



Переглядів: 1984 | Додав: Тертишник_Олег
Всього коментарів: 11
avatar
1 zema • 18:39, 04.03.2014
Дуже хороша ідея розміщення на головній сторінці сайту державного гімну України, який, в супереч ЗАКОНУ, навіть не звучить на сесіях Требухівської сільської ради. Це допомагає по особливому сприймати викладені матеріали. Адміністрації сайта окрема подяка від його користувачів. Слава Україні!
avatar
2 Тертишник_Олег • 18:46, 04.03.2014
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
avatar
3 zema • 19:14, 04.03.2014
А на фото кабінет Васильєва?
avatar
4 Тертишник_Олег • 19:43, 04.03.2014
Це кабінет Васильєва. Голова РДА Іваненко сидить в його кріслі. Васильєв рядом. Над ними портрет ЯНИКА!!!. В цей день Іваненко приїхав типу - назустріч до требухівців. Але коли я йому привіз документи, де є його підпис і підпис Васильєва, що начебто у нас є Генеральний план та запропонував прямо зараз показати цей "Генеральний план", Васильєв став показувати якісь огризки якогось проекту. Зверніть увагу - тільки проекту!!! Ще раз наголошую -у нас НЕМАЄ Генерального плану. Тобто взагалі ніякого !!!!
Іваненко, на моє запитання :" Навіщо Ви примушуєте сільські ради продовжувати неіснуючий Генеральний План?" , відразу змінився на обличчі і викрикнув : " Я не на допиті!!!" От така зустріч і людьми вийшла у нього...  wacko
avatar
5 zema • 19:47, 04.03.2014
Власне кажучи, це фото красномовно свідчить, хто керував нашим селом під час останньої каденції діючого голови: Іваненко сидить в кріслі голови, всі інші сидять поруч і тільки Володимир Анатолійович стоїть, похнюпивши голову. А остання сесія підтвердила, що такий стан речей не зміниться - втративши "регіональну" підтримку, голова шукає нового сюзерена серед представників нової влади.
avatar
6 snemp • 00:23, 05.03.2014
Дааа... Я вважаю, що таких хамелеонів треба насильно брати і викидати! Ці старі пердуни вже настільки звикли сидіти при владі і красти, що воно у них в крові - так як і руки по лікоть! Корупція - це їх суть життя! І навіть навівши порядок в країні - ці люди не зміняться! Їх треба викорчовувати, як старі дерева!
avatar
7 zema • 00:39, 05.03.2014
Так отож бо - корчуємо, корчуємо, та ніяк не викорчуємо...
avatar
8 snemp • 00:53, 05.03.2014
Я знаю у кого у Требухові грейдер є! Може запитати? wink
avatar
9 Тертишник_Олег • 01:01, 05.03.2014
Краще БТР...  smile
avatar
11 zema • 01:09, 05.03.2014
Я знаю в кого він є yes
avatar
10 zema • 01:01, 05.03.2014
Давай!
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть