Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 19.04.2024, 13:01
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Звернення до жителів с.Требухів
21:43
Звернення до жителів с.Требухів
Звернення до жителів с.Требухів
 
Тертишника Олега Івановича.
 
Шановні односельці!

  25 жовтня 2015 року відбудуться вибори до місцевих рад. На цих виборах ми обиратимемо 26 депутатів в сільську раду та сільського голову. Тож необхідно визначитись із кандидатами та підійти до вибору зважено, відкинути принцип – «кум, сват, брат». Необхідно звернути увагу на конкретні справи, які зробила ця людина для нашого села.

 Моя боротьба, разом із командою однодумців,  із корумпованою владою розпочалась іще в червні 2013 року. Почалась вона в той момент, коли наша влада остаточно впевнилась у своїй безкарності та нахабно почала брехати прямо у вічі людям. Навіть під час загальної сходки села, наш голова прямо збрехав, що держава нам виділяє 10 млн. гривень і тому ми маємо будувати стадіон на 1500 вболівальників, інакше його побудують в смт В.Димерка. І, навіть без згоди людей, почав засипати озеро в центрі села будівельними відходами, вирубавши при цьому верби, що там росли. Особисто ознайомившись із думкою жителів по вул. Парковій, дійшов висновку, що люди проти.  Крім того засипка озера, навіть часткова, загрожувала підтопленням частини села, яка знаходиться в низинах. Ми разом припинили це безглузде дійство нашої влади.

 
Ми не боялися, бо мова йшла про врятування перлини нашого села – нашого озера.

  В подальшому було просто необхідно продовжити боротьбу із брехунами та фальсифікаторами рішень сесій. Долаючи шалений  супротив, ми змогли зайти як на засідання сесій та комісій сільської ради, так і деяких сесій районної ради (в той час більшість представляли представники партії «Регіонів») та висвітлити все на незалежному сайті «Требухів – наш дім»( trebuhivcp.at.ua). До цього всі сесії велить в так званому напівзакритому режимі – людина могла бути присутньою тільки тоді, коли розглядалось її конкретне питання. Станом на сьогодні кожен  може прийти і дізнатись чим займаються наші депутати. Ми досягли цього!

 В результаті почали спливати факти підробки документів, а протоколи засідань земельної комісії за 5 років (2008-2010 р.р.) взагалі таємним чином зникли! В травні 2014р. вдалося домогтися відкриття кримінального провадження.

   Загалом вже відкрито 8 кримінальних проваджень щодо протизаконних дій нашої влади.

   Але й відкриття кримінальних проваджень не зупинило їх . Керівники, як вони себе називають – «обрані», продовжували зухвало фальшувати рішення та протоколи сесій. В свою чергу я писав заяви про вчинені кримінальні злочини. Дійшли навіть до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ. По зрозумілим причинам можновладців до відповідальності притягувати не поспішають.

   На жаль, в даній листівці немає змоги більш детально розповісти про всі виявлені факти корупційних діянь, тому прошу вас ознайомитись із моєю діяльністю на незалежному сайті «Требухів – наш дім» та зробити вірний вибір.

    Звертаю вашу увагу, що на сьогодні кандидатами на сільського голову зареєстровані 6 осіб. Читаючи їхні листівки, дивуюся, наскільки ж тільки люди хочуть дорватися до влади! Один розписує, що він діючий депутат двох скликань і постійно перебував в опозиції. А насправді із всіх засідань ради був присутній 5-6 разів і ні разу не виступив проти свавілля корупціонерів.  Інший - взагалі не місцевий, але теж переймається нашою долею! Так і спливає на думці : «Шановні, де ви були, коли нам погрожували бандюковичі, де ви були під час Революції Гідності, де ви були, коли під мою диктовку регіонали Іваненко П.П. (голова Броварської РДА) та Деменко А.В.(голова районної ради) писали заяви на звільнення, де ви були, коли голова сільської ради( номер квитка 10-50666) погрожував із нами «розібратися»?Де ви тоді були?!» . Вочевидь тоді не цікавила доля села? Чомусь дивна зацікавленість проявляється тільки перед самими виборами?

   Шановні односельці, вибір за вами. Як сказано в Біблії: «не ропщите на своего правителя, ибо каждый народ достоин своего правителя».  Мудрий вислів. От тільки я такого керівника не обирав. А ви?

   У мене єдине прохання – прийдіть на вибори, прийдіть і запросіть прийти всіх своїх знайомих та родичів. Інакше знову сфальсифікують та «проголосують» вашим бюлетенем.


 
Зробіть зважений вибір.        Вибір, за справами людини.

 
 






Майже вся агітаційна продукція роздана, проте люди дзвонять, що до них вона не попала з різних причин.

Я не магнат, щоб надрукувати 6000 екземплярів та найняти агітаторів, що її будуть розносити. (Допомогали, як могли, деякі діючі депутати та кандидати в депутати нового скликання, розносив сам і мої батьки. Всім вдячний.)



Тому викладаю тут .

Тут є текст. Але сьогодні агітація заборонена. Тому, щоб зберегти нервові клітини недругам, не всі його бачать :).


Всі картинки збільшуються при натисканні, а при повторному - у реальний розмір.

 




 








Дякую за увагу



 
     Олег Тертишник

Переглядів: 2513 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: вибори, Тертишник О.І.
Всього коментарів: 3
avatar
0
1 Тертишник_Олег • 09:52, 24.10.2015
До мого звернення Ваш пост яке має відношення?

Чи гадить, так всюди?....
avatar
2 spartak11 • 11:40, 24.10.2015
Це офіційні дані з сайта Броварської РДА щодо членів ДВК (хто і від якої партії іде).  Це бруд? Пост має відношення взагалі до перебігу виборчого процесу,бо багато залежить від членів ДВК (будуть чи ні фальсифікації)
avatar
0
3 Тертишник_Олег • 12:24, 24.10.2015
Я не йду не від ніякої партії. Жодну партію у своєму зверненні не згадав. Жодного мого члена ДВК немає. Чому Ви вирішили, що ваша зацікавленість у конкретних партіях має якесь відношення до мого звернення? Відповідь проста - хочеться запостить всюди, де потрібно і де взагалі недоречно.
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть