Незалежний сайт Требухів - наш дім Четвер, 25.04.2024, 03:29
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Березень » 5 » Ганьба Васильєва! Відеоогляд 34-ї позачергової сесії" " Частина перша.
18:38
Ганьба Васильєва! Відеоогляд 34-ї позачергової сесії" " Частина перша.
 
    В цьому відеоогляді ми покажемо, як голова Требухівської сільської ради Васильєв В. А., не гребуючи ні чим, спаплюживши пам`ять загиблих бійців "Небесної сотні", на їх кістках, на чужому горі, за підтримки більшості депутатського корпусу та членів виконкому, намагається продовжити політичну кар`єру під знаменами нової влади, щоб і надалі вести свою корупційну діяльність на займаній посаді.



   Невелика преамбула: 20 лютого цього року в селі почали поширюватися чутки, що в Бориспільскому районі невідомі (так звані "тітушки") влаштовують погроми і, не виключено, що згодом вони дойдуть і до нашого села. В зв`язку з цим, на центральній площі Требухова зібралася велика кількість народу, для того, щоб обговорити подальший план дій. Згодом з`явився голова сільської ради, запросив всіх до приміщення Будинку культури і оголосив про створення загонів самооборони, які повинні контролювати основні в`їзди до нашого села та охорону найважливіших об`єктів, серед яких була й сільська рада. При цьому взяв на себе функції командира утвореного підрозділу.  Всі бажаючи записатися до лав самооборони залишали Васильєву свої прізвища, ім`я та по-батькові і номер мобільного телефону.  Після цього було виставлено перші пости чергування, а люди, які не були в ньому задіяні - розійшлися по домівках, перебуваючи в постійній готовності при першому ж сигналу прибути на місце зборів.
 25 лютого мені почали дзвонити учасники самооборони та повідомляти, що:

- голова самооборони збирав із бізнесменів нашого села кошти на функціонування самооборони, не повідомивши про це інших її представників, які самі за свій рахунок заправляли автомобілі для патрулювання та закупляли продукти;

- було викрадено із приміщення сільської ради документи та печатку КП "Сервіс".

Я зателефонував з цього приводу голові самооборони, але він, дізнавшись про що йде мова - хутко вимкнув всі свої телефони та не виходив більше на з`язок. Після цього ми, учасники створеної Васильєвим самооборони (наголошую - не гопники, не "бєспрєдєльщики", не "тітушки, а члени створеної головою Требухівської сільскої ради самооборони), вирішили сходити додому до нашого голови, щоб з`ясувати достовірність отриманої інформайії. Вдома його рідні повідомили нам, що вони не знають, де знаходиться "командир самооборони". А на підтримку Васильєва, наче із під-землі, відразу прибув "прямо з Майдану", член 7-ї сотні - Колєсник О.С. З його слів - прибув випадково, а потім повідомив, що замовив у сина Васильєва емблеми для своєї сотні. На слушне зауваження Тертишника О.І.  порвати ці емблеми і кинути в обличчя виконавцям замовлення, оскільки останні "закрисили" гроші самооборони, пообіціяв в усьому розібратися (як він "розібрався" - всі знають. Дорозбирався до мародерства та погроз в сільській раді працівникам Київоблгазу. Наразі затриманий та перебуває райвідділку). Після цього, ми вирушили до сільської ради, де деякі  депутати пообіцяли нам, що завтра, 26 лютого, запланована сесія сільради, відбудеться в приміщенні Будинку культури, щоб голова самооборони зміг звітувати перед її учасниками з приводу вищевказаних подій.

 І ось, 26 лютого в глядацькому залі Будинку культури села Требухів зібралися депутати сільської ради, члени виконкому, учасники самооборони та небайдужі жителі нашого села. Керівництвом Требухівської сільської ради було оголошено повістку денну: 



 
     
 Після цього й розпочалася циркова вистава, заради якої Васильєв і затіяв проведення позачергової 34-ї сесії. Перш ніж перейти до порядку денного, він повідомив присутнім в залі, що на засіданні присутні учасники подій на Майдані та оголосив хвилину мовчання, в пам`ять за загиблими учасниками цих подій: 
 
     
 Здавалося б, що такого в тому, що народ, який зібрався в залі, вшанує пам`ять загиблих майданівців? Справа в тому, що на попередній сесії, наш голова не те, що відмовився вшановувати пам`ять цих загиблих, а навіть не дав розглянути на сесії питання звернення до керівництва країни з вимогою припинення силового протистояння, внаслідок якого гинуть люди та відмовився дати особисту оцінку цим подіям (з його слів - утримався, тобто "умив руки". Це називається - позиція вичікування: зачекати чим все закінчиться, та спробувати потім "вийти сухим із води"):
  
  
 Мало того, він ще й примудрився з`їздити на мітинг, влаштований тодішнім керівництвом Броварської районної ради, на підтримку діючої влади (докладніше - тут). Тепер, коли колишнє керівництво району було відправлене у відставку, Володимир Анатолійович поспіхом вирішив перефарбуватися в полум`яного революціонера, щоб і надалі продовжити корупційну діяльнісь на своїй посаді під знаменами нової влади. Зрозумівши, що народ "повівся" на перший акт влаштованої зухвалої та цинічної вистави, Васильєв продовжив далі свою клоунаду, в якій звинуватив колишню владу в кривавих подіях, що сталися та відзначив особливу заслугу окремих депутатів сільської ради і членів виконкому, у здобутті перемоги над кривавим режимом Януковича та його "регіональної шайки" (в якій сам і перебував, а може й зараз перебуває - ніхто не бачив і не знає, чи вийшов він з Партії регіонів):  
  
  
  
  
 Закінчивши з переліком виконкомівців та сільських депутатів, які приймали "героїчну" участь в подіях на Майдані, голова перейшов до основної теми засідання - створення загону самооборони для підтримання порядку в нашому селі та запропонував очолити це формування, ще одним учасникам Майдану:
  
  
  
  Присутні в залі - требухівці обурилися тим, що крім вищезгаданих осіб, не було названо інших мешканців Требухова, які приймали активну участь в революційних подіях, але занадто активні представники сільської ради швидко змусили їх замовкнути:  
  
  
і надали слово одному з потенційних керівників нової самооборони нашого села, яка повинна почати своє формування після схвалення на сесії (цікава річ - самооборони ще немає, депутати не ухвалили її створення, але командири вже на місці та готові до виконання своїх обов`язків!), в якому він "докладно" smile роз`яснив, чому створюється нова самооборона:
  
  
  
 Глядачі з залу знову почали висловлювати свої сумніви з приводу доцільності створення нової самооборони, тим паче під таким керівництвом. Але, як і попереднього разу, їм швидко закрили рота прибічники Васильєва, надавши "вагомі аргументи", а саме інформацію про погроми в Великій Димерці та виявлення там "тітушок" (те, що про ці погроми, окрім самих депутатів ніхто не чув - півбіди, мене лякає інше - наші депутати, окрім Великої Димерки, більше не знають населених пунктів, на які можна посилатися у випадках, коли їм потрібно "запудрити мізки" своїм односельцям. Пам`ятаєте, як нас залякували тим, що якщо наше село відмовиться від будівництва стадіону - його відразу почнуть будувати у Великій Димерці? Чи то в депутатів такий низький рівень знань з географії, чи в такий спосіб вони намагаються викликати ворожнечу між нашими селами? Незрозуміло):  
  
  
 Далі керівники обох самоборон - і нової, і старої, публічно зізналися в некомпетентності керівника старої самооборони, а за сумісництвом голови Требухівської сільської ради, звинувативши того в халатному відношенні до своїх обов`язків, внаслідок чого до лав самооборони потрапили люди в нетверезому стані, неповнолітні, а в приміщення сільської ради продерлися невідомі люди (щоб вкрасти печатку КП "Сервіс". До цих пір не можу зрозуміти - навіщо злодіям та печатка? Єдиний варіант, який спадає на думку - її поцупили жителі Великої Димерки smile, щоб відкрити у себе аналогічне комунальне підприємство) При цьому присутні в залі требухівці заявили, що  "САМООБОРОНА МАЄ БУТИ ТРЕЗВА І НЕ ОБКУРЕНА":  
  
  
  
 Після всих цих заяв та зізнань, постає цілком закономірне питання: як Васильєв В. А. може виконувати функції сільського голови, якщо йому не під силу впоратися з функціями звичайного сторожа? Та, зважаючи на ту щирість, з якою було зроблене це самокритичне зізнання Володимира Анатолійовича - питання відразу ж втратило свою актуальність.    
 Досить "вагомим аргументом" в підтримку ідеї створення нової самооборони, виявилися заява депутата Броварської районної ради Бабича П. І. (який до речі виділив свої кошти у розмірі 2000 гривень на функціонування старої самоборони!), в якій він пояснив необхідність створення нової самооборони, відсутністю в районі міліції та служби безпеки(!): 
   
    
 Просто до глибини душі вражає відданність і безкорисливість цієї людини в прагненні служінню своєму народу - замість того, щоб поцікавитися у Васильєва, чому самооборона, на яку він виділив дві тисячі гривень, виявилася недолугою і неспроможною виконати поставлені на неї завдання, він, навпаки, не став зосереджувати увагу на таких дрібницях, а виступив на підтримку створення нової самооборони!  
 Та народ не вгамовувася і почав цікавитися, чому в районному центрі - місті Бровари, охорону громадського порядку не здійснюють представники Майдану, а нашому селу випала така честь? ("Нові Васюки" нервово курять осторонь !!!! smile ):   
 
  
 На що отримав, правда вже від сільського депутата, просто геніальну відповідь: "Якщо ви такі розумні, то організуйте самі свою самооборону ":  
    
  
  
Такі, "переконливі доводи"  виявилися ефективним засобом для вгамування загострення пристрастей у залі і голова вирішив оголосити рішення про створення нової самооборони. Для чого, фактично, і скликали 34-ту сесію, адже на ній розглядалось тільки це питання:
  
  
  
  
Переглядів: 1170 | Додав: zema
Всього коментарів: 0
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть