Незалежний сайт Требухів - наш дім Субота, 27.04.2024, 13:48
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2015 » Березень » 26 » В Генеральний План потрапляють тільки ті, хто проплатить! (с)Васильєв В.А.
16:13
В Генеральний План потрапляють тільки ті, хто проплатить! (с)Васильєв В.А.

  

 24 березня 2015 р. вдалось дізнатись дійсне ставлення нашого голови Васильєва В.А., до необхідності виготовлення Генерального плану с. Требухів та с.Переможець., а також введення всіх земель до меж населеного пункту. Виявляється він внесе в межі села, а потім, відповідно і в проект Генерального плану, тільки тих людей хто проплатить... Що і кому проплатить потрібно, надіюсь зрозуміло?.. НІ ! Тоді дивіться і читайте далі...






    Тож, більше 7-ми років у нас керує голова Васильєв В.А., якого ніби-то люди вибрали.
Всі ці 7 років, васильєв&Ко  активно "вносять у вуха" інформацію, що хтось, колись був винен у тому,  що у нас немає Генерального плану села. Винуваті всі хто завгодно - колишні депутати, деякі жителі села тощо.
Будь-хто, тільки не васильєв В.А.

     Іще в далекому 2011 році  на 9-й сесії  6 скликання Требухівської с/р,прийнято рішення про розробку Генерального плану. Але, до цього часу  чомусь ніяк не можуть доробити-розробити.
   Причина в тому, що сам по собі Генеральний план села не потрібен сільській раді та організаціям, які вигоговляють технічну документацію на земельні ділянки людей. І, звісно, він Карманівні теж непотрібен.
  А справа в тому, що якби у нас був Генеральний план, то ніякі технічні документації ( як наприклад, на зміну цільового призначення, чи-то на розробку тех.документації під будівництво будинку чи ведення ОСГ тощо)  не потрібно було б виготовляти у відповідних організаціях взагалі. Звісно не потрібно платити за це гроші.
  І як всім  дармоїдам тоді жити?

 
   Що ж, люди платили, чекали того генплану і... дочекалися. Законом із 01.01.2015 року заборонили видавати будь-кому земельні ділянки, змінювати цільове призначення за відсутності, фактично, Генерального плану. Все, привіт...

   І тут прийшла в сільську раду така собі відома організація - "Київміськбуд" .
   Придбали вони якимось чином біля кільцевої дороги людські паї. Але - ті паї знаходяться поза межами населеного пункту!
   Мало того, виявляється, у того населеного пункту немає Генерального плану - не потрібен же був!

   Не буду стверджувати напевне де, як і які перемовини йшли, але коли на сесії "протягнули"рішення про внесення паїв Київмісьбуду в межі села, то васильєв в.а., від радості проводжав представника Київміськбуду аж до самого виходу із сільської ради. Мало на коліна перед ним не став. Із чого б це ?


     От тільки знову тут заковика сталася - між паями Київмісьбуду та с.Требухів знаходяться інші паї, їх теж потрібно внести у межі села. Інакше ж ніяк!
    Цю проблему Карманівна із Будівельником вирішили у своєму стилі - почали схиляти людей до сплати грошей за виготовлення Генерального плану села! Не багато - не мало, але звучала сума по 4500 грн. за 1 Га.

   Ці, керуючі нашим селом, використали так звану підміну понять, користуючись необізнаністю жителів.

   Справа в тому, що сам Генеральний план, як документ, виготовляється на територію населеного пункту.
  
Тобто, на все, що знаходиться в межах населеного пункту - автоматично виготовляється Генеральний план, а платить має сільська рада, ніяк не люди .
    Відповідно, на ті землі, що поза межами - Генеральний план просто не може бути виготовлений.
 Що ж робити?
   Все дуже просто. Потрібно внести землі поза межами населеного пункту в його межі.
 Як це зробити?
   Теж не дуже складно . Наші депутати мають проголосувати про необхідність внесення всіх земель в межі населеного пункту, а депутати Броварської районної ради це рішення затверджують. Все... Всі землі внесено у адмінмежі. Зауважу - нікому ніяких грошей нікуди платити не потрібно. Це вирішують обрані нами депутати.

    Постає питання - чому до цього часу васильєв&Ко( більше 7-ми років царювання) не внесли всі землі в межі села ?
  Відповідь та ж сама - воно їм не потрібне було, бо за цей час Броварська райдержадміністрація на чолі із Іваненком П.П. "роздерібанили" всі землі поза межами нашого села, може хіба що людські паї не зачепили.

    Із цим розібралися. Йдемо далі. Генеральний план.
    Впевнений, що за 4 роки його виготовлення інститутом, можна було вже не один генплан зробити. Вочевидь справа в тому, що на інститут, який розробляє генплан, васильєвим не перераховані кошти.

    Воно і зрозуміло - грошей немає .
    Коли він прийшов до влади на рахунках було 4 400 000 грн. (4 мільйони 400тис.грн.)
За обмінним курсом на той час це було майже 1 мільйон доларів!


      Зараз генплан коштує 1 млн.200 тис грн. Тобто щось біля 50 тис. доларів.

Виникають питання :

1. Чому, маючи на рахунках 1 млн.доларів, васильєв не зробив Генеральний план за 50 тис.?
2. Куди подівся мільйон доларів?


3. Чи така це вже велика сума (50 тис. доларів) для Київміськбуду, аби він у повному обсязі проплатив за виготовлення генерального плану ?
4. До яких пір люди будуть покірно нести свої гроші у кармани Карманівни та компанії?
5. Якщо хтось знає скільки гектарів у нас розпайовано, то помножте 4500 грн. за один гектар на кількість тих гектарів і повідомте - скільки це коштів хоче зібрати  карманівна?
Мабуть на генплани для всього району хватить.
 6. Ви звернули увагу  на відео - васильєв знову збрехав!  У нього  лозунг: "Жодного правдивого слова укропам!"


     Олег Тертишник




РЕПОСТ !

Переглядів: 3811 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: Генплан
Всього коментарів: 5
avatar
1 spartak11 • 10:15, 27.03.2015
Ні каплі совісті. Прямо в очі говорить неправду(в черговий раз) не було ніяких чотири мільйона гривень. (Рятує відео від такої наглючої брехні сільського голови васильєва). На колишки вже збирали по 300грн. за ділянку в садах (близько 1500ділянок. 1500*300=45000грн  Ні колишків, ні документів про винос меж ділянок в натурі з кординатами кожної ділянки,а лише ЗАТ(закрите акціонерне товариство) "Карманівна та Партнери" з"їздили на відпочинок за кордон). Вигадали нову аферу 4500грн. за гектар,щоб внести до генплану. Васильєв: "Хто не заплатить,ділянки того не внесем до генплану" Розраховано на необізнаних та заляканих. 30(в понеділок) березня 2015 року о 17:00 в приміщенні сільської ради відбудеться чергова 44 сесія. ВХІД ВІЛЬНИЙ!!! ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ЗАПИТАННЯ,ТО ЛАСКАВО ПРОСИМО(вимагайте відповіді у васильєва та карманівни) ЯКЩО НЕ ОТРИМАЄТЕ ВІДПОВІДІ ПОТРІБНО ЇХАТИ ДО КЕРІВНИЦТВА БРОВАРСЬКОЇ РДА та БРОВАРСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ (ВСІЄЮ ГРОМАДОЮ!!!) МОЖЛИВО ТОДІ НАС ПОЧУЮТЬ?
avatar
1
2 zema • 10:48, 30.03.2015
faint
avatar
0
3 Тертишник_Олег • 07:59, 10.04.2015
Потрібно терміново виставить будівєльнику рахунок - за рекламу!
avatar
4 spartak11 • 08:16, 15.04.2015
Незважаючи на те, що все розповіли в цій статті та розклали по полицях, а всерівно знайдуться зазомбовані громадяни та фермери, які понесуть гроші корупціонерам в с/раду ?!
avatar
5 spartak11 • 08:11, 13.07.2015
Підвищена УВАГА на 4хв.10сек. НАЙЯСКРАВІША БРЕХНЯ васильєва
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть