Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 29.03.2024, 07:36
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Березень » 6 » Відеоогляд 34-ї позачергової сесії Требухівської сільської ради. Частина друга.
22:19
Відеоогляд 34-ї позачергової сесії Требухівської сільської ради. Частина друга.


 Заслухавши рішення про створення нової самооборони, присутні в залі не погодилися з такою постановкою питання і почали вимагати розслідування халатної діяльності колишньої самооборони та її голови - Васильєва В. А.:
 
   

    


    

    

    

    

    
    Та, у Володимира Анатолійовича на ці закиди знайшлася просто геніальна "відмазка": "Перша самооборона була створена "по-нарошку", вона несправжня, дякую всім за участь в "несправжній самообороні", "всем спасибо - все свободны":)  Тепер, годі бавитися - будемо створювати "справжню самооборону". 
     Виникає питання: а може й нашим селом голова керує так само - "по-нарошку"?
     Хоча дивлячись на те, як він керує, питання відразу стає риторичним:
    

    

    

    
 
    Понадіявшись, що народу вже достатньо навішали локшини і можна переходити до активних дій, прибічники Володимира Анатолійовича почали роз`яснювати функції нової, тепер вже "справжньої самооборони". 
   Потенційний командир цього підрозділу



 запевнив глядачів, що нова самооборона буде виконувати функції по дотриманню громадського порядку в нашому селі, а не охороняти голову сільської ради, як дехто міг подумати:
    

    

    

    
   А депутат сільської ради Корнійко С. О. наголосив...
 Хоча толком зрозуміти, що саме він намагався сказати присутнім в залі, мені було важко. Дивіться, краще, відео:
   
 

    

    

    
    Але створення - створенням, а про фінансування самооборони не слід забувати. Про що й нагадав нам колишній керівник "несправжньої самооборони":
    

    

    

    
        Даремно він це зробив, адже в деяких депутатів виникли питання з приводу контролю за цими коштами:
 
   

    

    

    
    Та замість того, щоб пояснити механізм контролю, Володимир Анатолійович почав звітувати про те, скільки і з кого було зібрано на функціонування "несправжньої самооборони", запевнивши, що всі кошти збиралися "під розпис":
    

    

   
   Побачивши, що обговорення питання переходить у відвертий балаган, потенційний "командир" нової самооборони, вирішив висловити свою останню промову. Пояснивши це тим, що за браком часу він не може знаходитись далі на засіданні і йому потрібно вирушати до Майдану. В своєму виступі він присоромив всіх тих, хто має сумніви з приводу того, що нова самооборона, яка сформована з "кращих" представників Сьомої сотні Майдану, не впорається з покладеними на неї завданнями по забеспеченням громадського порядку у нашому селі:   

    

    

    
Упоралась - навіть від Київолблгазу успішно відбилися smile!!! Мабуть спутали їх із працівникам "ворожого" Газпрому smile.

Його полум`яний виступ підтримала землевпорядник Требухівської сільської ради Охріменко Т. А., яка виявляється, теж двічі встигла з`їздить на Майдан (так що, шановні односельці, чекайте черговий "дерібан" вашої земельки для "героїв" Майдану):
    

    
    

    
Зауваження, про те, що насправді землевпорядник була учасником Антимайдану, зазвичай були проїгноровані:    
    
    
    
    
     Про свою участь в подіях на Майдані розказала член виконавчого комітету Требухівської сільської ради, Колесник Л. І., не забувши при цьому присоромить тих, хто нібито намагається усунути Васильєва В. А. від влади  та дати йому можливість допрацювати на займаній посаді до наступних виборів:    

    

    
    Після таких слів, мені стало дещо соромно перед Віктором Федоровичем Януковичем, якому, на відміну від Васильєва, допрацювати до виборів не дали. Любов Іванівну підтримав депутат Корнійко С. О., який аргументував доцільність подальшого перебування Васильєва в кріслі голови, тим, що секретар сільської ради, яка буде виконувати його обов`язки, не впорається з організацією самооборони та проведенням місцевих виборів в 2015 році. Те, як Васильєв впорався зі створенням обох самооборон, ми вже побачили. А от намагання утримати його на посаді голови, з метою організації та проведення виборів до місцевих рад, свідчить тільки про одне - в такому випадку склад Требухівської сільської ради майже не зміниться:    

    
 
  От так от, в черговий раз, діюча влада нашого села, намагається ошукати його мешканців, влаштовуючи подібного роду вистави. Нажаль, вони не розуміють того, що наш народ не такий дурний, як їм це здається. Свого часу, цього не розумів Янукович.
  Чим це все закінчилось - ми бачили. Україна не витерпіла цього. Можливо, колись, дійде черга і до Требухова... 

  Епілогом цього відеоогляду, є  красномовне звернення до Васильєва В.А.  активіста нашого села Тертишника О.І., який зазначив, що особа, яка возила  людей на антимайдан тим самим  зрадивши своїх виборців, не має ніякого морального права бути представником требухівської громади:
    
Переглядів: 1156 | Додав: zema
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть