Незалежний сайт Требухів - наш дім Неділя, 28.04.2024, 00:36
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Липень » 26 » Допомога армії. Як скриготять зубами недобитки ригіоналів на чолі із своїм головою - 2.
18:07
Допомога армії. Як скриготять зубами недобитки ригіоналів на чолі із своїм головою - 2.























    
   Наприкінці першої частини цієї статті я повідомляв, що Васильєв пообіцяв - в п'ятницю буде підписаний договір пайової участі із ФОП "Мельник". А останній, в свою чергу, виділить кошти на придбання амуніції для потреб наших воїнів в сумі 50 тис.грн .(10 бронежилетів та 10 касок) .

  Тож в цю п'ятницю, 25 липня, із ранку завітав до Васильєва В.А. 
  Договір пайової участі зрештою підписали, але грошей нема, нам потрібно самим!!! йти до Мельника і домовлятись. 
  Нагадаю, що я особисто при Васильєву дзвонив Мельнику. Дослівна цитата Мельника : "Мені всерівно куда перераховувати гроші. Для того, щоб пішло двіженіє мені потрібно заключить договір."  І це цілком логічно. Фізична особа, хоч вона і підприємець може не те що перерахувати свої кошти куди йому потрібно, а навіть зняти їх з свого рахунку і розпоряджатись ними на власний розсуд, як завгодно.
     Васильєв, вже вкотре, почав  розказувати стару казку - "все буде згідно закону, чорного ринку не буде" .
  Якби ж він хоч на піввідсотка дотримувався того закону. А то тільки одні пусті слова на вітер. При цьому - кожен раз різні слова. Тут хочеш не хочеш, а просто вимушений носити із собою відеокамеру і записувати все на плівку. Звісно, коли людина один раз сказала правду, то іншим разом вона не буде помилятись і говоритиме ті ж слова, що і раніше. Але не в нашому випадку - кожен раз щось нове. 
      Домовились про те, що Мельник буде запрошений Васильєвим на зібрання штабу, щоб там розставити всі крапки над "і". 



    В 18:00 зібрались члени штабу. Мельника не було... 
   Вирішували цілу годину два питання - надання допомоги сім'ї військовослужбовця та, запропоноване Колєсник Л.І., включення до членів штабу матерів солдатів. 
    Вирішили  розходитись. Про 50 тис.грн. -  ніхто і пари з вуст.
    Звісно, не зміг я це питання залишити на роздерібан. 
Підняв його. Де Мельник, де гроші?
    І тут почалось ....

    Васильєв почав пропонувати два варіанти. Або знайти якусь організацію, або на якийсь фонд - чи-то"Відродження", чи-то "Требухівський". Тобто, йому всерівно куди - аби із наших очей подалі...
    Виявляється 
(я й сам не знав), благодійний фонд "Требухівський", був заснований фірмою "Діоніс" (в народі - Розумні Машини). А головує в цьому фонді Овідєнко Раїса Миколаївна. Непогано так туди гроші перерахувати! 

   Штакун Надія Павлівна, як тільки почула про гроші на амуніцію, відразу почала збиратись кудись - за нею, бачите, приїхали. Їй вже нічого не потрібно. 
  Я ж не відступав... Продовжував все ж вимагати прийняти рішення про закупівлю бронежилетів і касок саме на ці гроші (називатиму їх далі - гроші Мельника). 
   Про це не на одному засіданні вже вирішували, а віз і далі  там - стоїть на тому ж місці.
Знову Васильєв почав гнути свою лінію - нібито Мельник вже відмовляється від свої слів і вимагає тільки перерахувати кошти за рахунком-фактурою. 
   Головне, що в цій махінації мене обурює, так це те, що ці гроші ніде не обліковуються. Взагалі ніде!!! Фактично - це усна домовленість. Про який рахунок-фактуру може йти мова?!
   Тут є дві особливості, про які варто сказати. При перерахуванні коштів на якесь підприємство, вартість бронежилета автоматично підвищується, як мінімум, на півтисячі гривень, а каски взагалі - замість 2500 грн., Васильєв хоче закупити за 4500грн. Плювати на те, що майже в два рази дорожче, зате фірма "наша". 
   Доводи деяких членів комісії про те, що вони в інтернеті!!! бачили якісь сертифікати і якісь каски по 5000грн., я особисто сприймати не можу. 
   Нема жодного документа про сертифікацію, а інформації із інтернету - довіри взагалі ніякої.
Що виходить:
1. Ми закупили 5-ть бронежилетів 5-го класу захисту! за 3000гр./шт.
2. Дві німецькі каски за 2500грн./шт. 

   Васильєв наполягає заплатити (із його сумнівних слів) 3500грн. за бронежилет 4-го класу захисту і 4500грн. за каски! При цьому ніякого сертифіката на бронежилети немає, а про каски взагалі темна історія. Вони у нас не виробляються. Як всі бачили по новинам - заносяться поштучно із-за кордону. То про які сертифікати може йти мова? Той же самий "чорний" ринок. 
  Я б сказав "сірий", але Васильєву подобається слово ЧОРНИЙ. Хай буде і чорний. Головне - захисна амуніція має тримати кулю випущену, як мінімум із автомата типу "Калашникова".
   Тут васильєвська група підтримки (Штакун Надія Павлівна, Колєсник Любов Іванівна) включила свою голосову артилерію. Все вони, бачите знають, каски по 2500 грн. - то є каски для хокею. Те, що вони витримують постріл із "СВД" з 10 метрів - чути не хочуть і все в такому дусі...
   Легкий підрахунок. На 10-ти бронежилетах можна було б зекономити 5 тис.грн. На 10-ти касках, відповідно 20 тис. грн. В сумі на 25 000 гривень можна б було докупити ще 5 касок і 4 бронежилета. Але нікому із них це не потрібно. Потрібно тілько одне...

   Потрібно перерахувати "гроші Мельника" кудись, де вони будуть їм підконтрольні. Чому зробив такий висновок? Та тому, що Васильєв так і не запросив Мельника на наше зібрання. Ну не потрібен він йому. Не хоче, щоб хтось особисто із нас з ним поспілкувався .
   Зрештою, почали звинувачувати мене словами Овдієнко Раїси Миколаївни, що я "торгую" бронежилетами і в такому стилі. 
   Добре, погодився на те щоб на 50 тис. грн. Мельник купив амуніцію, де йому буде завгодно і передасть сільській раід, як гуманітарну допомогу. І тут Васильєв запутався (може дійсно  думав, що я торгую бронежилетами   )  -  він не буде давати Мельнику ніяку рахунок-фактуру, бо "в нього нема бронежилетів". Виходить  їм не потрібно, щоб гроші Мельника, обіцяні на закупку амуніції, взагалі пішли на амуніцію. 

     Підозрючи, що Васисльєв з Мельником вже "домовився", я всерівно змушений був йому зателефонувати вже втретє.
     Ніхто цю розмову, слухати звісно не захотів. Вже все було вирішено, як-то кажуть ще до нас.




   Ніби-то почали розходитись... Але мою розмову із Мельником потрібно було конче перервати. І тут Павлівна підключила "важку" артилерію. Виявляється за дверима чекав її чоловік і донька з малолітньою дитиною. Чекали команди... 


Повне відео, що було вище, зараз наразі закрите, через трагічний випадок в сім'ї одного із учасників потасовки. Один із родичів Штакун Н.П.  попросив вирізати деякі фрагменти . Тому, певний час, буде доступне  тільки відео нижче . 
Всі ми ходимо під Богом...

 Все, час вийшов, -  відновлено повне відео. Вочевидь ні Павлівна ні її дітки не зробили належних висновків, 10 квітня 2015 р.



   Намагатимусь якось підбирати слова... Звинуватили мене, що я їх ніби-то знімаю без їх дозволу, хоча самі чекали за дверима команди "ФАС". В ход пішли відверті мати, образи, бо бачите, воду каламучу. Загалом, провокація чистої води. 
  Що більше всього вразило - це донька Павлівни із малолітньою дитиною на руках. Їй плювати на дитину, що та може злякатись або ще щось. Головне - до мене дібратись. Кидалась вже і в коридорі, прийшлось відступати в кабінет пожежної частини. Тільки, Костюку Михайлу Васильовичу вдалося її відтягнути. Просто жах. Можна було б сказати смішно, якби не було страшно...
  Знову нічого не вийшло ... Чи справді думають, що я такий як і вони ? Буду реагувати на брудну лайку, кидатись на них ... 
Брудні, чорні люди...

P.S. Там чутно, що Штакун Н.П. разом із Колєсник Л.І. намагаються на камеру верещать, може в десятий раз, що я торгую вже, виявляється, краденими бронежилетами, із армійських складів. Впевнений, що навмисно поширююсться точно ж такі чутки. Не знають, як підступитись і все тут... 

Тому, вдруге вимушений повідомити для невігласів. 

   Бронежилети придбані нами - абсолютно нові, на озброєнні нашої армії вони не перебувають. Зрозуміло, що не могли бути викраденими на складах армії. Для нас зараз основна задача їх придбати, перевірити, щоб тримали постріл із АКМ, передати требухівським солдатам.


   Звернусь тут до Колєсник Л.І. і Штакун Н.П. Особисто для вас фото нових бронежилів 5-го класу. Найдете 5-го класу захисту дешевше ніж 3000 грн., придбаєте їх за обіцяні Васильєвим гроші - честь вам і хвала :



  Дані бронежилети придбані депутатами Заєць Андрієм Павловичем, Солодким Леонідом Івановичем, Чайкою Ніною Миколаївною, Мельниченко Раїсою Миколаївною, Каленченком Станіславом Михайловичем, Прудкою Тетяною Олександівною. Особлива подяка чоловіку Мельниченко Р.М., який надав в борг для придбання одного бронежилета 1200грн. 

І на останок.
 
   Під час збирання коштів більша частина людей просила не передавати їх гроші до сільської ради.  Тому було вирішено придбати на ці кошти, бронежилети для хлопців, які можливо будуть відправлені із виборчих округів цих депутатів. 
 Таким чином, це реальні речі, на які пішла допомога людей. Два вже передані батькам. Три ще є в запасі, знаходяться в депутатів вдома.
 В сільську раду ми їх не передали і найлижчим часом такого наміру немає, мабуть і не буде...

Тертишник Олег

Переглядів: 2476 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: армія
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть