Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 26.04.2024, 00:29
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Травень » 8 » Відеоогляд 36-ї позачергової сесії Требухівської сільської ради. Одинцове.
03:31
Відеоогляд 36-ї позачергової сесії Требухівської сільської ради. Одинцове.

|

   30 квітня 2014 року о 17 годині 17 хв (із запізненням на 17 хвилин -  через відсутність КВОРУМУ!!!), в приміщенні Требухівської сільської ради відбулася 36-а позачергова сесія 6-го скликання Требухівської сільської ради.
 


















За традицією, яка віднедавна почала формуватися в суспільно-політичному житті нашого села, засідання відвідали обурені бездіяльністю місцевої влади, жителі Требухова. Як завжди, наболілими виявилися земельні питаннями. Цього разу проблема полягала в наступному - у требухівців злодійським чином відібрали приватизовані (!) земельні наділи. Більш детально, від імені ошуканих землевласників, суть конфлікту розповіла Беденок Ніна Трохимівна :



  Зазвичай, як буває в таких випадках, наш "Будівєльнік" відсторонився від проблеми, заявивши, що Требухівська сільська рада землі нікому не виділяла і не має до цього ніякого відношення. А цим, виявляється, займалася Броварська райдержадміністрація, а сільська рада не була, навіть, поставлена до відома. (Цілковита брехня!!!)



   Васильєв В.А. знову збрехав (надалі буде вживатись тільки це слово, оскільки неможливо вживати більш літературний вислів -"сказав неправду". Коли людина "каже неправду" то це одне, але коли бреше у вічі громаді і депутатам, - то це - БРЕШЕ!!!)    

   Ось рішення сільської ради № 87 від 25 травня 1999 року про надання цих земельних ділянок :

 
    Як можемо бачити, ці ділянки надавала саме сільська рада! В постійне користування!  І вони значаться в межах села. Голова сільської ради просто не може не знати про це рішення. Крім того, люди вже рік ходять і просять їх захистити  , вони ж  мають державні акти на руках!

    Васильєв В.А. назвав загарбання чужої землі - "великою неприємністю"    і порадив звернутися до правоохоронних органів.  Власники земельних ділянок туди зверталися, але правоохоронні органи нічим не допомогли :


   Ідею сільського голови із вирішенням проблеми за допомогою правоохоронних органів, підримав орган "землевиділяльної та питанньорішальної" влади Требухова, порадивши постраждалим звернутися до суду, пообіцявши, що справу обов`язково буде виграно, як свого часу було виграно подібну справу з земельними наділами, що знаходяться в колишніх радгоспних садах :


   Своє бачення причин виниклої ситуації висловила і голова комісії по "збиванню" коштів із громадян України, за різного роду преференції, які надає сільська рада нашого села. За її словами причина криється в тому, що свого часу, в 2006-му році, з вини деяких депутатів, Требухівська сільська рада не затвердила  Генеральний план села:


   Дуже дивно і прикро, чути такі слова від депутата чотирьох (!) скликань :


  Що ж таким от депутатам заважало за вісім років (2014-2006=8)  прийняти Генеральний план? - Невідомо...
  Але, ще більш  дивним видається, що такий досвідчений депутат, в купі із іншими депутатами, 7 лютого 2013 року, рішенням  №791 на 25 сесії 6-го скликання Требухівської сільської ради, продовжив  термін дії  Генерального плану Требухова!!!
   Схоже із пам'яттю , чи із совістю Штакун Надії Павлівни, щось не так .
   Ось рішення сесії  щодо пролонгування ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ !!! 




   Таким чином, виникає цілком логічне запитання - де ж правда і де брехня ? Як голосувати, то генплан є, як до землі людей, то його нема.

   Забрехалися вже настільки, що коли їм треба - Генеральний план існує, коли їм не треба -  Генерального плану не існує !!!   

  Вдосталь, навішавшись локшини довірливим громадянам, Васильєв зі своєю "гоп-компанією" відклав справу "назавтра", пообіцявши наступного дня провести виїздне засідання земельної комісії на спірних земельних ділянках.
  Голова земельної комісії Ємельяненко А.М. також висловився на рахунок порушення закону - "нема добросусідства і допущена велика ошибка в селі".
   
   Непогана собі така "ошибка"...  А вирішити це питання, виявляється, треба через виїзд на місце  :


  До речі сказати, земельна комісія виїзджала на Одинцеве поле, вже не один раз!!! Ходили, дивилися, головами хитали і ... ніякого толку. Але, - щоб якось відволікти людей, вкотре пообіцяли - "виїзд на місце". От тільки чого туди їхати? Потрібно вирішувати питання із районною радою, держадміністацією, піднімати архівні документи тощо.

    Після цієї сесії Тертишник О.І., без будь-яких виїздів, встановив - приватизовані земельні ділянки требухівців зміщені приблизно на 110 метрів зі сходу на захід і на 25 метрів із півночі на південь!!!   Це - на прикладі ділянки Беденок Ніни Трохимівни. Всі інші ділянки переміщені в тій чи меншій мірі.  Звісно, що за такого зміщення приватизовані ділянки потрапляють на ділянки інших людей, які не здійснили приватизацію, але продовжують їх обробляти. Таким чином штучно створюється конфлікт між жителями. Але фактом залишається те, що  державні акти требухівців нічого не значать. На ці документи просто плюють. Як і куди вишвирнули землі требухівців :




 
  Як бачимо, красивенькі, правильної форми 88  діляночок по 12 сотих.    
Впевнений, що ніхто із простих требухівців там не отримав жодної ділянки.

   Наступною жителькою нашого села, в якої виникли претензії до Требухівської сільської ради, була Хромець Софія Василівна, яка отримала земельну ділянку досить специфічної геометричної форми :     

  



     Отак от, такою земельною ділянкою наділила Адамівна людину, в якої немає коштів заплатити гроші.

    Вислухавши наболілі проблеми пересічних требухівців, депутати перейшли, нарешті, до розгляду порядку денного засідання. Першою з бюджетних питань, звітувала Головний бухгалтер Оснач Наталія Дмитрівна :


   Далі з питання дотримання громадського порядку та забезпечення безпеки життєдіяльності населення на території Требухівської сільської ради, виступив голова Требухівської сільської ради :


 Після чого було розглянуто земельні питання:


   Закінчивши з земельними питаннями, слово надали депутату Корнійку Сергію Олександровичу, який в своїй 15-ти хвилинній доповіді, розповів присутнім про той "неоціненний внесок"   , що він зробив в розвиток нашого села. 
  Власне кажучи, вся "неоціненність" внеску полягала у особливому вмінні Сергія Олексанровича, збирати кошти з місцевих підприємців на організацію проведення різного роду спортивно-культурних заходів. 
   Проте, - він вважає це заслугою перед громадою. Що ж, можливо    :

 

 В розділі "Різне", депутатом Мельниченко Оленою Василівною було підняте питання, про функціонування розважальних закладів Требухова, а саме про недотримання деякими з них режиму роботи. 
Як і інші резонансні питання, його було відкладено "в довгий ящик", після чого, за відсутності кворуму (дехто із депутатів не витримав вихваляння Корнійка С.О. і покинув залу), сесію було закрито :



Чуксін Віталій
Тертишник Олег
Переглядів: 2516 | Додав: zema
Всього коментарів: 3
avatar
1 zara • 13:07, 12.05.2014
виступ Корнійка  Сергія нагадує цитату "кто похвалит меня лучше всех...получит самую вкусную конфету...")))))
avatar
2 Тертишник_Олег • 13:37, 12.05.2014
Дійсно, нагадуює. Особливо, якщо уважно придивитись до дій Васильєва В.А. та Штакун Н.П. - завчасно підготувались і розподілили ролі кожного. Але вийшло все, як завжди, - недолуго.
Насправді Корнійко С.О., навмисне презентував свій виступ для відеокамери. І такм чином хотів показати (деяким певним людям smile ), який він потрібний у селі. Також розігрувалась карта- "я в цьому році нічого робити не буду, побачимо, що ви без мене зробите." Але,- це чергова маячня. Спортсмени вже давно не хочуть мати із ним справу... Причина? ... він знає причину і, якщо уважно вслухатись, вона там звучить... Звісно, що без них він нічого зробити не може... Одним словом -доорганізовувався...
avatar
3 zema • 23:00, 12.05.2014
Взагалі маячня в другому: Васільєв зі своєю гоп-компанією намагаються тримати нас за лохів - роздерібанюючи на десятки мільйонів гривень требухівських земель, намагаються спокутувати провину окозамилювальними суботниками та спортивно-масовими заходами, організованими за чужий рахунок!!!
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть