Незалежний сайт Требухів - наш дім Вівторок, 19.03.2024, 13:04
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Грудень » 15 » Засідання земельної комісії 13.12.2013. Центральне питання-"Панусичка"
19:30
Засідання земельної комісії 13.12.2013. Центральне питання-"Панусичка"

                     За запрошенням 
              

депутата, члена земельної комісії Солодкого Леоніда Івановича, я прийшов на це засідання. Звісно взяв із собою відеокамеру.
   Тим паче, в зв'язку із подіями в країні,  нашій владі на чолі з Адамівною, просто негайно запекло роздерибанити землю під будівництво, на так званій "Панусичці".
   Для реалізації цього плану на засідання комісії, з метою затягування часу і "маринування" членів комісії, були запрошені близько 10 людей, переважно з вул.Лугова ( хто там депутат, який їх волоком збирав, знають всі). Стверджую це. Тому,  що заяви цих людей пилились з весни, як ви вже здогадались, під спідницею  пильним оком Адамівни. 
І тільки зараз вони різко всі виплили назовні. До того ж, на засідання, не зважаючи, на те що в коридорі тривалий час чекали люди, без будь-якої черги, завітав депутат Сіміч. Як виявилось, його доньці  (отримала ділянку за жулянами) заважає електротрансформатор. А він , бачите, депутат і "вопрос должен решить". І не зважаючи на те, що цей транформатор встановлено за всіми діючими нормами, Сіміч вимагав від членів земельної комісії його перенести в інше місце (тягали його там, як гармошку,  ще до цього -  тричі, то батюшці заважає, то Васильєву тощо). Цим  він самим відняв близько 40 хвилин (детальніше про цей трансформатор, а також,  що коїться на ділянках за жулянами, розповім трохи пізніше). 
   Доречі, цікаво було подивитися , як Чеченєва - юрист сільської ради, просила надати їй ділянку  під ОСГ. Не зважаючи на те, що вона не мешканка села, працює всього близько півроку ( думаю, навіть за трудовою угодою, а не на постійній основі) і, явно не збирається саджати картоплю та буряки, надала заяву на виділення ділянки під ОСГ. Мало того, їй запропонували ділянку на так званій, газовій трубі. І що? Та ні, вона не згодна, - там приватизовувати не можна, мораторій, - не підходить це новоспеченій селянці !!!!  Подавайте так , щоб і не в болоті,а на горбочку, без бур'янів, і не на газовій трубі
   Так от, засідання комісії тривало близько  п'яти годин !!! І тільки в самому кінці, були вийняті із-під спідниці  списки тих, хто виявив бажання отримати земельні ділянки на "Панусичці".  Це питання вже давно турбує жителів нашого села - на, фактично, самовільно зайнятих ділянках вже стоять будинки (за деякою інформацією - будинки наближених до влади та можновладців). Виявляється ( зі слів Адамівни) там є 28 ділянок. Вона надала список із 12 заяв. На вимогу депутатів Солодкого, Каленченка та голови земельної комісії Ємельяненка А.М. надати повний список , Адамівна їм відмовила !!! Уявіть собі!!!! Я був вражений !!! І що ви собі думаєте - ніхто цих списків так і не побачив!!! Ну не цирк ? Як землевпорядник безнаказано одноособово володіє списками ???!!! Ніхто не має до них доступу!!!

    Але, це ще не все. Прийшов такий собі чоловічок, у якого , як він сам повідомив, 1,05Га  !!!! тільки біля будинку . Це не рахуючи (як потім виявилось) того , що в нього і його родичів вже не одна ділянка на території нашого села. І він, аргументуючи  тим , що він багато робить для села - "лазить по полям, робить каналізацію, Центр"  (звертаю особливу увагу на центр!!! ) (а ось цей "центр! в розгорнутому вигляді ), і заслужив  на те, щоб йому іще 0,2 га дали !!! Але при цьому забув, мабуть, сказати , що за все це він отримує немалі кошти. Такої наглості вже не витримав ніхто, крім Мельниченко Олени Василівни, Охріменко Тетяни Адамівни, Штакун Надії Павлівни (остання не є членом земельної комісії, і що вона там, цікаво, робила?), які пішли в атаку на його захист. Виявляється, два дні назад його заяву вже розглядали на земельній комісії, в результаті - відмовили (чомусь Мельниченко О.В.- секретар земельної комісії, у свій зошит замість відмови, записала - "виїзд земельної комісії". Мабуть, просто, помилилась - бач-бо, букви путає. Буває smile ). Але нічого, Адамівна подає його заяву  ( оце наглість) знову, але вже заяву трьохмісячної давності !!!  Це вже вивело із себе голову земельної комісії остаточно. Він битих 10 хвилин вимагав надати йому заяву, із попереднього засідання земельної комісії, де має бути зазначена відмова. І що ви думаєте ? 

 Зась !!! Нема заяви. Як сказала Штакун Н.П - "нема, значить  і не було"!!!  Уявляєте, два дні назад розглядали , а виявляється всі дурники, три "звєзди" сидять і в наглу роблять всіх дурнями. Цікаві справи в нас робляться....
Більш детально дивіться кіно.



Переглядів: 1519 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: земля, комісія
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть