Незалежний сайт Требухів - наш дім Неділя, 19.05.2024, 22:59
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика

Головна » 2014 » Квітень » 6 » Зустріч з Броварським міжрайонним прокурором Гарником М.В. в с. Требухів
22:49
Зустріч з Броварським міжрайонним прокурором Гарником М.В. в с. Требухів
02.04.2014 року відбулась зустріч Броварського міжрайонного прокурора Гарника Миколи Васильовича із жителями с.Требухів.

Цитата із офіційного сайту Броварської районної прокуратури: "02.04.2014 Броварський міжрайонний прокурор провів прийом громадян за місцем проживання в с. Требухів Броварського району. До прокурора звернулося 8 жителів села. Більшість звернень стосуються порушень, на думку заявників, законодавства щодо надання в користування або у власність земельних ділянок, а також порушень майнових прав жителів села, законодавство щодо доступу до публічної інформації, безпеки на автошляху м. Бровари – с. Требухів. Прокурором направлено доручення компетентним правоохоронним, контролюючим органам та місцевим органам влади щодо перевірки вказаних у зверненнях громадян фактів, та їх розгляд взяв на контроль". 



Дехто спитає : "Як так, прокурор приїзджав до нас і ніхто нічого не знав?"
  Так, звісно, мало хто про це знав. І воно не дивно - на офіційному сайті Требухівської сільської ради будь-яка інформація відсутня, радіо у нас немає, газети також. Та, навіть, дошки оголошень біля сільської ради - і то немає. А колись же була!!!
Натомість зранку на двері сільської ради приліпили оголошення :



 
Як бачимо друкувалось воно нашвидкоруч - навіть дата із запізненням на цілий місяць. Що і не дивно. Такими, можна сказати "ляпами", просякла вся сільська рада, разом із головою.
  Виходить так, що кожен требухівець має кожного дня зранку приходити до сільської ради, щоб дізнатись - а може, що цікаве відбуватиметься ?
    Звісно, про цей візит ми знали завчасно, хоча інформація і трималась майже в секреті. Про це говорилось тільки пошепки.
   Як би там не було, а о 10:40 прокурор ще не приїхав. Самотній голова, при нашому наближенні до дверей сільської ради, "кудись" стрімко вибіг і, навіть, не спромігся прояснити ситуацію :




   Першим звернувся  Лук'яненко Роман Володимирович, стосовно подання прокуратури від 08.08.2013р. (зверніть увагу на дату).В цьому поданні йшла мова про порушення сільською радою вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації",  невідкладне усунення Требухівською сільською радою виявлених порушень законодавства України, надання Лук'яненку Р.В. протоколів земельних комісій за 2008-2012 р.р. , притягнути до відповідальності діловода Петряєву Г.В.
Стосовно притягнення до відповідальності Петряєвої Г.В., розповім трішки пізніше і, навіть, зверну увагу на це прокурора Гарника М.В., а зараз саме це "горезвісне" подання :
Картинки клікабельні - при натисканні, збільшуються так, що можна читати без окулярів, лупи тощо
smile 



Як бачимо все звучить доволі серйозно. Але це тільки видається на перший погляд. Сільська рада з успіхом проігнорувала вимогу прокурора. 
  Як так ? - Здивується хтось, там же написано - стаття 185-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А от так - відіслали до прокуратури "пісульку", аж на двух аркушах, де чорним по білому написали - "ПРОКУРОР ТИ НЄ ПРАВ, Ми ПРАВЄЄ" . Налили водички, що інформація  є службовою і тому подібне . 
  Прокуратура, в свою чергу, мала оскаржити цю писанину до суду. Але ... чомусь цього не зробила... В мене цілком логічне запитання - ЧОМУ ? Чому в нашій країні якийсь нікчема не виконує вимоги законів? Мало того - прокуратура і сільська рада займаються тим, що пересилають туди-сюди папірці. І ніхто нічого не робить по ділу....
Є в мене фото і цієї пісульки с\р . Нажаль якість, відверто кажучи, не дуже, але маємо те, що маємо, прочитати можна, при бажанні - думаю прокурор Гарник М.В. все ж прочитає (тим паче в нього має бути оригінал) :



Чесно кажучи, якби я був прокурором то, почитавши цю нісенітницю і "водичку" - аж на двух аркушах, вважав би, що мене мають за олуха....

Що ж, повернемось до зустрічі. Гарник М.В. задає питання Васильєву - де протоколи земельних комісій. Той в свою чергу продовжує "вішати лапшу на вуха" і розповідати, що їх постійно хтось перевіряє, ніби-то десь, колись, їх хтось вилучив. Лук'яненко в свою чергу апелює та повідомляє, що прокуратура направила офіційну відповідь - запитувані матеріали є на офіційному сайті сільської ради !!!! Ви можете собі уявити це ?




Відповідь прокуратури :



   Оце рівень брехні !!! ЖАХ!!! Прокуратура, не провівши ніякої перевірки повірила листу сільського голови, що на офіційному сайті викладені всі матеріали !!! (Нагадаю - мова йшла про протоколи земельних комісій).



  Як бачимо Васильєв каже : "На сайті протоколів земельних комісій і не повинно бути"! 
Але ж в прокуратуру він відправив лист - про те, що все є на офіційному сайті. Питання до прокурора - це не посадовий злочин? Фактично відповідь прокурору була брехнею . І на підставі тількицієї брехні, заступник Броварського міжрайонного прокура А.Авер'янов, повідомляє, що "виявлені порушення Закону усунуті, вся інформація мається на офіційному сайті сільської ради".   От тільки незадача - там і по цей час нічого немає!!!
Офіційно прошу Вас ,Миколо Васильовичу провести перевірку та притягнути винних до відповідальності.

   І знову, на запитання прокурора - де ці протоколи земельних комісій, Васильєв вже каже: " Я сам не знаю". От тільки одне АЛЕ - хвилину назад мямлив, що вони передані в УБЕЗ!!! А тепер не знає...  Як так можна - постійно брехать ?
   Поки Васильєв шукав Охріменко Т.А., Лук'яненко Р.В. знову звернув увагу прокурора про неправдиву відповідь із прокуратури -  протоколи земельних комісій вилучені УБЕЗ :




   Цілком "дивна" відповідь прокуратури, зважаючи на те, що із УБЕЗ прийшла відповідна  - нічого і ніколи вони не вилучали !!!



    Виявляється, про те, що протоколи земельних комісій вилучені УБЕЗ, прокурору повідомив, хто б ви думали? Звісно - Васильєв В.А. !!! Прокурор йому знову, вже вкотре, беззаперечно вірить і відсилає відповідь  Лук'яненку Р.В. - протоколи вилучені УБЕЗ!!! Оце так БРЕХНЯ!!!
Миколо Васильовичу, Вас, як мінімум, вдруге обвели навколо пальця. Знову наберусь сміливості і спитаю - це не посадовий злочин? Немає підстав притягнути когось до відповідальності ? Ви самі сказали - поставимо питання про відповідальність. Що ж побачимо. Надіюсь не буде так як із народним депутатом Міщенком С.Г. Він теж намагався багато чого наобіцяти... Але... Всі його обіцянки канули "в лєту" , як його основний лозунг - " Я віддам свій мандат депутата, Тимошенко Ю.В., як тільки її випустять". Думав всі забули... Але -ми не забули!!! 

І на останок за цим - Вашим же поданням :




   Вимагаєте у Васильєва притягнути до відповідальності діловода Петряєву. 
  Звісно, ніхто ніякої перевірки не проводив!!! Впевнений - знову був лист Васильєва, в якому Вам вказали хто винний, а потім вже Ви зробили відповідне подання про притягнення до відповідальності. Так от, доводжу до вашого відома, що діловод в цей час була у відпустці. Вона фізично не мала ніякого відношення до відмови Лук'яненку на вхідний лист №487 від 05.07.2013року. 
  В зв'язку з цим прошу повторно призначити перевірку за фактом відмови Лук'яненку Р.В. на лист №487 від 05.07.2013року. Встановити винних осіб, притягнути їх до відповідальності. А також встановити осіб, що дали Вам неправдиву інформацію про те, що діловод була винна у "допущених порушеннях законодавства про доступ до публічної інформації". Притягнути їх до відповідальності. У випадку, якщо діловоду Пертяєвій Г.В. було оголошено догану за Вашим поданням, прошу внести пропозицію до сільської ради про скасування цього дисциплінарного стягнення із поверненням всіх пільг
(премії,надбавки тощо - фактично людина постраждала нізащо!!!) У випадку, якщо не було накладене дисциплінарне стягнення, притягнути до відповідальності осіб (особу), яка не виконала вимоги, викладені у Вашому поданні.

   Далі, прийшла Охріменко Т.А. На запитання прокурора вже до неї : "Чому не надаєте протоколи людям?"
Почала... ... самі подивіться , що вона почала... ...я промовчу...




   Якщо в її стилі, то якось так - "три чєловєка, три чєловєка, три дня шмон наводили. І вони, кароче в УБЕЗ." Але є одне значуще -  АЛЕ. 
Ось ці листи УБЕЗ, що показує всім Адамівна, чітко видно - нічого вони навіть не намагались вилучати !!!




  Кожному має бути зрозумілим - "для ознайомлення" надати -це не вилучення. А тим паче - це має бути відомо прокурору. До того ж мається відповідна відповідь УБЕЗ - нічого вони НЕ ВИЛУЧАЛИ : 





   В зв'язку з цим - досить вже водити хороводи - знову вимушений звернутись до Вас, Миколо Васильовичу. Проведіть відповідну перевірку за фактом ВИКРАДЕННЯ протоколів земельних комісій. Поруште питання про відкриття кримінального провадження за фактом ВИКРАДЕННЯ протоклів земельних комісій, в якому має бути оголошено про підозру цілком конкретним особам (надіюсь, на цей раз, це буде вже не діловод, друкарка-секреар Петряєва Г.В.). Хватить вже Васильєву&Co лапшу цю вішати на вуха, людям... 
   ...та, і Вам в тому числі, а прокурура в свою чергу - знову нам цю лапшу вже назад. Досить вже, ситі. Є цілком певний факт - протоколи земельних комісій зникли!!!

І не потрібно розказувати нам про якусь "помилку" !!! Яка помилка?!!!  Це посадовий злочин.



Мій запит №8 від 12.03.2014року, також стосувався саме протоколів земельних комісій за 2010-2013р.р. Запит Лук'яненка Р.В. був зареєстрований 05.07.2013 року . Тобто пройщло ВІСІМ місяців. А іще раніше - у травні місяці 2013 року, зі схожою заявою звертався Лобок М.П. Яку він отримав відповідь можете подивитись, натиснувши тут  . 
За ці 11-ть місяців, майже рік !!! протоколи не знайшли ніде !!! Про яке вилучення "правоохоронними органами" йде мова, шановний прокуроре?



   На такий конкретний запит я отримав відповідь - щось у когось було витребувано, якісь копіїї вони мені знімуть і то за гроші. АЛЕ - я ніяких копій не просив!!!



   Звикли лапшу чіпляти прокурорам - думали і тут пройде номер? 
Ні, нешановні ви наші. Не на того ви нарвались. Спуску вам не буде... 
   І якщо наша прокуратура вкотре спустить все - на гальмах, то це не кінець. 
Найдеться управа на всіх. На всіх хто не дотримується вимог закону. Думаю чітко написав? Чи комусь(присутніх на відео) розжувать? Я не гордий - розжую... 



   Моє запитання до однієї із "підлеглих" прокуратура - чи веде вона протокол засідання, відреагував Гарник М.В. - "Ви ведете себе неприлічно!!!"  Чесно кажучи я не зрозумів - що такого тут "неприлічного"  ?
   В ході невеличкої дискусії - він все ж погодився, що не я до нього прийшов, а він до нас! І просто так порозмовляти і забути - НЕ ВИЙДЕ!
   Погоджусь, що я тут і зараз веду себе "некоректно" , але там я вів себе більш ніж "коректно". Мабуть на відео із Сашком Білим , коли він за краватку тягав прокурора - то було некоректно.     Але - як швидко все унас призабувається.
   Моя заява - усна чи письмова , не є доказом для суду !!! Миколе Васильовичу, Ви намагаєтесь "давити авторитетом", але це не той випадок. Я звертаюсь до Вас усно - ваша задача адекватно, в рамках діючого законодавства відреагувати і надіслати мені ПИСЬМОВО відповідь, щодо мір прокуроського впливу щодо порушників ЗАКОНУ.




Отже, висновок міліції.

    Як згадувалось вище, мною направлений запит до Требухівської сільської ради №8 від 12.03.2014 року з проханням надати для ознайомлення протоколи земельних комісій. Відповідь була - про все і ні про що одночасно ! На має усне звернення : Адамівна - пиши в прокуратуру і Васильєв - приходь на земельну комісію.

Що ж я прийшов .

   Спитав у земельної комісії - де ваші протоколи засідань ? Відповідь.... а яка відповідь - ніякої. Висновок - відповідальна за все, бувша секретар земельної комісії - Мельниченко Олена Василівна. Має нести кримінальну відповідальність по факту зникнення протоколів.
   Мною відразу були викликані працівники міліції, до яких я звернувся із цілком конкретними питаннями - "встановити місце перебування протоколів земельних комісій та притягти винних до відповідальності, за відмову в доступі до публічної інформації."





   Наша "доблєсна" міліція опитала Васильєва, Охріменко і на цьому припустила, що все - перевірку закінчено.



  Але ж не тут то було. Ні на того вони нарвались. 
  Цей висновок я витребував раніше ніж його Семікоп(начальник райвідділу) підписав. 
І раніше ніж він в прокуратуру потрапив - на перевірку законності. smile



   Треба віддати належне прокурору Гарнику М.В. - після нашої зустрічі міліція відразу була на вухах. Трішки, але була. smile
   Думаю, що нічого із того не буде - бо прокурор, м'яко кажучи, відреагував у стилі, який був при Януковичу - попросив встановити міліцію чи був склад адміністративного правопорушення. І це багато чого значить !!! 
   Але там явно прослідковуються кримінальні злочини( протоколи земельних комісій зникли в невідомому напрямку). І мною чітко про це вказано у заяві.
   В поданні ж  прокуратури до міліції - про це ні слова!!! 
   Відповідно - міліція "прореагує" тільки на те, що просить прокурор. І не більше. 
  Прийде чергова відписка - впевнений на 99,99% . Але нічого - звернемось далі. Процес іде....

   На зустріч прийшов і депутат сільської ради, член земельної комісі - Солодкий Леонід Іванович.
    Фактично запитання у нього було теж, що і у всіх - 
ДЕ ПРОТОКОЛИ ЗЕМЕЛЬНИХ КОМІСІЙ? !!! 

   Вдуматись тільки - члену земельної комісії, депутату сільської ради, Васильєв дає відповідь - це не для загального доступу!!! Тобто, коли Леонід Іванович сам приймає участь у засіданнях земельних комісій, розписується в цих протоколах - то це нормально, має право. А як тільки він знову хоче їх передивитись - ВСЕ, ІНФОРМАЦІЯ СТАЛА ЗАКРИТОЮ. Питання - а що ж сталося? Відповідь - хтось, щось там дописав ... Іншого пояснення не існує. 
   Шановний, Миколо Васильовичу. Пртягніть до відповідальності за цю "відповідь" голову Требухівської сільської ради в порядку ст.212-3 КупАП. Інакше ми так далеко зайдемо. Вже і для депутатів НЕЗАКОННО закрили доступ до публічної інформації.



   Невеличкий відступ, згадалось. smile

   Повернемось до зустрічі. Солодкий Л.І. звернув увагу прокурора вже вкотре, що в Требухівській сільській раді кояться злочини і знову ж таки, що Васильєв не надав ніякої відповіді на заяву П'ЯТИ !!!, членів земельної комісії, депутатів сільської ради.
Як видно із запиту, Васильєв доручив розглянути його на комісії з питань дотримання законності та депутатської етики.
Надіє Павлівно, а чи не маєте Ви часом відношення до цієї комісії?
smile


   Шановний Миколо Васильовичу, за не надання відповіді на колективний депутатський запит - вже може предбачена якась відповідальність?
 Тим паче Васильєв обіцяв надати відповідь на протязі П'ЯТИ днів!!! Притягніть винних до відповідальності !!! 
 В цьому ж запиті Мельниченко О.В. звинуватили у злочинах -"займається підробленням документів щодо виділення та надання земельних ділянок." 
Прохання до прокурора - проведіть відповідну перевірку за даним фактом.

   Надалі - Токовенко Софія Василівна повідомила, про зловживання посадових осіб Требухівської сільської ради в питанні виділення земельних ділянок, приховування карти планування с.Требухів землевпорядником Охріменко Т.А., не проведення жеребкування, а надання земельних ділянок не жителям с.Требухів, звісно за "якісь преференції". Їй же надали ділянку, на якій будуватись фактично не можливо.



   Звернулась також Примак Віра Іванівна, знову питання стосувалось розподілу землі, самозахвату землі і БЕЗДІЯЛЬНОСТІ сільського голови Васильєва В.А. 
На самозахват землі Васильєв В.А. спромігся видати черговий перл -

 "ЗЕМЛІ ЗАПАСУ - ЦЕ ВІТЕР" !!!

   Взагалі, складається враження, що він родич Льоні-Космоса. 
   Віра Іванівна йому про ділянку біля її будинку, а він - про багатоквартирний будинок по вул. Броварській,21. Район то це один, але будинки знаходяться в різних місця - так приблизно із півкілометра !!!
  Тут Гарник М.В. вже не витримав - схоже йому це набридло. Пообіцяв написати листа і розібратись.

  Зінченко Михайло Станіславович порушив питання розпаювання земель радгоспу, руйнування каналу водовідведення невідомими особами по вул.Шевченка,



вивозу сміття, тощо. А скільки вже за це сміття нами наголошувалось - ось тут , тут , тут .
  Васильєву В.А. - хоть горохом об стіну. Як возив за село, так і возить... 
  Хоча гроші на полігон ДЕСНА-2 справно перераховує . Прикро, що Лобок Микола Павлович про цю зустріч не знав... 
  Він хоч і регіонал із 2002 року, проте свого однопартійця Васильєва В.А., м'яко кажучи, не долюблює. І є за що - нікому не хочеться жити на смітнику!!!

  Миколо Васильовичу, проведіть відповідну перевірку за що перераховуються кошти на полігон ДЕСНА-2, в той час коли сміття КП "СЕРВІС" вивозиться на лісопосадки, в сади нашого села ? 

   Васильєв В.А. в черговий раз  всіх запросив на суботник. Це міроприємтво вже пройшло. Цікаво, Васильєв старший знову був у костюмчику, а Васильєв менший із фотоапаратом ?



   Оскільки видалась така можливість, я спитав коли все ж таки будуть проведені збори села, коли буде звіт про роботу голови перед громадою, квартал вже закінчився , а звіту за 2013 рік не було? 
  Перл Васильєва -"ти лапшу вішаєш" , "у суботу, приходьте на суботник" ,"сьогодні прийом у прокурора" .
                                             Хто з нас тормоз не розумію? 

Виявляється у них одна хвороба на двох із Адамівною. smile Льоня-Космос нервово курить у сторонці. smile
Ти їм про одне, вони не моргнувши оком -взагалі про інше!!! О, наглість...




    В кінці знову Софія Василівна сказала від всіх жителів села Требухів. Згадала за ставок, який Васильєв хотів засипати. Але ми це йому не дозволили. 

   Але головне - Софія Василівна була дуже ображена на Васильєва за те, як він повів себе із жінкою, якими словами він її обізвав!!!  Давно не подаю руки цій людині... 

   Мною знову було порушене питання приведення осокорів, що стоять падають по дорозі в м.Бровари в якийсь порядок, наголошено, що вони аварійні, загрожують життю людей. Васильєву до цього діла немає....




От така у нас влада в селі!!! 
  До речі, на зустрічі було не 8-м чоловік, а 6-ть. Звідки взялось вісім? Мабуть Адамівна за двох відгрібала... Шановні, будь-ласка, натисніть внизу сторінки - на значки соцмереж, якщо Вам сподобався матеріал. Не кожен день прокурор приїзджає smile Нехай і інші знають, що відбувається у нас . Дякую за увагу, з повагою, Тертишник Олег.
Переглядів: 4158 | Додав: Тертишник_Олег | Теги: Гарник М.В., Зустріч
Всього коментарів: 6
avatar
1 Тертишник_Олег • 17:22, 07.04.2014
Залишив коментар на офіційному сайті Броварської міжрайонної прокуратури.  smile   Поки що чекає на модерацію.  smile   Цікаво, опублікують чи ні ?
avatar
2 Тертишник_Олег • 13:04, 08.04.2014
07 квітня 2014 року Броварський міжрайонний прокурор Гарник М.В. прийняв участь в розширеній нараді у в.о. голови Броварської районної державної адміністрації. (Натиснісніть на червону назву - перейдете на сайт прокуратури, в розділі "ГОЛОВНЕ" є ця стаття.)
Коротенька цитата із виступу Гарника М.В. : "Немалу роль в попередженні кримінальних правопорушень на території населенних пунктів повинні зіграти сільські та селищні голови. Але як показує практика та виїзди в населенні пункти працівників прокуратури далеко не всі сільські та селищні голови діють в рамках закону. Про це свідчить останній прийом Броварського міжрайонного прокурора в с. Требухів Броварського районну. Невміння чи не бажання голови Требухівського сільського голови Васильєва В.А. у нормальному спілкування з депутатським корпусом, жителями села, привели до того що між ним та громадянами стали виникати конфліктні ситуації. Склалося враження, що Він так собі «маленький князьок» в селі, який може вирішити питання або так як йому заманеться або ж з порушенням закону. Як тут незгадати слова Вільяма Шекспіра «Ганьба лиходієві, що карає за гріх, що в ньому самому прихований».
Як можна було надавати громадянам земельні ділянки (а деяким по 1,5 га), коли іншим, що неприхильні до Голови, відмовляти. Тривалий час деякі депутати та активісти села не можуть ознайомитися з протоколами рішень земельної комісії. А чому? Тому що, невигідно землевпоряднику показати істинну картину, і це при потуранні сільського голови. Не краще становище з розглядом звернень громадян та їх прийом. Тривалий час вони незнаходять вирішення своїх проблем у коридорах сільської ради, а тому вимушені звертатися у вищестоячі органи державної влади та прокуратуру... ...Значних коштів потребує сьогодні Армія. Кабінет Міністрів України прийняв спеціальну постанову «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» № 65 від від 1 березня 2014 року, кому незрозуміло, що сьогодні ні про які преміальні не може йти мова !!!
."

А Васильєву В.А. на останній 35-й сесії наші (васильєвські депутати) призначили премію в розмірі 100% !!! ВДУМАЙТЕСЬ -ЯКА НАГЛІСТЬ !!! Депутат Корнійко Сергій Олександрович(КОЛОБОК) навіть зазначив : "Що Ви кіпишуєте - кожен рік так робимо - і все нормально!!!"
avatar
3 zema • 18:21, 08.04.2014
Васильєву і його гоп-компанії "на замєтку" - вода камінь точить! Ніяка "криша" вас не порятує, якщо в народа увірветься терпець. Не вірите - можете спитати у Віктора Федоровича. Ситуація з виділенням премії голові-корупціонеру, нагадує епізод із культового роману Ільфа і Петрова "Золоте теля", коли Шура Балаганов, отримавши від Остапа Бендера 50 000 рублів, умудрився ще й здійснити в громадському транспорті кишенькову крадіжку косметички, профсоюзного квитка та одного рубля сімдесяти копійок. Так і нашому "князькові" "запакувавшому" повністю себе та своїх рідних все мало та мало.
avatar
4 zema • 01:45, 09.04.2014
З приводу "звернення до Надії Павлівни": я особливо не переймаюся, що про мене думає і розказує якась там депутат Требухівської сільської ради. Хто є хто насправді, ми вже побачили на протязі останніх трьох місяців. А хто ще не бачив - будь-ласка:

ось ця депутат влітку минулого року - захищає президента ЯНУКОВИЧА!!!

https://www.youtube.com/watch?v=PNijJjyyI3g
а ось вона весною цього року- розказує, яка вона палка революціонерка, а Чуксін "Зоряний" охороняв
smile smile smile


https://www.youtube.com/embed/PNijJjyyI3g
Как говорится - не прошло й полгода  smile .
avatar
5 Тертишник_Олег • 18:17, 09.04.2014
Ну що, мій коментар  так і не був опублікований на сайті Броварської міжрайонної прокуратури!!!!
Скриншот за сьогодні :



Все чистенько ... Наче ніхто нічого  і не писав. Питається - де відкритість ? 
avatar
6 spartak11 • 10:30, 27.01.2015
Після цього прийому громадян Гарник М.В був змушений порушити кримінальне провадження №42014110130000031 від 21.05.2014року,щодо зникнення із сільської ради протоколів зем.комісії за 2008-2012роки (службовий злочин:Васильєв В.А. та Охріменко Т.А. нібито віддали протоколи зем.комісії без протокола вилучення) але й досі триває розслідування і нікому не оголошено про підозру. Висновок: Броварська прокуратура кришує корупціонерів,що за Гарника М.В.,що за нового прокурора Олефіренка Р.Ю.
avatar
Требухівська організація активістів © 2024

Вітаємо Вас.
Будь ласка, зареєструйтеся на нашому сайті, або увійдіть під своїм логіном. Можливо реклами буде менше :) .
Закрыть