Незалежний сайт Требухів - наш дім Вівторок, 16.04.2024, 08:18
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2015 » Липень » 25 » Перше засідання робочої групи Броварської РДА по ситуації в с.Требухів
16:11
Перше засідання робочої групи Броварської РДА по ситуації в с.Требухів
     

   Рівень обурення та невдоволення людей, діяльністю нашого голови,  досяг свого піку настільки, що голова Броварської РДА Сінько Володимир Олександрович 10 липня 2015 року, створив "робочу групу при Броварській РДА по перевірці фактів, викладених у зверненнях громадян Требухівської громади." 

   На початку зазначу, що ще місяць тому в нашому селі мала бути відбутися зустріч із головою Броварської РДА Сіньком В.О. Нажаль, тоді зустріч не відбулася. Як виявилось, по деяким "об'єктивним" причинам. Про ці "причини" вже раніше повідомлялось. За твердженнями однієї із односельчанок - голова РДА не приїхав до нас тому, що секретар сільської ради Куць Н.К. повідомила йому неправдиву інформацію - ніби-то люди не прийшли, тому йому їхати до нас непотрібно.

  Тобто, голову РДА навмисно ввели в оману! Мабуть є причини, щоб все було тишком-нишком! Відео про цей випадок можна подивитись за цим посиланням.

  Таке ставлення посадових осіб Требухівської сільської ради до голови Броварської РДА вочевидь викликало обурення не тільки людей, а й самого голови РДА - Сінька В.О.

   Тож 7 липня 2015 року він все ж таки приїхав на зустріч із громадою с.Требухів.

   І, навіть, незважаючи на те, що про цю зустріч ми дізнались лише пізно ввечері напередодні, людей зібралося чимало. 

   Результатом зустрічі стало відповідне розпорядження голови Броварської РДА Сінька В.О. про створення робочої групи.

   Нажаль, в нашій країні все відбувається вкрай повільно. Незважаючи на те, що 10 липня 2015 року голова Броварської РДА Сінько В.О. своїм розпорядженням створив робочу групу по перевірці фактів, викладених у зверненнях громадян, перше засідання  відбулось тільки 24 липня 2015 - майже через два тижні.





    Перша частина відео - це своєрідний навчальний посібник для тих (впевнений, що таких людей у нас дуже багато), у кого є проблеми із земельними ділянками.
До Вашої уваги :



                                                                                                 Друга частина відео .

  Нажаль втома, жара і, головне, зусилля Карманівни зробили свою справу - засідання почало нагадувати балаган :



   Хотілося б зазначити, як завжди, правду - перший заступник голови Броварської РДА Щербаков Олександр Олександрович проявив себе, як на мене, із найкращої сторони.
  
   Думаю, якщо не буде саботажу, то подальші засідання робочої групи дадуть позитивний результат. Як видно на відео, на столі біля мене лежить цілий стос документів. Жодного із них робоча група ще не бачила. А там - від надання найкращих ділянок по декілька разів "сєбє любімим, своїм дітям кумам та родичам",  відвертих фальсифікацій як протоколів , так і рішень сесій, захоплення людських ділянок Карманівною, "літаючі" ділянки по всьому селу близької родички Карманівни, депутатів та наближених до імератора-будівєльника тощо! Далі буде...




     Олег Тертишник

Переглядів: 1315 | Додав: Тертишник_Олег
Всього коментарів: 2
avatar
1 spartak11 • 10:29, 26.07.2015
1. Для конструктивної роботи необхідно усунути з робочої групи землевпорядника Охріменко Тетяну Адамівну, а викликати по необхідності якихось документів іншого землевпорядника Корнійко А.. Очевидний факт,що балаган(перебиває співрозмовників і навіть заступника голови РДА Щербакова О.О.,говорить не по суті питання, не надає документи для ознайомлення,а постійно ніби їх перетасовує(на відео) і т.д.) влаштовує Охріменко Т.А.
2. Перше враження щодо заступника голови РДА і голови робочої групи Щербакова О.О.,що має бажання розібратись та вирішити позитивно скарги та заяви громадян. Але подивимось,який буде результат діяльності робочої групи. Слова та обіцянки це добре, а оцінювати будемо за конкретний результат.
avatar
2
2 Тертишник_Олег • 16:07, 26.07.2015
Вона і не член робочої групи. Просто вкрай рідко комусь вдається її заткнути . wacko
От якби я вів засідання цієї групи (вже ж знаю хто є хто і як із ким спілкуватись), то все було б чітко і по буквам  -  запитання, відповідь, рекомендації, прийняття рішення.

Нічого, ще буде не одне засідання...
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть