Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 18.04.2024, 03:55
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Липень » 27 » Зустріч з народним депутатом МІщенком С.Г.
19:37
Зустріч з народним депутатом МІщенком С.Г.



Це стаття із трьох частин (уже із чотирьох). Розпочата вона із оголошення про зустріч, а закінчена відеооглядом. Буде цікаво , не сумнівайтесь.  

УВАГА. ОНОВЛЕННЯ. С.Міщенко відповів нам у своєму блозі. На його ж прохання, я додаю його статтю повністю, нічого не змінюючи.  Посилання на блог С.Міщенка 


 Я залишу свої коментарі на цю відповідь. Але кожен вправі зробити висновок сам...

Частина перша. 

Отже, народний депутат України Міщенко Сергій Григорович має намір зустрітись із мешканцями нашого села. Звичайно часу залишається не так багато, до того ж навряд чи дана інформація буде розміщена на офіційному сайті сільської ради, тому я вирішив розмістити її тут. Всі бажаючі будь-ласка приходьте та задавайте питання про наболіле. Цей депутат був вибраний по нашому мажоритарному округу. Основним, як я вважаю, передвиборчим лозунгом, фактично за яким його і було обрано, було  - ЯК ТІЛЬКИ ВИПУСТЯТЬ ЮЛІЮ ТИМОШЕНКО, Я ВІДДАМ ЇЙ СВІЙ МАНДАТ.  Тому наболілі питання наших жителів села  мають особливо турбувати Міщенка С.Г. ... Побачимо... 

                                                           

  Частина друга. smile (із гумором)
Ну, що, шановні виборці, побачили... який  це опозиціонер, і яку він "допомогу"  нам запропонував в боротьбі проти корупційної влади, дивіться коротко нижче. І самі зробіть висновок...





Ну що ж, я в такому випадку говорив герой "Бриллиантовой руки" Семён Семёныч Горбунков:


Частина третя . (без гумору)

Перед тим, як йти на зустріч, я промоніторив інтернет в пошуках інформації, щоб хоча б знати, хто він є . Серед кучі бруду на його адресу і, звісно, піару, виявилась доволі цікава інформація . Виявляється в 1994 році Міщенко С.Г. прийшов працювати на посаду помічника прокурора в Бориспільську прокуратуру у віці 23 роки. При цьому ще продовжував навчатись в академії ім.Я.Мудрого.  А вже в 29 років !!! очолив прокуратуру Київської області і мав звання генерала-майора юстиції. Карколомна кар'єра, чи не так ? Це змусило призадуматись... Але що поробиш - життя є життя. Крім, того в усіх своїх виступах він позиціонував себе, як опозиціонер, хоча і образився на ВО "Батьківщина"( через те, що не попав в прохідний список кандидатів до Верховної ради) та вийшов із ВО "Батьківщина" . І зараз є "незалежним" опозиціонером.
   Як кажуть :"Довіряй, але перевіряй".
   Прийшов я на цю зустріч, послухати людей, які у них проблеми і, одночасно, побачити, як же народний депутат буде захищати людей, які його обрали. А також задати конкретне питання : " Як він бореться із владою (він же бо опозиціонер), чим може допомогти конкретно і нам в цій боротьбі?" Але, те що відбувалось, мене не те, що вразило ( це було очікуваним) сильно шокувало. 
   Звичайно, люди задавали повсякденні питання, які можуть ( і мали б бути ) вирішеними на місцевому рівні, існуючою владою. Адже ці питання людей турбують, і завдання народного депутата їх вирішити - інакше, яке ж його завдання ? Поставити галочку, що віт тут був?      Виявилось, що Міщенко С.Г. чітко дав зрозуміти - він не буде допомогати в будівницітві доріг, тротуарів, дахів тощо (ці гасла та обіцянки він припас,мабуть, ближче до виборів). А тим паче, він не буде, боротись із владою, яка не вирішує і, навіть, немає бажання вирішувати проблеми людей.
     Нашій владі, замість як ремонтувати дороги, дитячий садок, поліклініку, лікарню тощо, конче необхідно побудувати стадіон на 1500 місць, засипавши при цьому півгектара озера в центрі села брудом, відходами будівництва та, вгепати (по самим бідним підрахункам) близько 10 млн. наших з вами гривень. 
    А найбільше мене вразило, коли багатодітна мати (п'ятеро дітей), безпосередньо заявила, що вона вже на протязі декількох років неодноразово подавала всі необхідні документи до сільської ради, з проханням допомогти в присвоєнні їй звання "Мати-героїня". Натомість наша влада благополучно ці документи просто викидає в сміття. Вдумайтесь !!!  
    Мало того. Виявилось, що наша ж сільська рада на чолі з Васильєвим В.А. відсудила  у багатодітної матері землю, яку ж сама їй і надала !!!! Геноцид просто по-требухівськи . Фашисти також відочивають - вони позбавляли страждань, розстрілюючи та вішаючи, а ці мучають по живому. !!! Народний депутат, на мою думку, мав би відразу дати вказівку своїм юристам і чітку обіцянку - "в понеділок буде відповідна скарга в генеральну прокуратуру, а також, одночасно, позовна заява до суду. Я особисто візьму ці порушення права людей на контроль. Я ж генерал-майор юстиції. Клянусь, що злочинці (а інакше їх не назовеш) будуть відповідати по закону". Відповідь була щось на кшталт - ми подивимось Ваші документи...
    І взагалі, на всі питання - відповідь одна - я вам не ваш голова сільської ради і не ваш депутат сільської ради, щоб до мене з таким звертатись. Тобто, Міщенко С.Г.  розумів, що всі проблеми від існуючої влади. Але на моє конкретне запитання - чи домоможе він нам у боротьбі з такою владою ? Чітко відповів - ні, я цього робити не буду. У вас тут якійсь свої угрупування, це не моє діло. З огляду на те, що слово "угрупування" вживається для визначення бандитських шайок, я зробив висновок, що людей, які скаржаться на владу, було віднесено Міщенком С.Г. до відповідної категорії неспроста. 
   Воно і зрозуміло - з якого б доброго дива він йшов із церкви до Будинку культури майже в обнімку з нашим головою smile .
   Таким чином всю свою "допомогу" народний депутат звів ( визначив особисто) до можливості написання ним і його командою, всього-навсього депутатських звернень до прокуратури, відповідних державних органів і структур. А в задачі питається - навіщо людям ці звернення? Кожна людина і без нього може звернутись (і зверталась вже не раз) до будь-якого державного органу. І не тільки звернутись, а й скаргу написати і позовну заяву до суду(от тільки чому народний депутат цього зробити не може, чи не бажає?). 
На звернення ж депутата тільки відписки приходять, і то місяців через три-чотирі. 
І це Міщенко прекрасно розуміє.
    Доречі, особисто мене, вразило відношення "опозиціонера" до всіх ( без виключення ) опозиційних партій. На ВО "Батьківщина" взагалі куча бруду. А всіх інших, керівників партій опозиції, він називає - розумним, сильним і популярним. І за кого буде голосувати на президенських виборах просто не знає. Можливо якогось четвертого чекає ?
    Тому всі мої здогадки вкотре підтвердились. Нижче викладений відеоогляд нашої зустрічі. Звичайно з моїми коментарями, для більш цікавого перегляду. Висновок зробіть самі. Дякую за увагу. Доречі, хотів запитати : "Ви боїтесь залишати коментарі? Чи всім по-барабану ?" Можу з впевненістю сказати, що за вашими коментарями вас не відслідкують. І хватить вже боятись...


 Частина четверта.

Отже, Міщенко Сергій Григорович відповів нам у своєму блозі. Я також дам відповідь саме тут, на його позицію. 

Йтиму по порядку.


Штурм чи
референдум?




Я готовий підтримати законні дії по зміні
місцевої влади


Ще трохи такого
"бєспрєдєла" і люди будуть брати штурмом не лише райвідділки міції.
Як показав приклад Врадїївки, народ з кулаками йде до тих посадовців, які
ближче до них. Тому, скоріш за все, під "обстріл” народного гніву потраплять
районні та сільські ради.


Принаймні до такого висновку
прийшов після зустрічей з виборцями проведеними у селах Княчижі та Требухів
Броварського району Київщини. Якщо зустріч з мешканцями Княжичів пройшла у
дискусії, то розмова с мешканцями Требухова мала продовження з певними інтерпретаціями


Люди звинувачують у своїх бідах
усіх. Народний депута не виключення.


 Мій коментар : Ми не звинувачуємо Вас у своїх
бідах, а тим паче не рахуємо Вас ворогом народу. Зрозумійте це.
Всього-навсього попросили юридичний супровід (підтримку). Звідки такий
радикалізм? Незрозуміло.


Люди, як і раніше, вважають, що
народний обранець має будувати дороги та
латати дахи
.




  
Мій коментар :  Будувати дороги і латати дахи народний
обранець не
   зобов'язаний. Цього ніхто не просив і ми
так не вважаємо. 




Якби я був у владі, то міг би,
в обмін за свої "правильні” голосування, розраховувати, що, наприклад, в селі
Трубухів, будуть збудовані дитячий
садочок, поліклініка та стадіон. Але, в такому випадку, мене б
звинуватили у зрадництві. Тому я був і залишаюся в опозиції.




У Требухові ворогом народу,
окрім депутата, також вважають і обраного громадою селишного голову. Претензії
класичні як для Київщини - дерибан дорогої землі та нехтування інтересів селян.




Під час зустрічі, опозиційно
налаштовані до сільського голови жителі, зверталися до мене з проханням
сказати: хто винен, а хто правий.




Мій коментар :   Із питанням ; "Хто винен, а хто
правий?" , до Вас ніхто не звертався. Навпаки, звертались із конкретними
проблемами. Дивіться уважно відео. 

Де там таке питання ? Оце вже я рахую
наклепом.




Однак, я не суддя і не
прокурор. Я не маю права, без суда і слідства, призначати винного та ставати на
чиюсь сторону. Це я і озвучив під час зустрічі.
Така
відповідь селишній опозиції, особлива села Требухів, не сподобалася. Саме ці
слова були розцінені як небажання допомогти, що не відповідає дійсності.




Мій коментар :  Так,
Ви не суддя і не прокурор.  Як не бажання допомогти були Ваші чіткі слова
: " В боротьбі - НІ. Якщо вважаєте, що мої юристи допоможуть вам в боротьбі
проти сільського голови – ні
; рахуйте, що мене немає". А як Ваші слова можливо
іще розцінити  і чому вони мають нам
подобатись?




 І, чомусь, в цьому контексті мене звинуватили
у небажанні допомогти багатодітній мамі отримати звання "Мати-героїня”.




Відповідні закиди я розцінюю
неінакше як наклеп. Я дійсно попросив надати документи, бо саме на їх підставі
має буде сформульовано депутатський запит. Юридично правильно оформлений
документ — це гарантія позитивного вирішення питання. Хіба це крамола чи
небажання допомогти? На мою думку - це за вуха притягнені аргументи аби
образ ворога був страшнішим...




Мій коментар :  Я вже про це
у відео написав. Але повторюсь. Навіщо багатодітній матері Ваш депутатський запит?
Із нього ж толку ніякого і чекати кілька місяців . Вона чітко вказує на
злочинні дії : «Я особисто неодноразово надавала всі завірені нотаріусом копії
необхідних документів до сільської ради, але їх благополучно невідомо куди
діли.» Мало того вона ж повідомила, що сільська рада у неї іще й землю в суді
відсудила, замість того, щоб дати їй ( а не своїм синкам-депутатам) побільше.




На нашу думку, Ви мали б запросили нашого
голову до мікрофону , щоб дав чіткі пояснення, що коїться. І відповісти слідуючим
чином: «Якщо це правда, я негайно підготую скаргу в прокуратуру і до суду
позовну заяву, з приводу притягнення винних до відповідальності» . Оце  відповідь, я особисто і всі інші люди аплодували б Вам.
 Інакше, ну як звичайна сільська людина
може сама це провернути ? Вона Вам і скаржиться. Більше нікому. Хіба що Богові.




Що тут Вам не зрозуміло? На чию
сторону потрібно ставати ? Ну тоді я вже не знаю…




Прихильники зміни влади у
Требухові навіть почали розповсюджувати чутки, що я отримав землю від діючого
сільського голови.




Мій коментар :  Оце вже точно
наклеп та розповсюджування чуток. Звідки Ви таке взяли? Де в моїй статті таке
твердження ?! Я в принципі чутки ігнорую, а тим паче не розповсюджую. Я ж не
бабка на лавці…




Змушений розчарувати! Жодного
квадратного метра землі мені ніхто не виділяв і не дарував. Якщо хтось зможе
довести протилежне, то я подарую цій людині цей земельний наділ.




Якщо селяни вважають, що
обраний ними голова села корупціонер і громада хоче бачити іншого керівника, то
вони можуть провести референдум і висловити такому голові свою недовіру.




Мій коментар :  Цікаво. Ну Ви
ж самі сказали, що референдум практично неможливо реалізувати.




У свою чергу я пообіцяв
проконтролювати аби нові вибори були проведені чесно та прозоро. Це
демократично і юридично правильно.




З іншого боку, у протестних
настроях є й певний позитив. Люди вже не хочуть терпіти корупціонерів у владі.
 




Мій коментар :  Тобто Ви ж
самі підтверджуєте,що корупційні прояви мають місце …




 Вони гостро реагують на
обмеження їхніх прав. Навіть у селах з'являються люди, котрі борються з владою.
Тобто, на селі створюється потужна опозиція до голови села чи сільських
депутатів. Це дисциплінує владу. Опозиція, як та щука, аби чиновник не дрімав.



P.S. Цю позицію моя прес-служба
відправила для оприлюднення на сайт селища Требухів, який розкритикував мою
зустріч із громадою. Хоча цей ресурс і називається незалежним, але моя думка
так і не з'вилася на цьому сайті.  




Мій коментар :  Ваша прес-служба
нічого нам не надсилала. Ваш блог був виявлений випадково. І Ваша думка, із
моїми коментарями «оприлюднена» відразу, негайно. ( Ні, помилився. Години дві я
все ж на свої коментарі витратив. Вибачаюсь за затримку
J )




Нам приємно, що народний депутат все ж
розмістив якийсь свій коментар на своєму блозі. Доречі, позитив із нашої зустрічі
все ж був. На моє запитання : « Чи має право звичайний громадянин України бути
присутнім на сесії сільської ради (ми ж бо є владою, згідно Конституції, а
сільська рада всього-на-всього представляє наші  інтереси)?»,  Ви, Сергій Григорович, вірно відповіли, що маєте таке право. І що робити залишалось нашому голові, як не підтвердити таке наше
право? Нічого. Він прокивав.




Хоча на попередній позачерговій сесії він
просто дав команду своїм вишибалам виштовхати нас силою, викликав міліцію і,
щоб хоч якось, аргументувати свої дії,поставив на голосування про проведення
закритої сесії .  Хоча не мав на це
ніякого права, оскільки ніяких питань, які б мали бути розглянуті саме на
закритій сесії,  там не розглядалось.  ( Протокол цієї сесії я все ж таки у  голови витребував.) Це не порушення закону ? Ви
про це не в курсі ?




Побачимо що буде далі.




 30.07.2013р. в 17-00  у нас планується провести пленарне засідання
сесії Требухівської сільської ради . Запрошую всіх бажаючих подивитись чим
займаються «наші» депутати, як проводиться сама сесія. І зробити висновок чи
дотримуються вимоги законодавства. Вас,Сергій Григорович, також ми хотіли б там
бачити, оскільки Вашого представника там і близько не буває.  Ніякої допомоги простим людям він не надає. Дякую.

Переглядів: 2304 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: вибори, україна
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть