Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 25.04.2024, 23:11
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Березень » 21 » Засідання земельної комісії Требухівської с\р 14.03.2014р.
16:45
Засідання земельної комісії Требухівської с\р 14.03.2014р.
   14.03.2014 року відбулось чергове засідання земельної комісії Требухівської сільської ради. В основному розглядались питання надання земельних ділянок жителям нашого села тощо. 
   Був прикрий казус - заяву жителя нашого села, землевпорядник Охріменко Т.А. десь загубила, разом із всіма супутніми до неї документами!!!  І, навіть, після більш ніж  години "пошуку" знайти її не змогла. В кінці-кінців заява була вкотре переписана та розглянута на земельній комісії.
   Виявляється, в районі 21-го будинку  по вул. Броварській, особою, що має безпосереднє відношення до дерибану землі, було завчасно "приховано" близько 8-ми соток під будівництво. І ось, коли про це стало відомо членам земельної комісії, відразу з'явилась кандидатура від Адамівни на цю цілянку. 
   Також жваве обговорення в членів земельної комісії викликала заява громадянки із с.Переможець, яка просила надати 15 соток землі, маючи вже в своєму розпорядженні 0.75 Га.
   Депутат сільської ради і, за сумісництвом, член земельної комісії Заєць Андрій Павлович також подав заяву про виділення йому земельної ділянки площею 0,12 Га під будівництво, за рахунок земель комунальної власності. Членами земельної комісії прийнято рішення здійснити виїзд на місцезнаходження ділянки.
  Не хотілося б щось говорити погане, стосовно Андрія Павловича, але виглядає це якось дивно. 4-ри роки Вам не могли знайти земельну ділянку і тут - відразу, після того як Ви приймали участь у провладному, так званому "антиайданівському" мітингу,- відразу Вам, без перебільшення скажу - Адамівна, знаходить земельну ділянку під будівництво. Тут легко провести паралелі із точнісінько такою самою ситуацією із жителем нашого села Лобком М.П. Він регіонал із 2002 року, але 10 років "вибивав" земельну ділянку для своєї доньки - все безрезультатно.
На 29-й сесії Требухівської сільської ради , йому відмовляють. І ось, як тільки він з'їздив на антимадан до м.Київ, земельна ділянка відразу знайшлась. І, в терміновому порядку, рішенням 31-ї сесії його донці надається земельна ділянка. Дивні, дуже дивні збіги. Як на мене - Вас намагаються використати, і скоро, в найближчому мабутньому дізнаємось де саме... Як сказав голова земельної комісії Ємельяненко А.М. : " Це питання неоднозначне..." 
   Проте  - дай Бог, щоб я помилився... 
   Насамкінець (відео із 1 год 47 хв.) на земельну комісію завітали громадяни, які прямо звинуватили земельну комісію та сільську раду у наданні дозволу громадянам на виготовлення технічної документації, за фіктивними документами. Зокрема - за документами в яких відсутні підписи сусідів по земельній ділянці. Адамівна в терміновому порядку пообіцяла буквально зранку слідуючого дня вирішити дане питання. Хотілося б запитати : " Де і коли,і глоловне хто бачив таку "прить" Адамівни?"  :) 
   Наприкінці засідання головою - Ємельяненком А.М. порушене питання ігнорування  засідання земельних комісій деякими членами. Зокрема, Мельниченко Оленою Василівною та Ковбасою Ростиславом Миколайовичем...
Про все докладно у відео, до Вашої уваги...

Переглядів: 1418 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: земельна комісія
Всього коментарів: 4
avatar
1 zara • 18:58, 21.03.2014
цікава ситуація склалася стосовно тієї жінки с 75-ма сотками....комісія так і не змогла прийти до спільного рішення на основі чого ж цього дозволу не надавати..з одного боку не сподобалось те,що немає ладу (але ж попереду теж була жінка у якої не все гаразд на майбутній ділянці - і вона отримала згоду,але з попередженням на наведення порядку),потім було про природні ресурси,які не можа віддавати,а на прикінці-що саме цікаве-заява про те,що знайдеться "хазяйновитий чоловік" який отримає цю землю (яка начебто водні запаси і роздавати яку не можна).Цікаво та жінка не має юридичного права на цю землю,чи просто комусь не сподобалась? Таке враження,що якась антипатія саме до неї,хоча вона себе поводила досить спокійно в порівнянні з іншими......І виходить,що саме "тій жінці" яку чомусь "добре знають" відмовити обов'язково...цікаво)
avatar
2 Тертишник_Олег • 19:06, 21.03.2014
Так, згоден, юридичної підкованості явно не вистачає ....  smile
Слідуюче засідання земельної комісії, що відбулось вчора, значно цікавіше (відео зараз в обробці) . Там і юристка сільської ради сиділа. Всю земельну комісію !!! І ні пари з вуст, як до не неї тільки не звертались!!! Та воно зрозуміло -чекала команди свого БОССА. А до того нічичирк... cool
avatar
3 snemp • 16:01, 24.03.2014
Шановна адмістрація сайту, відвідувачі та керівництво села! Я оце дивлюся, як «деребанять» требухівські землі - мені аж страшно! Може якось подумаємо про молоді сім'ї, які хочуть будуватися? Чи багатодітні сім'ї? Не забувайте, що влада зараз мало що вирішує - зараз багато загонів самооборони і самоорганізованих комітетів, які довго панькаться не будуть і порядок швидко наведуть! А те, чим займається наше керівництво - це хабарництво і зрада! Населення обирало голову с/р для наведення порядку і забезпечення необхідних потреб! А в результаті всім уже добре відомо, що хто «підлизує» той має! Виходить для того щоб мені отримати якийсь шматок земельки для будівництва - мені треба написати заяву і 10 років лазити на колінах перед головою і їздити на всі провладні мітинги? А згідно правових актів - це не реально? Так виходить?
avatar
4 zara • 16:51, 24.03.2014
В тому і біда нашої країни...кум,сват,брат...подобається..не подобається,а буква закона нехтується і просто "забувається" саме на тому місці де зручно і де "потрібно". Якщо не стосується конкретно тебе - не має ніякої різниці справедливо прийнято рішення чи ні. А,от коли стосовно тебе приймається рішення,хочеться щоб все було справедливо і "ЗАКОННО",а інші..то вже потім)
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть