Незалежний сайт Требухів - наш дім Вівторок, 19.03.2024, 14:05
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Квітень » 22 » Враження від останніх зборів
11:04
Враження від останніх зборів
Зразу після зборів я зв'язався з одним із організаторів акції, він повідомив, що Васільєв і Ко намагається надати статус нелигітимності. Отже, вони бояться. Це позитивна новина, яку можна трактувати, як першу перемогу.

Моя особиста думка - якщо ми вже зібралися вести війну з Васільєвим, то потрібно відхиляти будь-які його ініціативи, що суперечать інтересам громади Требухова. Пояснюю чому: на зборах прийняли рішення з декілька десятків пунктів - ремонт доріг, заборона засипання озера, вивіз сміття, будівництво стадіону, оприлюднення списків, ремонт шкільного спортивного майданчика. На практиці буде виконуватися тільки один пункт - будівництво стадіону, а засипання озера бориспільским сміттям буде продовжуватись. Ви ж хочете стадіон? Хочете, самі проголосували, а без бориспільского сміття в озері він неможливий. Пройде два роки і "будівництво стадіону" буде головним козирем у передвиборчій програмі Васільєва. Як свого часу таким козирем було "будівництво паркану навколо церкви". І ми знову отримаємо на п'ять років Васільєва в якості голови села. Що стосується стадіону - особисто я проти такої авантюри. По-перше, Васільєв сам признався, що планує його будувати для подальшого перепродажу (відео зізнання скоро завантажиться). Якому черговому "пп рост" він попаде в руки - невідомо. Склади з якими хімічними отрутами з'являться в центрі села після такого продажу - також загадка. По-друге, як показує практика, усі подібні ініціативи нашого голови, виходять через дупу: хотів окультурити кладовище - зробив з нього загальносільский смітник, дитячий майданчик побудував на бетоні (напевно, щоб дитинство медом не здавалось), будинок культури після ремонту нічим не відрізняється від будинку культури до його. Я абсолютно впевнений, що те саме буде і зі стадіоном: з 8 мільонів 7 950 000 покладуть собі до кишень, зроблять бігову доріжку по периметру, поставлять пару лавочок - займайтеся, требухівці, спортом на здоров'я! По-третє: гроші на будівництво виділяє райдержадміністрація. А як відомо в наш час нічого просто так не відбувається, за таку інвестицію, сільська влада або передесть району пів-Требухова, або дасть добро на будівництво чергової атомної станції. Четверте: навіть якщо стадіон і збудують - хто буде за ним доглядать? За пару років він перетвориться на такі ж самі руїни, як і спортивний майданчик біля школи.

І головне: люди не усвідомлюють того, що місцевий голова Васіл'єв - це відображення загальноукраїнської влади. А на її боці і суди, і прокуратури, і санітарно-епідеміологічні організації. Тому нас будуть чекати і закриття кримінальних справ (які до речі вже були), і позитивні висновки, щодо екологічної ситуації с селі, і просте затягування та гальмування процесу. 
Переглядів: 963 | Додав: zema
Всього коментарів: 1
avatar
1 Ололо • 22:21, 24.04.2013
Авантюра від Васильєва!

Цікава річ щодо стадіону. Голова на зборах заявляв, що фінансування стадіону буде здійснюватись з субвенцій держ. бюджету і жодної нашої гривні там не буде, але як завжди в нього слова розходяться із письмовою відповіддю. На офіційному сайті Требухівської Сільської Ради в графі "Джерела фінансування" чітко написано, бюджетні, інвестиційні, спонсорські, тобто інвестиції, які потрібно було б використати на добудову ДНЗ "Сонечко", будівництво доріг, водогін, освітлення вулиць та інше. І взагалі питання, чи буде цей стадіон добудований??? Перша черга на 2013 рік - 1 млн. гривень. Де гарантії, що в слідуючому році не закінчиться фінансування???
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть