Незалежний сайт Требухів - наш дім П'ятниця, 19.04.2024, 01:44
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2013 » Грудень » 24 » 32 сесія. На що потрібно звернути увагу пересічному требухівцю.
21:30
32 сесія. На що потрібно звернути увагу пересічному требухівцю.
Частина перша.
 
 18 грудня 2013 року відбулася 32 сесія Требухівської сільської ради. Мабуть остання в цьому році, тому й одна з найдовших. Щоб не обтяжувати майже чотирьох годинним переглядом цього дійства, пропоную для перегляду деякі цікаві моменти засідання.
Насамперед потрібно відмітити той факт, що не дивлячись на невиконня плану соціально-економічного та культурного розвитку села



та недовиконання бюджету за цей рік,



наш голова примудряється вправно отримувати щоквартально премії за свою роботу, у розмірі 100% від окладу.



До цього, нагадаю, він отримав найвищий службовий ранг для своєї катерії посадових осіб.



Цікаво те, що на премію гроші знаходяться і ніхто з депутатського корпусу не проти її виплати, а от на дорожній знак "Лікарня", який би інформував учасників дорожнього руху про медичний заклад нашого села, і за який неодноразово отримувало на горіхи керівницво цього закладу від контрольно-ревізійних органів - грошей немає. При цьому депутати відмовляються купувати цей знак за власний рахунок, пропонуючи купити його самим жителям, або піти на злочин, поцупивши вже раніше встановлений знак!!!




Також не зрозуміло, чому знаходяться кошти в розмірі приблизно 1 000 $ на придбання комп'ютера для сільської бібліотеки, про існування якої мабуть вже всі й забули, та неможливо знайти декілька сот гривень для закладу медичного обслуговування  жителів Требухова?



За цей рік, до таких об'єктів нашого села, як ДНЗ "Ромашка"  та Будинок культури, в ремонти яких із року в рік, як у бездонну діжку, вливаються сотні тисяч бюджетних, інвестиційних та спонорських коштів



приєднався дитячий майданчик, на який тільки за цей рік було витрачено майже 100 000 грн. на огорожу



та майже 140 000 грн. на сам майданчик.



Прогнозую, що до 2015 року, коли Володимир Анатолійович в черговий раз піде балотуватися на пост селищного голови, будівництво майданчика буде одним із основних пунктів його передвиборчої програми (якими до цього були будівництво парканів біля церкви та школи), а його собівартість сягне собівартості різного роду закордонних "діснейлендів".

Триває "генпланова епопея": на генеральний план, який нам обіцяє зробити Васильєв на кожних виборах, було внесено стотисячний аванс спонсорських коштів. Такими темпами, думаю, до наступного міленіуму, генплан в Требухові буде!!!



Вирішено питання з трансформатором на новому житловому масиві. Після виїзду земельної комісії та оприлюднення засідань цієї комісії, трансформатор вже нікому не заважає.



ТОВ "Продпак ЛТД" вже майже відремонтувало требухівську каналізацію та після заключення договору пайової участі з Требухівською сільською радою, візьметься за ремонт пожежного депо. Незрозуміло, правда, чому за "Продпак ЛТД" звітувала людина, яка займається будівництвом цього підприємства? Можливо, краще б було запросити на сесію уповноваженого представника організації, який би і відповів на всі актуальні питання?



Через недовиконання бюджету, Требухівська сільська рада не може надати фінансової допомоги Требухівській загальноосвітній середній школі. На баланс взяти також не має можливості. Вихід з такої ситуації - це запропонований одним з депутатів, загальновідомий лозунг із роману Ільфа та Петрова "12 стільців": "порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих", тобто продовження практики збору коштів на потреби школи, з батьків учнів цієї школи.



Проведено реорганізацію нашої дільничної лікарні в амбулаторію. На протести жителів Требухова з цього приводу, керівництво закладу запевнило, що нічого страшного в реорганізації немає, все залишається майже так, як було і раніше, а у випадку, якщо будуть спроби відібрати приміщення амбулаторії - вони "самі вийдуть з вилами на її захист". Требухівська ж сільська рада також нічим допомогти не взмозі, оскільки реоргізації проведено за президентським наказом, відмінити який вона немає повноважень.



Мабуть для всебічного та правильного висвітлення плідної діяльності Володимира Анотолійовича на посту селищного голови, депутатам та жителям села було запропоновано передплатити газети "Нове життя" та "Час Київщини".
Іншої причини, по якій потрібно передплачувати ці позавчорашні анахронізми в сучасну епоху інтернету, я не бачу.



Продовження - в наступній частині огляду.
Переглядів: 1706 | Додав: zema
Всього коментарів: 2
avatar
1 Тертишник_Олег • 22:21, 25.12.2013
Зверніть увагу - ДНЗ "Ромашка" (вкладено в цьому році 34 938грн.) та Будинок культури ( вкладено тільки, як доплата 106 394 грн. ) За що ця доплата ? Дах протікає за найменшого дощика !!! На стелю гидко дивитися.
avatar
2 zema • 22:41, 25.12.2013
Зверніть увагу на те, що починав ремонт вищезгаданих об"єктів, наш голова ще в 2010 році! До речі, цікаве формулювання заходу "на ремонт приміщення, заміну вікон та придбання іграшок, виділено з бюджету майже 356 тисяч гривень". "Виділено", як то кажуть не значить "відремонтовано"  biggrin .
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть