Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 26.04.2024, 14:09
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Квітень » 13 » Відповідь Васильєву на його шабаш-зібрання.
12:32
Відповідь Васильєву на його шабаш-зібрання.
   9 квітня 2014 року нашим головою Васильєвим В.А., після закінчення робочого дня було скликане зібрання. Навіть не знаю, як назвати зібрання депутатів в неробочий час і не на сесію? ...
                               Назву так, як воно і було - ШАБАШ. КОЛЕГІАЛЬНЕ ЗІБРАННЯ ВАСИЛЬЄВСЬКИХ ДЕПУТАТІВ
(нашим депутатам - Куць Н.К., Мельниченко О.В., Штакун Н.П., Велідченку А.І., не сподобалась ця назва - поскаржились в райраду на мене . smile  Що ж, - замінив. Так краще ? smile smile smile ...)
   Отже, що  відбувалось. Закінчився робочий день і Васильєв тайком від всіх обдзвонив депутатів ( проте не всіх!!!)  для...  ?????  ...для якогось зібрання. Точну кількість осіб, які зібрались назвати не зможу - мене ж не запросили smile.  Але, приблизно 19-ть депутатів завітали. 

   Що хотіли Васильєв&Co ?

   Все дуже просто . Перед цим зібранням депутат Ковбаса Ростислав Миколайович разом із Олбінським Олександром Григоровичем (кум малого Васильєва) ходили по депутатам і збирали підписи за відсторонення земельної комісії на чолі із Ємельяненком А.М. Чому ? Навіщо? 
     Виявляється така "некерована" земельна комісія їм не потрібна. 

 Звісно ж - посміли висловити недовіру бувшому секретарю земельної комісії Мельниченко Олені Василівні. Мало того - звинуватили її у злочинах.Постійно пишуть запити на Васильєва, цікавляться - де журнали протоколів земельних комісій за 2008-2012 роки!!! 

Нечувана наглість - "ЗАПРЄТІТЬ"!!! 

    Виступала на цьому засіданні і вищезгадана Мельниченко Олена Василівна. Розповіла, яка вона правильна, чесна людина, як її оббрехали і вона дуже цьому засмутилась. Загалом - спробувала себе обілити ( мабуть мітить на голову земельної комісії, 
замість Ємельяненка А.М.) . 

   І, нарешті, дійшло питання до підписання "бамаги" (як цю ахінею назвати не знаю, назву "бамагою") про недовіру земельній комісії .
   Це при тому, що самої земельної комісії на цьому шабаші не було. Звісно "депутати" почали швиденько лизати  підписувати . 
  Проте, виявилось - не всі мають бажання приймати участь в цьому шабаші Васильєва ! Депутати із здоровим глуздом - Грінченко Олексій Миколайович, Куць Віталій Володимирович, Кольцова Надія Тимофіївна, Солодкий Олександр Петрович навідріз відмовились ставити свої підписи та покинули цей ШАБАШ !!! 
   Всеж дехто почав призадумуватись - партія Васильва В.А. - партія РИГіОНІВ, зараз не керуюча, та і Васильєв щось робить не так...

  Зрештою дійшли до того, що замість діючої земельної комісії ніхто не захотів стати членом земельної комісії !!! На тому і розійшлись.

   Виникає питання - "Якого ти - Васильєв робив цей шабаш(ой, знову не те написав,      правильно читати - колегіальне зібрання васильєвських депутатів )?"                          
                                               Не вмієш - не берись!!!                                                              

    Що ж, через день - 11 квітня земельна комісія в складі : Ємельянко А.М., Солодкий Л.І., Каленченко С.П., Чайка Н.М., Прудка Т. О.,Заєць А.П., прийшли до Васильєва у кабінет вияснити, що ж вібувається? Чому головою ведуться таємні підкилимкові ігри ?
Масла у вогонь додала Охріменко Т.А., якій корона таки почала тиснути і вона ... "заборонила" підконтрольним їй землевпорядним організаціям, оформлювати земельні ділянки депутату і члену земельної комісії -  Прудкій Т.О. !!! Оце наглість...

    Із цієї розмови, черговий раз впевнився - Васильєв В.А. прикидається ( чи може ні?) - він взагалі ні на чому не знається, нічого не розуміє, ні в чому не вкурсі справ! 

  Він позове Адамівну - вона в курсі всього. От тільки незадача - Охріменко Т.А. відсутня в прийомний час на робочому місці!!!

Що ж це за голова? Це не голова - це просто головний біль...

Прийшлось Адамівну особисто запрошувати.
Але ,як виявилось, Охріменко Т.А. в свою чергу - теж нічого не знає .

 "Марсіани напали і все щось накрутили" .

Докладніше у відео




Дійсно. На цей раз не збрехав. Його таки викликали в суд ... 


картинка клікабельна



    Всі присутні вирішили з'їздити безпосередньо на ділянку, щоб на місці зі всім розібратись. 

   Перед виїздом стався кумедний інцидент . 
   Поки всі стояли біля сільської ради, до Адамівни приїхав чоловічок і надав їй документи, які, вочевидь, стосувались земельної ділянки. А саме - ЗМІНА цільового призначення !!! Зауважу - не заяву, а цілий пакет документів. 

  На зауваження, а потім і глузд, чоловічок повідомив... кому б Ви думали, повідомив ? smile
Повідомив Ємельяненку А.М. , що буде засідати, перед сесією, земельна комісія!!! і він привіз ці документи на розгляд... 
З його слів : "Вони повинні перед сесією, розглядатись на земельній комісії" . От тільки не втямив, що розказує це він особисто самому голові земельної комісії !!! 
 У нього у свідомості навіть не з'явилась думка, що Охріменко Т.А. ніхто - просто людина, яка всіх "розводить". А за посадою - звісно, землемір... ще раз - ЗЕМЛЕ МІР... 
Всього-навсього... smile

  Що ж, комісія таки виїхала на ділянку Бабич Миколи Олександровича. Землі там повно, наділяти і розділяти є що... 

Навіщо Охріменко Т.А. так "накручує" людей ? 

  Та просто все - їй вкрай потрібне таке накручування. Треба ж когось зробити винуватим, будь-кого, бажано земельну комісію . Чітко видно її ціль і мету - винуваті всі, тільки не вона !!! Але, як зробити когось винуватим? 
Просто - "накрутити" людей... Нарозказувати казки, що в когось відбирають землю, вимагають перерозподілу, "каламутять воду" тощо.


Про те, як Охріменко Т.А. намагається накручувати людей - в наступній статті.

 В цей же день завітали і на ділянку, де будується Ковбаса Р.М.
 Як, де, що він будує, мабуть, буде розміщено пізніше. Питання дозволів на це будівництво теж буде розглянуто. 


                                                                                                                                                     Тертишник Олег
Переглядів: 2069 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: Адамівна, комісія
Всього коментарів: 1
avatar
1 zema • 20:04, 14.04.2014
Краще замінити на назву "Васильєв і його гоп-компанія на черговій сходці" і у відео добавить фоновою музику ось цю композицію
Відповідь:
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть