Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 02.05.2024, 00:17
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Грудень » 16 » Трансформатор. Або виїзна земельна комісія.
16:55
Трансформатор. Або виїзна земельна комісія.
ТРАНСФОРМАТОР 
   
    Отже, трансформатор. Як і обіцяв розповім про те, що коїться із електропостачанням садиб, побудованих в районі "Жуляни". 
  Ні для кого не секрет, що ділянки під будівництво в цьому районі отримали тільки наближені до "тєла Будівельника". Себто вся сільська рада, депутати та можновладці із м.Бровари тощо.  Дехто обнаглів до того, що отримав по 2-3 ділянки, ходили чутки, що і по п'ять. До чого це я - жоден звичайний житель села не отримав там землі. 
  І цей район відразу став "елітним". Ну ще б пак - одна еліта буде будуватись. Але не все так прозаїчно - ті кому вдалось, відразу ж продали свої ділянки за чималі кошти. Та воно й не дивно, землі по селу вже й так нахапались - будь здоров. Гроші навряд чи заберуть, а от земельку - можливо й відберуть.
   Так от, нашій владі, просто грошей, все мало і мало.(Це, мабудь, якась хвороба, але я ж не терапевт smile
  Проблеми розпочались у людей, які придбали цю землю й розпочали будівництво. Звісно, для цього потрібна електроенергія. Її попросту не було.    І тут організовується такий собі кооператив, так звана фірма "Рога і Копита", яка пропонує всім скинутись по 20 000 грн., і найближчим часом у всіх буде електрика. Що характерно, ця фірмочка зареєстрована на підставну особу, за місцем юридичної адреси ніколи про неї, навіть не чули. Але все ж, звідки ноги ростуть стає зрозумілим тоді, коли люди повідомляють, що гроші вони носили до Требухівської сільської ради. 
   Як кажуть : "Обіцяного три роки чекають". Так і стало з електрикою. 
Гроші зібрали і все - гудбай. Звісно, така ситуація не влаштовувала нікого, крім збирачів грошей.  Люди спочатку вірили обіцянкам, потім купили електрогенератори, деякі спалили їх  аж по три штуки (будувати ж потрібно).
   Кінцем-кінців терпець урвався, вони самі вирішили поставити свій транформатор та забезпечити постачання електроенергії. А що ж гроші? Пішли забирати свої кошти до сільради. А тут - зась, немає грошей... 
   Мало того, за встановлений "самовільно" трансформатор розпочалась прямо війна. Наш голова Васильєв В.А., задіяв всі можливі методи, якими він тільки вмів володіти. То батюшці не подобається місце встановлення трансформатора, то якусь інспекцію викличуть, то тепер депутату Сімічу О.О. він заважає ( хоча ніяки норми не порушуються) тощо.  
   Воно й зрозуміло -якісь "нахаби" пруть проти "Будівельника". Як так? Де взялись? Забить гвоздя, там наші, зі слів Адамівни "космічні суми"...
    В результаті люди вже тричі переставляли той трансформатор . І нарешті, дотримуючись всіх норм ДБН встановили. Але, виявилось, що встановили навпроти ділянки, яка належить доньці депутата Сіміча О.О. 
   Не можу стверджувати напевне, але мені здалось, що Олександр Онисимович не за власною ініціативою пішов скандалити за той транформатор - встановлений він на іншій стороні вулиці в 9-ти метрах від межі ділянки, сама ділянка кутова ( ворота можна поставити хоч по всьому периметру)  і  наврят чи він так вже сильно гуде. Видно руку "ражисьора".  
     Але як би там не було, Онисимович в п'ятницю 13-го, прибув на земельну комісію  та зажадав перенесення трансформатора з "його глаз долой". Як це було :

 

На слідуючий день, в суботу земельна комісія виїхала на "місце розгортання бойових дій". smile Встановили факт - трансформатор знаходиться в 9-ти  метрах від межі ділянки Кисіль Наталії Олександрівни ( доньки депутата). Ніяких  проблем він їй не створює. Вона згідна з тим, щоб він там стояв.
  Здавалось все - конфлікту немає. Але тут люди почали, все ж таки висловлювати свої думки, з приводу того, що відбувається в нашому селі. Скоріше за все, набридло їм слухати обіцянки Адамівни та Будівельника. Дістали вони їх просто, як і вся недолуга влада в нашій країні. Так це ж зрозуміло -вони не місцеві, не звикли до скотинячого відношення до себе. Прямим текстом сказали кому, за що і скільки давали, куди потрібно засунути Будівельника, разом із його сільською радою.

  Вважаю, що жителям нашого села вже давно потрібно підняти нарешті голову, вийти із стада, і в кінці-кінців перестати носити гроші в конвертах .            
Як приклад, наведу так звані "колишки Адамівни", в саду. 
  Хочу запитати, хто зараз ці колишки найде, де вони, кому і навіщо вони були потрібні. Людям же не дали жодного документу - ні прив'язки до місцевості, навіть жодної квитанції немає... 
 Чи я один такий (біла ворона), чи що ж відбувається ? Зомбовані всі чи що? Краще б було віддати ті, кровно зароблені кошти, не комусь, на красивий відпочинок в Греції, а обездоленим ...
   Кіно про те, як і що думають люди, а також виїздна комісія, до Вашої уваги :



Переглядів: 1421 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: земля, комісія
Всього коментарів: 3
avatar
1 zema • 00:23, 17.12.2013
"Як приклад, наведу так звані "колишки Адамівни", в саду.   Хочу запитати, хто зараз ці колишки найде, де вони, кому і навіщо вони були потрібні. Людям же не дали жодного документу - ні прив'язки до місцевості, навіть жодної квитанції немає..."

"Колишки Адамівни" - це вже інтернет-мем, наглядний приклад прислів'я "без лоха и жизнь плоха"  biggrin . Зібрали з ідіотів по триста гривеь - і навіть самих колишок не спромоглися забити  biggrin
avatar
2 zema • 00:31, 17.12.2013
"Паї лежать на дорозі, а сади лежать у саду"  ok respect
avatar
3 zema • 00:49, 17.12.2013
Подивився відео про виїздну земельну комісію. Уявляю, як би Васильєв і Ко будували стадіон в центрі села, якщо вони навіть світло людям провести не взмозі  shock
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть