Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 19.04.2024, 13:21
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Заява про злочин. Невдала погроза від Колесник Л.І.
15:31
Заява про злочин. Невдала погроза від Колесник Л.І.
                                                                                               
Броварський МВ ГУ МВС України в
Київській області (з обслуговування 
м.Бровари та Броварського району) 
м.Бровари, вул.Кірова,24 індекс 07400
Потерпілий : Тертишник Олег Іванович
Броварський район, с.Требухів,
 
 


ЗАЯВА (ПОВІДОМЛЕННЯ)
про кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 350 КК України

   Я, громадянин України Тертишник Олег Іванович,1975 року народження, помічник депутата Броварської районної ради Гришка С.М., повідомляю наступне:
громадянка України Колесник Любов Іванівна, жителька с.Требухів, вул. ******** погрожувала мені розправою.

   Із характеру висловлювань  Колесник Л.І., на мою адресу, можливо зробити висновок, що мова йде про погрозу життю, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, знищення, пошкодження майна тощо, з метою зміни характеру моєї діяльності, у своїх інтересах .
   Два роки я займаюсь громадською діяльністю, з метою припинення скоєння злочинів посадовців органів державної влади та місцевого самоврядування, а також  доведення до відома громадян інформації, яка є  необхідною в їхньому суспільно-політичному житті.
  З цією метою здійснюється відеозйомка різних подій, як в межах нашого села Требухів, так і Броварського району (в тому числі засідань сесій Броварської районної ради та Требухівської сільської ради).
  25 січня 2015 року за ініціативи небайдужих жителів, в центрі нашого села відбувся мітинг на підтримку полоненої Надії Савченко. Після закінчення мітингу між жителями села Требухів розв'язалась дискусія, щодо діяльності нашої Свято-Покровської церкви. Дана дискусія була відзнята на відео та розміщена в мережі інтернет, зокрема на сайті «Требухів – наш дім» (http://trebuhivcp.at.ua). В даній дискусії приймала участь і Колесник Л.І.
    3 квітня 2015 року на мій особистий телефон  зателефонувала Колесник Л.І (запис розмови додається до заяви) та почала вимагати,  щоб  даний матеріал був знищений, тобто фактично вимагала змінити характер моєї громадської діяльності, мого громадянського обов’язку, на користь  своїх власних інтересів.







    На мою відмову у припиненні своєї  громадської діяльності, а також відмову у знищенні даних відеозйомки, Колесник Л.І. почала погрожувати мені фізичною розправою.
    Зі слів Колесник Л.І. - «якщо ти не знімеш (матеріал) , то тебе його заставлять знять», «не заставляй мене робити так, щоб у тебе шуба завернулась», «я тобі таке устрою, що у тебе шуба на х…й завернеться», «зніми із сайта, бо я тебе поставлю в голом відє, с…ка, б..дь.», я роблю висновок про реальну загрозу моєму життю та здоров’ю. Крім того, дана погроза висловлювалась із застосуванням брутальної лайки та вживанням нецензурних висловів.
  Зважаючи на те, що син Колесник Л.І., -  Колесник Олександр Сергійович, який проживає за тією ж адресою, що і його мати, вже неодноразово мав приводи в міліцію, через свою неправомірну поведінку, зокрема і за застосування фізичної сили та нанесення побоїв жителям села, припускаю, що погрози Колесник Л.І. мають цілком реальне підґрунтя та реальне втілення в житті.
  Так 26 вересня 2014 року Колесник О.С. був засуджений Броварським міжрайонним судом за  ч.2 ст. 289 КК України (справа  № 361/4037/14-к)  до 5 років позбавлення волі .
   28 січня 2015 року Броварським МВ відкрито кримінальне провадження №12015110130000375 за фактом  нанесення  тілесних ушкоджень групою осіб і в тому числі Колесником О.С., жителю с.Требухів Шеремету Олександру Миколайовичу.
       Ще раніше, Колесником О.С.в складі групи осіб, також були нанесені тілесні ушкодження жителю с.Требухів - Онищуку Михайлу Миколайовичу. І такі факти непоодинокі.
   Наразі, Колесник О.С. постійно повідомляв, що перебуває в батальйоні «Айдар», але  відсутнє будь-яке підтвердження даного факту. Теперішнє перебування цієї особи невідоме. Досудове розслідування за нанесення тілесних ушкоджень гальмується.
  Таким чином вважаю, що об’єктом даного злочину є моя правомірна діяльність, як громадського діяча, а також моє життя та здоров’я. Я, як громадянин, що виконує свій громадянський обов’язок, являюсь потерпілим від даного злочину.
  Колесник Л.І., висловлюючи погрози у відношенні до мене, діяла умисно та  переслідувала цілком конкретну мету – призупинити мою діяльність, як громадського активіста, що виконує свій громадський обов’язок, а також мала за намір досягти певної мети -  в своїх особистих інтересах, погрозами розправи вимагала змінити характер моєї діяльності  (видалення інформації в моєму відеоматеріалі про діяльність церкви).
    Такі  діяння Колесник Любові Іванівни  містять склад злочину, за який, відповідно до ч.1 ст.350 Кримінального Кодексу України, передбачена кримінальна відповідальність.

Враховуючи викладене, відповідно до ч. 1 ст. 350 КК України, на основі ст., ст. 55, 56, 214 КПК України,

    ПРОШУ :

1. Прийняти мою заяву про кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 350 КК України
2. Внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань;
3. Невідкладно розпочати досудове розслідування, у формі попереднього слідства, з підстави вчинення правопорушення, що має ознаки складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 350 КК України
4. Визнати мене, Тертишника Олега Івановича, потерпілим від кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 350 КК України;
5. Вручити мені пам'ятку про процесуальні права і обов'язки потерпілого;
6. Надати мені можливість дати додаткові свідчення;
7. Повідомити мене письмово, у встановленому законом порядку і строки, про початок кримінального провадження та закінчення досудового розслідування.

Зі статтями 383 "Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину”, 384 "Завідомо неправдиве показання” Кримінального кодексу України, ознайомлений.


Додатки:
 Диск із записом телефонної розмови 3 квітня 2015 року, із Колесник Л.І., щодо погроз на мою адресу .

            «8» квітня  2015 р.                                                                                  Тертишник О.І.

    Щодо статті 350 КК України, наводжу викопіювання із Кримінального кодексу України :




  Тож, сьогодні зранку спробував подати заяву про кримінальне правопорушення. Після 30 хв. розмірковування, що і як їм робити ( 15 хвилин чекали працівника, що має прийняти заяву, потім з'ясовувуали, як їм її реєструвати), мілція все ж прийняла заяву до розгляду.

  Також видали обов'язковий талон-повідомлення № 45, про реєстрацію заяви в журналі ЄО №5668 .



     Щодо адекватності цього члена виконкому, колишнього депутата ДВОХ скликань Требухівської сільської ради, то пропоную зробити висновок із виступу Колесник Л.І. під час зустрічі із керівництвом Броварського району:





    Підсумок стосовно того, хто  керує нашим селом я вже давно зробив. Далі висновок робити людям.


Тертишник Олег
Переглядів: 10061 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: Колесник Л.І., Погроза
Всього коментарів: 3
avatar
0
1 Тертишник_Олег • 17:31, 08.04.2015
І ця людина висувалась на ГОЛОВУ сільської ради в 2010 році :


avatar
0
2 Тертишник_Олег • 19:42, 09.04.2015
Любов Іванівна теж подивилася . Мабуть перспектива відсидіти  мінімум 6 місяців за гратами її не дуже засмутила. Реакція не забарилась.  Знову почала дзвонити на мобільний :



Любов Іванівна, я б на Вашому місці сів і сопів собі в дві дирочки. Вам тепер треба боятися, щоб зі мною не дай Боже щось не сталося. Інакше вся сімейка дуже швико "загримить" в місця позбавлення волі - Ви і ваші гопники перші під підозрою. Так що дослухайтеся моєї поради - заспокойтеся. Я вас не чіпав і чіпати не збирався. Ви, мабуть, "попуталися"! Я Вам не алкашня із підворотні - "по зубам" швидко можу дати. Всього найкращого.
avatar
3 spartak11 • 20:59, 09.04.2015
Організоване побиття Ладана та Зайця А.П.(депутата) на свято Івана Купала, раніше засудженими та іншими асоціальними елементами(офіційно не оформленими чорноробами гробокопального бізнесу) вдалось зам"яти і вийти сухою з води(не вперше).Коли били Ладана кричала,що не того б"єте і потім почали бити Зайця. Безкарність породжує вседозволеність!
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть