Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 03.05.2024, 19:09
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2017 » Серпень » 30 » Протистояння старої і нової влади призвело до воєнних дій в мирному селі
06:36
Протистояння старої і нової влади призвело до воєнних дій в мирному селі
Сьогодні, на початку другої години ночі, на подвір'я голови бюджетної комісії Требухівської сільської ради Сома Володимира Володимировича, поки що невідома особа, кинула вибуховий пристрій осколково-фугасного типу


Заряд, скоріше за все, був саморобним. Але використано велику кількість вибухової речовини, яка перебувала в металевій ємності (алюміній, можливо на зразок побутового сифону - були колись такі). Саме через вибухова сила була дуже потужною. Будівлі , автомобіль і все подвір'я отримали значні ушкодження. Слава Богу ніхто в цей час не виходив із будинку.

Коротко спробую пояснити, що  відбувається. 

Як відомо, станом на сьогодні, в с.Требухів не прийнятий бюджет села. 

Не приймається він із ряду об'єктивних причин. Частина новообраних  депутатів і в тому числі й голова бюджетної комісії Сом Володимир Володимирович вимагають дотримання законності при голосуванні та використанні бюджетних коштів. 

Проте, за гроші та землю села розвернулася ціла війна між "новими" та "невеличкою купкою "папєрєндніков" та деяких "сфер впливу" керівництва Броварського району.

Так на останній сесії - деяким "грамотним" бувшим і нині діючим депутатам було відмовлено в отриманні земельних ділянок. Чому? Бо ті, при старій владі, нахапалися землі не тільки ВСІМ своїм близьким і далеким родичам, а й невідомо яким жителям ВСІЄЇ України і навіть Криму. І знову нахабно "ЛІЗУТЬ"!

Сом В. В. можливо десь в емоційній формі це прокоментував. ОТ САМЕ ЦЕ і стало причиною м'яко кажучи - лютої ненависті.

Проте, вже близько місяця сільський голова та нові депутати дійшли згоди в питанні сформування нового складу виконавчого комітету та витрачання бюджетних коштів. 
Планувалося утворити новий виконавчий комітет із повністю нових людей, жителів нашого села, які ніколи не були помічені у зв'язках зі старою владою. 
Для цього призначена сесія , на якій малося розглянутися всього два значимих питання - утворення виконавчого комітету в новому складі та фактично повернення нашого Будинку культури в розпорядження сільської ради із керування Броварської районної державної адміністрації. 

Проте, депутати, як я називаю групи "папєрєдніков" саботували проведення цієї сесії - не прийшли. А воно і зрозуміло - не вийде тепер через виконком "протягувати" НІЧОГО. Склад виконкому зараз - бувші депутати Требухівської сільради, керівники Будинку культури, школи, дитсадка, лікарні, деякі підприємці тощо. Тобто фактично - ВСІ ті, що були при владі і тоді, або ПОСТІЙНО входили до складу виконкому старої влади!!! Тобто так собі мінялися - то депутатами сидять, то членами виконкому. 
Зараз цьому прийшов край!

Вважатиму, що частина депутатів, що не прийшла -  піддалися впливу чи-то емоцій, чи-то іншого інтересу. 
Але - вони своїми діями не дають  сформувати новий виконком і тим самим саботують прийняття бюджету села. 

Не буду тут і зараз називати КОНКРЕТНІ прізвища. Просто скажу - відкрийте очі і задумайтесь ЧОГО ви прийшли депутатами? Ви прийшли, щоб якась тварина кидала вам вибухові пристрої у ваші двори? Це ВИ, шановні, до цього довели! Ви і тільки ви "породжуєте" таких виродків, які завтра кинуть такий же пристрій вам. А ви ж тут наче ВСІ родичі? Ні? Як любите казати - ми козаки, у нас козацьке село...   
Я не повірю, що ХТОСЬ не знає , що це за тварина зробила. Тому  - повідомте про цього виродка.  Повідомте хто вміє та здатен виготовити такий пристрій. Це ж село - це не Москва. Кожен один одного знає. Можливо навіть бачив у когось такий пристрій.

Інакше завтра він те ж саме зробить і з вами!

Ще хочу сказати депутатам, які фактично підтримують намагання убивати своїх же односельчан. Подумайте. Робіть все згідно із своєю совістю. Відкиньте від себе убивць і крадіїв, забудьте свої особисті амбіції.

Інакше це ви саме і будете крадіями та убивцями. 

Хто  із вас не вкурсі ( хоча сумніваюсь, що такі є) - сьогодні на 17:00 сесія. Приймаються важливі ДВА питання для села. 
Слідуючий крок і голосування - це прийняття бюджету. 

Всі, ті із вас, хто не прийде, я вас так розмалюю , що люди, які є вашими ж сусідами порвуть вас на клоччя. 
А за це, що було сьогодні - вас вже пора порвати. Ще раз кажу - одумайтеся, вашими руками оце робиться! Вашими. 

Якщо ця тварина подумала когось залякати - то воно недалеке створіння, яке добилося зворотнього ефекту.

 Сьогодні на 17:00 сесія. Сом Володимир Володимирович прийде! 


Слава Україні!







     Олег Тертишник

Переглядів: 2533 | Додав: Тертишник_Олег
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть