Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 29.03.2024, 04:41
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Липень » 31 » Зустріч із керівництвом Броварського району
23:16
Зустріч із керівництвом Броварського району

























Додивітья будь ласка всю статтю до кінця, не дивлячись на "слабеньку" назву. є що подивитись!

   29 липня 2014 року до нас в село завітало керівництво Броварського району.  
   Приїхали особисто голова Броварської районної ради С.М. Гришко та голова Броварської районної адміністрації О.Є.Кищук. Офіційна мета візиту - щось на кшталт, координація допомоги армії, силами жителів Броварського району, Київської області.
  Чому "щось на кшталт"?  Поясню. Як завжди, і це вже ввійшло в систему, ніхто, крім наближених до БУДІВЄЛЬНИКА, про цю зустріч не знав. Жодної інформації ніде не було . Мабуть дуже секретна спланована місія.   Я дізнався про цей візит тільки близько десятої ранку, а зустріч була призначена на 13:00.

   Хто був запрошений ? Дуже просто - провасильєвські депутати, лояльні підприємці, ну і гоп-компанія активної підтримки чи, може кому до вуха краще буде звучати - підсобні робітники БУДІЄЛЬНИКА . Чому так "грубо"? Тому що простих людей ніхто не запросив і не повідомив.
    На початку зустрічі наш голова  спробував представити керівників району. Вийшло ....  

Виступив Васфельд . 
Мабуть пам'ятаєте - колись був керівником адміністрації. Із його слів все зрозуміло.






Далі виступив голова Броварської райдержадміністрації Кищук Олег Євгенович. 

Коротко тези про що сказав Кищук О.Є.:

1. Часткова мобілізація
2. В області створюються частини ( як я зрозумів, щось типу "партизан" в Радянькому Союзі- ред.), складом дві тисячі чоловік. Будуть вони без форми, тільки із пов'язками. Але кормить їх треба. І цей тягар має лягти на сільські ради.
3. Повідомив, що звернення до бізнесменів невідомих осіб в основному із контролюючих, правоохоронних органів та податкової, з приводу "допомоги армії", має бути погоджено із адміністрацією. Дав телефон свого помічника.

Пішли питання від депутатів. 

Замість допомоги армії, виявляється їх турбує проблема, наприклад, як змінити директора школи на іншу людину і коли це буде зроблено.



В своєму виступі, голова Броварської районної ради Гришко С.М. наголосив на : 

1. Тому, що Броварському районі вже є поранені хлопці, що воювали в зоні АТО.
2. Потрібно негайно зайнятись роботою з допомоги армії України.
3. Дехто намагається по завищеним цінам придбати бронежилети та каски з метою "відмити" кошти.
4. Міліція, після Революції Гідності, була деморалізована, ні один екіпаж нікуди не виїзджав. Але зарплату та надбавки отримували вчасно. А зараз вони знову ожили, їздять, як ні в чого не було по бізнесменам, щось знову, під шумок військових дій, вимагають.
5. З люстрацією почекати потрібно. Всім треба йти на вибори і там тоді видно буде хто пройде, а хто залишиться за бортом. Люстрацію має зробити сам народ через вибори.
6. Від нашого села потрібно 1-2 чоловіки в громадський комітет для прозорості роботи цього комітету .
7. Повідомив, що громадський комітет вже придбав тепловізор для армії, який коштує 52 000 грн.
8. Наголосив Васильєву (вже, мабуть, втретє), що реконструкція пам'ятника може почекати - потрібна допомога армії. Інакше прийдеться на цьому пам'ятнику іще прізвища нові дописувати.





"Виступ" депутата  Корнійка Сергія Олександровича: 

   Турбує його не допомога армії, а як виявилось, те, що Тертишник "проштовхує "самодєльні бронежилети". Бронежилети мають бути сертифіковані. Наголосив, що вони їх будуть купляти за 7000 грн.
   От тільки не бачив він у вічі сертифікованого, про це не сказав... Не сказав, що на придбані одним із підприємців 10 бронежилетів в сільську раду не був наданий ніякий сертифікат...Чому він вважає їх сертифікованими так і не зрозуміло... -Ред.
   А далі вже в звичному своєму стилі - голова районної ради із якоїсь причини (вочевидь відомій тільки Корнійку С.О.)    має мене "образумлювати"... 

Став вимагати якоїсь поваги... 

Схоже (судячи із їхньої логіки) на те, що я маю поважати тих, про яких мова піде нижче?! Ну що ж, якщо мені тут хтось скаже, за що я маю їх поважати, то це має бути вагомий аргумент. Наразі жодного натяку на якусь повагу бути не може.
 Як можна поважати людей які постійно брешуть, дерибанять землі, їздили на антимайдани в Маріїнський парк тощо, не розумію. Чи я маю поважати їх тільки за те, що вони при владі ? Якщо так, то вже вкотре повідомляю - я руку для вітання таким "керівникам" не подаю, вважаю, що саме вони "примали руку" з якої стріляли людей на вул. Грушевського в м. Києві. Рахую, що їх руки по лікоть у крові. Ніколи своєї руки я їм не подам. - Ред.



Щодо  фрази - "проштовхує самодєльні бронежилети". 

   Наразі "запущені" три варіанти чуток (можливо і більше варіантів, до мене дійшли тільки ці) :

1. Як щойно прозвучало - "толкає самодєльні бронежилети".
2. Продає крадені на складах бронежилети.
3. Продає вкрадені керівництвом району бронежилети. 

Така, бачите собі, кругова порука...

  Ким і навіщо "запущені" ці чутки, пояснювати не потрібно, нижче буде все зрозуміло.

   Нагадаю, керівники району приїхали (не викликали на килим, а самі приїхали) до нас, аби налагодити взаємодію по допомозі армії. 
   Але, як кажуть - кому що болить.
 Колесник Л.І., звісно, болить дещо інше . Не армія і допомога, як вона на людях намагається показати, а тільки Тертишник і все тут...
  Пригрозила, що не буде говорить поки включена камера. 
Склалось враження, що людина втратила відчуття реальності повністю. Вона не депутат, не вдома ми в неї знаходились, жодного слова їй ніхто не сказав, просто звичайна людина. Але "корона" затисла мізки настільки, що дозволяє собі привселюдну брутальну лайку. Воно ж і зрозуміло - наближена особа до імператора. 

Деякі фрази із Нападу Колесник Л.І. :   

1. Тертишник - "засланий хлопчик, прислідує якусь ціль"
Ким і куди засланий не каже, бо знає що це неправда. Просто не розуміє людинка, що ера їх тотального дерібану закінчилась - спуску їм, після намагання засипати озеро, не буде.(Кому цікаво - напишіть в пошуковй формі, на цьому сайті, слово" ОЗЕРО", знайдете багато цікавого)  
2. Тертишник "сволота" і вона говорити не буде .
Ред. Якби Ви знали, Любов Іванівна, як мені "приємно" із Вами говорити...
3.Тертишник - "тварюка", "ідіот кончений".
4. Я цього ідіота не хочу в нашій команді.
Ред. Навіщо мені "ваша  команда" ?
5. Я не хочу із цим ідіотом конченим говорить... подивись на себе урод...
6.  "Я член виконкому, а ти говно саме вонюче"... 
Ред. От, виявляється, звідки ця корона взялася! Це член виконкому !!!  

І основна фраза, яка вбила мене наповал - "хто хоче почути правду, підніметься до сільського голови" (в кабінет). 




Тут дуже доречна народна мудрість - "скажи хто твій друг і я скажу хто ти".

А хто друг Колесник Л.І.? 
"Друзі" , відразу кинулись на підтримку...

Штакун Надія Павлівна :

1. Рівень брехні Штакун Н.І. (вчитель в школі) перейшов всі межі.
Виявляється в кабінеті Гришка С.М.я обізвав сина Колесник Л.І. 
Раджу Вам Надіє Павлівно, переглянути там відео, де Ви, вчитель Требухівської школи, заявили депутату! Солодкому Леоніду Івановичу: "Закрий рота і слухай!!!"
Корона Вам теж дуже тисне, дуже... Знахабніли ...
2. Із сина Колесник Л.І. намагаються всіма способами зробити героя!
Особисто я не можу зрозуміти як людина, що перебуває під слідсвом (всі пам'ятають викрадені автомобілі?) опинилась, з їхніх слів, в зоні АТО, в батальйоні "Айдар"? Цей підрозділ підпорядкований МВС. Відповідно, судимих чи таких, що не пройшли спецперевірку, туди просто не беруть! Але Колесник і Штакун вперто заявляють про якийсь героїзм. А весь "героїзм" заключається в тому, що Колесник Олександр потрапив в ДТП, попросту - перекинувся на автомобілі і отримав тріщину тазостегнового суглобу.... Герой, одним словом. На днях дзвонила Штакун Н.П., пригрозила, що Колесника привезли в Київський госпіталь, і він разом із прибувшими, дуже хочуть зі мною зустрітись особисто. Рано чи пізно всерівно десь перестрінуть. - Уявляю, яку там про мене брехню "нагородили".


Корнійко Сергій Олександрович 

Виявляється, що Тертишник обікрав Сумський БЕРКУТ!!! Уявити це складно, але ... - ОБІКРАВ БЕРКУТ!!! . Мова йде про Княжицький автобус, коли БЕРКУТА, що повертались із Майдана, до себе в Суми, на Броварській барикаді безпричинно поранили 17-річного хлопця. 
   Сергіє Олександровичу, Ви про що взагалі говорите ?!!! БЕРКУТ вбивав людей на МАЙДАНІ!!! Це Вам не очевидно? Ви і зараз продовжуєте їх захищати? Вам сумно із того, що мені вдалось отримати амуніцію БЕРКУТОВ ? Вам не зрозуміло, що вона потрібна була для самозахисту?

ГАНЬБА ПОКИДЬКАМ!!! 

Штакун Надія Павлівна. 

Чергове "розвішування" орденів і медалей для себе любимих. 

  Виявляється ці "герої" Майдану"( хто не знав - Штакун, Колесник, разом із своїм сином, поїхали на Майдан після 22 лютого 2014р., тобто коли все вже фактично закінчилось) організували у нас у селі штаб! 
Цього ніхто не організував ні в одному селі, тільки вони...
  І ні слова про те, що  із цієї когорти ніхто нічого не зробив для наших бійців, аж допоки на 38-й сесії Требухівської сільської ради 14 липня 2014р., Тертишник прямо в обличчя це заявив Васильєву - "ГАНЬБА!"
  О, тоді, нарешті почали ворушитись і прапорами махати, на всіх кутках кричати, які вони патріоти.
Договорилась Штакун до того, що навіть керівництво району "запізно почало "ворушитись". Бачите "Васильєв не міг дозвонитись ні до кого із керівництва" і сам, оперативно створив штаб оборони. 

  Коли Васильєв "тягнув кота" із грошима Мельника, Тертишник набрався зухвалості і зателефонував Мельнику особисто. При цьому кричав і обзивав всіх уродами. 

   Загалом Штакун забажала, аби керівництво району! Тертишника перевірили до останньої клітинки його тіла !

Що ж, побачимо результати перевірки. Інакше ж як - Штакун Н.П. вимагає!!!

   Кищук О.Є. розповів про те, що ми всі, боролись не із партією ригіонів, а із сім'єю януковичів, яка втікла.
Зараз вже боротьба закінчилась, йде війна, потрібно всім консолідуватись. 

   Ніколи не погоджусь із позицією, що зараз активно всім нав'язується.

Ніхто цих людей не заставляв вступати в партію ригів. Ніхто їх не катував і тому подібне. Зрештою кожен має право на вибір. А насправді - вступили вони туди тільки для своєї вигоди, для того щоб знущатись із людей, дерібанити власність держави і, звісно, для того, щоб у такий спосіб, кормити ту саму СІМ'Ю.
  Деякі, особливо віддані, і в березні 2014 року продовжували обожнювати своїх босів та хизувалися в присутності їх світлин. Ні в яку не хотіли знімати свої портрети на їхньому фоні . Неодноразові "письмові звернення" Тертишника не діяли. Все чекав Васильєв, що янукович повернеться... Не дочекались... Хоча, може ще і чекають... Інакше, хто з них привселюдно порвав квиток члена партії ригів? Васильєв порвав ? Не бачив такого...

   До цього часу на посадах в райдержадміністрації - ригіонали. Вони активно намагаються перефарбуватись . Дійшло до того, що вже ведуться переговори про вступ до іншої правлячої партії. Тобто - дерибанили при одних - будемо робити це і при інших. А ти, народе, сиди мовчки.

Ось невеличка довідка :
КУКШИН Василь Михайлович – 1959 р. н., освіта вища, проживає в с. Семиполки Броварського району, перший заступник голови Броварської районної державної адміністрації, член Партії регіонів, висунутий районною організацією Партії регіонів обраний по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 14
ОНАШКО Олександр Володимирович – 1976 р.н., освіта вища, проживає в смт. Велика Димерка Броварського району, заступник голови Броварської районної державної адміністрації, член Партії регіонів, висунутий районною організацією Партії регіонів. обраний по багатомандатному виборчому округу
ІВАНЕНКО Петро Петрович – 1960 р. н., освіта вища, проживає в с. Богданівка Броварського району, голова Броварської районної державної адміністрації, член Партії регіонів, висунутий районною організацією Партії регіонів обраний по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 23
МИРОНЕЦЬ Микола Петрович – 1960 р. н., освіта вища, проживає в м. Києві, заступник голови Броварської райдержадміністрації, член Партії регіонів, висунутий районною організацією Партії регіонів, обраний по багатомандатному виборчому округу
ДЕМЕНКО Анатолій Володимирович – 1955 р. н., освіта вища, проживає в с.Літки Броварського району, заступник голови Броварської районної державної адміністрації, член Партії регіонів, висунутий районною організацією Партії регіонів обраний по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 13

Позитивне можу сказати тільки про колишнього голову районної ради - Деменка А.В. Людина прийшла і без будь-яких потурань написала заяву . Все чесно. Програли - потрібно йти ... 

  І головне - хто повірить в те, що особи, які до останнього дня перебували в партії ригів, тепер будуть допомогати людям!
Помилка будь-якої влади в тому, що вони впевнені - всі інші люди дураки.

Далі Штакун закинула вудку з приводу, що їй не подобається назва статті Допомога армії. Як скриготять зубами недобитки ригіоналів на чолі із своїм головою.. начебто вона зовсім не розуміє хто і де в нас януковицькі ригіонали.

Дивимось уважно Надіє Павлівно, на інші, попередні статті :

1. Недолуге перефарбовування нашого голови сільської ради
2. РИГ і ОНАЛИ Требухова
3. 33 позачергова сесія Требухівської сільської ради
(Відео із п.3 дивитися із самого початку, а потім із 1:30:40)

Але, як тільки голова райради запропонував Штакун бути представником від села Требухів в районі, все ясно відразу стало із фрази : "Я занята".

   І тут ініціативу перехватила Колесник. Вона згодна бути представником села! І це має вирішити її "СІМ'Я" - депутати і члени виконкому!!! Як бачимо - не громада села це має вирішувати, а їхня "СІМ'Я". У них, навіть, ще після януковичів, це слово не вийшло із вжитку!!! Все лізуть кудись і лізуть...





Вайсфельд підсумок 



Як ніхто не захотів слухати правду. Красива брехня краща ...

  Після Вайсфельда знову, вже вкотре вирішила "зарисуватись" Колесник - спеціаліст по "вінтовим і нарізним кулям".
Турбує її те, що депутати (Каленченко Станіслав Михайлович, Мельниченко Раїса Миколаївна, Чайка Ніна Миколаївна), за один день зібрали необхідні кошти, а на слідуючий день ми придбали два бронежилети та віддали батькам хлопців. Із логіки Колесник можна зрозуміти тільки одне - зібрані гроші потрібно було віддати Васильєву, а хлопці нехай так походять, поки він буде роздумувати , що робити далі... Не дочекаєтесь - люди були проти того, щоб гроші віддавати в сільську раду, як казали - Васильєву.
Пригрозила, що я "будуражу" село і якщо не "прекращу" , то вона виселить мене із села... 
 
Ну не @lдl@тка?
Я не припиню виводити вашу гоп-компанію на чисту воду!!!! Ви відповісте за все. Ніяки ваші чутки, погрози, підкуп, провокації і тому подібне на мене не подіють. Зарубайте це собі на носі.(Ред.)

Чайка Ніна Миколаївна 
спробувала зупинити цей потік бруду і брехні, пояснити як все відбувалось насправді. Але ж куди їй до горлопанів... Ніхто не захотів навіть послухати депутата сільскої ради. 

Знову вставив свої недоречні 5 копійок і Корнійко С.О. 

   От турбує його "розкрадений" автобус із сумським беркутом і все тут. Хоче, але не знає, як же і чим допомогти беркутам. 
   Дослівно - "він (Тертишник) був учасником, який розікрав спєцмайно". 

Сергіє Олександровичу, це вже не перший випадок коли Ви, як говориться - "чув дзвін, але не знає де він", або -"ляп штаньми об дорогу".
 Тому повідомляю Вам особисто - я "розкрадав"( із Ваших же слів), автобус в якому їхали сумські беркута разом (читайте уважно, повторюю - разом!!!) із майбутнім головою Броварської РДА Кищуком Олегом Євгенійовичем, який на той час був депутатом райради. Що здивувало?  
   Так, так із Кищуком ми його "розкрадали" разом. Ось в цій статті Інцидент на Броварській барикаді- Княжицький автобус я вказував, що "Після цього я відправився до Броварської барикади. 
Згодом зустрів і депутата районної ради. Із його слів міліціянти навіть молилися, настільки їм було страшно. Воно і зрозуміло...." Так от, Сергіє Олександровичу, цим депутатом був Кищук О.Є., який прибув за півгодини, після того, як автобус зупинився в с.Княжичі. І ми разом із ним, на його автомобілі вишукували беркутов по всіх Княжичах до двух годин ночі. Ви, вочевидь, цього не знали, і вирішили "запустити" цю чутку, що Тертишник розікрав автобус із сумським беркутом, а тепер "торгує бронежилетами"
   Тому раджу, - сходіть і спитайте у голови РДА Кищука О.Є., що, де і хто тоді робив. А заодно і про "розкрадання" автобуса беркутов не забудьте спитати. Думаю, вам (навмисно пишу із маленької букви) дуже буде цікава його думка із цього приводу.

Удачі ...






 Тертишник Олег
Переглядів: 3515 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: армія
Всього коментарів: 6
avatar
0
1 zema • 18:58, 02.08.2014
П`ятий пункт - квінтесенція всього того ідіотизму, який відбувається зараз в нашій країні. Хто не знає - люстрація вже давним-давно проведена на всіх щаблях державної влади. Наприклад, в Броварській райраді успішно ліквідована фракція Партії Регіонів, у Верховній - комуністів. В Требухівській - голова, ще недавно возивший людей на "антимайдан", як ні в чому не бувало, став "героєм майдану". Те, що всі ці іваненки, кукшини, симоненки з мартинюками й далі "можновладять" за наш рахунок - та кого це цікавить? Наступний крок цієї містерії ідіотизму, який йде після люстрації, називається "нові обличчя у владі". Всі ці люди, правда тепер під знаменами других політичних сил, знову опиняться у сіл-, рай-, обл- та Верховній Раді. Звичайно ж і Васильєв нікуди не дінеться, а продовжить свою важку трудову діяльність на ниві побудови благоустрою нашого села й далі. Тому що:
- вони (тобто опозиціонери) такі самі;
- він вже накрався;
- він хоч щось для села робить.
Залишиться тільки побудувати черговий паркан за наш з вами рахунок, хорошенько цю справу пропіарити - і незамінимий Будівельник знову на 5 років у керма требухівської влади. А з ним і вся його компанія.

Це, безсумнівно, перемога! Слава Україні!
avatar
0
2 zema • 17:27, 08.08.2014
Як то кажуть - "маразм крепчал". Коротко в 2-х словах: сільські можновладці вкотре хочуть кинути своїх односельців на "бабки". Але на перешкоді став Тертишник. Тому ця гоп-компанія не гребує ні чим, для здійснення своїх мрій. Нажаль, це їм вдасться в черговий раз, адже нашому народу "по барабану". Із позитивного: все менше закидів від цих горлопанів на тему "що ви зробили для села???!!!" Виявляється, Сергію Олександровичу, "ума великого не нада" - організувати збір коштів. Організували і допомогли зібрати кошти Оксані Задирей на операцію для доньки, організовали і зібрали кошти на допомогу армії і це без владних повноважень, які має ваша криклива та "нєвмєняєма" гоп-компанія. От тільки, на відміну від ваших зборів коштів, ці зібрані кошти йдуть на важливі потреби, а не до кишень "збиральників".
avatar
0
3 Тертишник_Олег • 17:50, 08.08.2014
Тільки-що підтвердили - Колесник Л.І. обрана її СІМ'ЄЮ, представником від с.Требухів в Броварський штаб.
Смішно чи не так ?

smile
avatar
0
4 zema • 20:48, 08.08.2014
Це перемога, однозначно, слава Україні!!!
avatar
5 pravda • 17:39, 09.08.2014
Бардак
avatar
6 Dmytro Karpiy • 03:18, 20.01.2015
Фу, там Моршинська на столах, яка належить москалям. Ганьба
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть