Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 09.05.2024, 09:55
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Червень » 25 » Засідання земельної комісії 28.05.2014р
22:04
Засідання земельної комісії 28.05.2014р


 За традицією, що склалася під час останніх трьох каденцій (я так підозрюю, що третя каденція не остання) головування теперішнього очільника Требухова Васильєва В. А., пересічних требухівців, які намагаються отримати земельний наділ, наш орган "землевидавальної та питанньорішальної влади" в особі Охріменко Т. А. "відфудболює" стандартним набором фраз - "землі не має, тому що депутати не приняли генплан села, але я відвоюю людям землю" (ага, як свого часу "відвоювала сади!) Цікаво те, що відсутність генерального плану села, ніяким чином не впливає на те, що земля в Требухові роздається гектарами жителям всієї України. Мабуть, генплан стоїть на заваді отримання земельного наділу тільки требухівцям.





Дуже цікава ситуація виникла із гр. Марченком М.П. Він житель м.Бровари, але із дивною наполеглевістю намагається отримати земельну ділянку в Требухові. Аргументує свою позицію, що працює в Требухові - на Сільгоспхімії . Коли Сільгоспхімія мала відношення до Требухова? Звісно, що земельних ділянок немає, навіть для багатодітних сімей та сиріт. Йому було рекомендовано звернутись до облдержадміністрації, для отримання ділянки за межами населеного пункту. Але це його прямо скажемо - обурило, бачите. На слідуючий же день направив скаргу до райради із прямою "кляузою" на конкретних членів земкомісії, але не на Адамівну. О, диво. Суть скарги, якщо коротко, полягала в наступному :
1. Він, на протязі 2,5 років звертається до Требухівської сільської ради з проханням про надання земельної ділянки.
2. Працює в с. Требухів.
3. На протязі 2,5 років його запрошували на засідання земельної комісії, але прохання його не враховувались.
4. Під час засідання 28.05.2014р. до нього поставились із цинізмом, зневагою, його вимоги, щодо чинного законодавства були проігноровані, комісія займалась повною бездіяльністю.
5. Комісія не виконувала своїх функціональних обов’язків, не вислухала прохання молоді, яка працює в селі, а натомість «цинічно вводить людей в оману».
6. Всі люди в коридорі теж були неприємно вражені.

Із відео можна побачити, що й близько на було ніякого цинізму зневаги і т.п.
Пізніше викладу фото цієї скарги, наразі у мене зараз її немає.



 Інколи принципами виділення землі, коли для одних землі немає роками, а інші її отримують за першою вимогою, цікавляться не тільки прості жителі села, а й депутати Требухівської сільської ради. Виявилось, що один із жителів села незаконно отримав земельну ділянку. Як незаконно? Рішення про виділенння та затвердження проекту землеустрою не розглядалось на сесіях сільської ради !!!!! 




  Дітям-сиротам не місце на требухівській землі, нехай шукають її в іншому місці!



 Оскільки земля в Требухові рано чи піздно роздерібаниться, сільська рада починає освоювати дерібан требухівських водоймищ.


 Черговий сирота захотів требухівської земельки... наївний...



  Відсутність кворуму - не перешкода для "роботи", можна просто поморочить людям голову.



Власне кажучи, нічого нового на засіданні цієї земельної комісії не відбулося. Простим требухівцям земля не видається згідно стандартного формулювання: "Землі немає". Потім на черговій сесії земельні наділи отримують "потрібні люди" і ошукані жителі нашого села в черговий раз вимушені вислуховувати брехню та обіцянку від наших можновладців. Все йде по колу.
Переглядів: 2038 | Додав: Тертишник_Олег
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть